Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Aanhoudende pijn na operatie afgescheurde pees schouder
Auteur Onderwerp: Aanhoudende pijn na operatie afgescheurde pees schouder
Gloglo
BerichtGeplaatst: 29-11-2017 21:48 Reageer met quote

Hoi, ben begin augustus geopereerd aan mijn recterschouder ; peesaanhechting artroscopisch. Ik heb nog steeds en zelfs meer pijn dan voordien. Zeker snachts is het soms onuithoudbaar. De pijn gaat tot in mijn hand. Kan dit normaal zijn na 4 maanden?
Sannie71
BerichtGeplaatst: 26-06-2018 11:48 Reageer met quote

Hallo. Bij deze hoop ik dat iemand mij raad kan geven door zelfde ervaring. Ben in november geopereerd via kijk operatie in arm. Daar hebben ze kortere bicepspees weg gesneden omdat jij meer als de helft gescheurd was en ontstoken. De lange versie hebben ze naar voren verplaatst en verankerd. Tevens hebben ze onder schouderdak vanalles gedaan en slijmbeurs eruit gehaald. In februari dit jaar heb ik een schoudermobilisatie gehad waar ik ook nog steeds hinder van onder vindt. Ook bij de bicepspees klopt het nog steeds niet. Na overleg van specialist wil hij mij deze nu ook doorsnijden zodat mijn bicepspees compleet weg is. Deze staat gepland voor aug. Maar ik twijfel enorm. Kan iemand mij vertellen hoe het is om zonder bicepspees door te kunnen gaan? En wat voor evt gevolgen dit met zich mee brengt? Kan het nergens terug halen/vinden. En hoor die verhalen. Vandaar hier een oproep van mij. Alvast bedankt,!!!
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Aanhoudende pijn na operatie afgescheurde pees schouder
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring