Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Onverklaarbare blaasklachten
Auteur Onderwerp: Onverklaarbare blaasklachten
evitalolita
BerichtGeplaatst: 27-11-2017 10:04 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb onverklaarbare blaasklachten. Maar ik weet niet wat het is. Heb dit jaren. Ik zet ze even op een rijtje:


- Vaak onregelmatige hoeveelheden plassen, de ene keer is het super veel en de andere keer echt bijna niets.- Kleur van de plas verschilt vaak. Bij grote hoeveelheden is het kleurloos (doorzichtig) maar bij weinig is het bruin.- 's nachts en 's ochtends vroeg om 6u moeten plassen voor een klein beetje.- Kramp voor of na het plassen. Dit heb ik alleen maar als ik opsta om naar de wc te lopen, of als ik klaar ben met plassen en opsta. Maar nooit tijdens het plassen. Net alsof je blaas te ver uitrekt in een keer en uit elkaar scheurt. Zo voelt het. Vaak loop ik dan krom. Na een paar uur gaat dit weg. Dit heb ik soms ook met mijn baarmoeder.- Over mijn buik wrijven, daar waar mijn blaas zit om te plassen. Anders duurt het echt super lang voor er iets komt. Ook al moet ik zo nodig.


Deze dingen heb ik nooit:

- Branderig gevoel
- Pijn tijdens het plassen
- Een plasgevoel maar dat er niks komt
- Rugpijn voor, tijdens of na het plassen
- Plas niet kunnen ophoudenIk drink per dag altijd 1,5L vocht. Niet uit drankjes of eten, maar puur gewoon water uit de kraan. Maar als ik het eten meereken wat ik eet en de drankjes dan zit ik wel ruim aan de 1750 mililiter per dag.Wie kan mij helpen? Vandaag is dat kramp gedoe waardoor ik krom loop weer gebeurd, alleen dan na het plassen toen ik klaar was en opstond. Wat zou dit kunnen zijn?


Groetjes!
Index > Urologie > Onverklaarbare blaasklachten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring