Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Klachten na lisectie na meer dan een jaar
Auteur Onderwerp: Klachten na lisectie na meer dan een jaar
JonnaJon
BerichtGeplaatst: 07-11-2017 15:10 Reageer met quote

Vorig jaar september ben ik onder narcose een lisectie ondergaan. Bij de colposcopie bleek het aangedane gedeelte zo groot te zijn en tegen mijn baarmoederwand aan te zitten dat daarom is gekozen voor narcose.

Ik had een pap3 cin3 bleek later.
Nu ruim een jaar later en 2 uitstrijkjes (2x pap1) heb ik nog steeds maandelijks last van bloedingen.

Zo'n 10 dagen voor mijn geplande menstruatiedag begint het.. al vanaf de eerste maand na de operatie.. op en af bloedingen.. soms wat veegbloed of spotting maar andere dagen echt wel wat meer. Mijn baarmoeder lijkt die dagen ook wat gevoeliger te zijn. Een volle blaas doet dan zelfs een beetje pijn.. Dit heeft invloed op mijn seksleven en ik maak me er zorgen om.
Bij mijn gynecoloog krijg ik geen gehoor. Ze zet het weg als iets wat herstel vraagt. Maar we zijn meer dan een jaar onderweg nu en er lijkt geen verbetering in te komen. Op het internet vind ik ook geen verhalen van vrouwen die het herkennen? Vandaar dat ik hier op het forum mijn verhaal plaats.. ben ik de enige met zoveel na klachten of zijn er meer mensen die het herkennen?
Index > Gynaecologie > Klachten na lisectie na meer dan een jaar
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring