Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Diagnose gezocht
Auteur Onderwerp: Diagnose gezocht
RSCA
BerichtGeplaatst: 13-10-2017 19:22 Reageer met quote

Sinds begin augustus is het volgende bij mij begonnen. Ik kan nog maar even staan, en daarna doet mijn lichaam wat het zelf wil. Als ik bvb voorover gebogen heb om iets te doen, hangt mijn lichaam daarna ook naar voor, zonder dat ik het kan tegenhouden. Als ik even rust, gaat het ook weer over. Wanneer ik stap, lijkt het of mijn benen soms blokkeren. Verdere klachten zijn draaierigheid, soms dubbelzien (vooral bij veel beweging zoals in de auto), hoofdpijn, nekpijn (spieren zitten vast), af en toe druk in 1 oor alsof er water in zit.

De HA dacht eerst aan een ontsteking van mijn evenwichtsorgaan, maar dit is bij de oorarts gecontroleerd en negatief, de oorarts kon ook niets anders fout vinden.
Ik ben ook bij de neuroloog geweest en EEG was in orde, verder geen onderzoek nodig. Ik heb geen idee wat ik nog kan doen.

Iemand enig idee? Ik weet namelijk niet meer wat te doen.
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 12-11-2017 11:24 Reageer met quote

Misschien advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. Je voeding kan van invloed zijn, met name de vele snelle suikers die veel mensen nuttigen.
Ook kan je tekorten hebben aan allerlei voedingsstoffen. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel. Zo is een magnesiumtekort niet aan te tonen op bloedniveau. Mensen die weinig vlees eten kunnen allerlei stoffen tekort komen, zoals carnitine, creatine, taurine enz.
Denk ook aan de invloed van electrosmog, zoals wifi en electrische wekker. Ook is het beter om metaalvrij te slapen - bed en matras - voor een betere aarding en ontspanning van je lichaam.
Verder zou overbelasting van je lichaam een rol kunnen spelen.
Index > Overige ziekten > Diagnose gezocht
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring