Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Tril handen
Auteur Onderwerp: Tril handen
Kevin030
BerichtGeplaatst: 06-11-2017 14:33 Reageer met quote

Hallo,

ik heb sinds 2 maanden erg last van tril handen. Ik heb het niet constant maar ik krijg vaak de vraag van mensen of het wel goed gaat omdat ze zien dat mijn handen trillen. Ik ben 20 jaar dus de kans is klein dat het parkinson is omdat dat voornamelijk bij oudere voorkomt.

iemand die hier ook last van heeft?

Gr Kevin
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 07-12-2017 19:59 Reageer met quote

Je voeding kan een rol spelen. Voor een teveel aan snelle suikers. beter zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Een los koekje, fruit, frisdrank, bier etc zorgt voor pieken in je bloedsuikerspiegel.
Ook kan koffie klachten geven omdat het zorgt voor stresshormonen in je lichaam. De theïne in thee wordt door de samenstelling van de thee langzamer opgenomen.
Daarnaast kan je wat tekorten hebben aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Onder andere magnesium en vitamine B. Bloedonderzoek zegt niet heel veel over tekorten.
Index > Gezondheidszorg > Tril handen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring