Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Knobbel(s) achterhoofd en hals
Auteur Onderwerp: Knobbel(s) achterhoofd en hals
Miss C
BerichtGeplaatst: 09-09-2017 10:32 Reageer met quote

Goedemorgen, ik heb al langere tijd 2 knobbels op mijn achterhoofd. Eerst was het 1 knobbel en ineens 2. Ik ben toen ik dit net ontdekte naar de HA geweest en die zei dat het opgezette lymfeklieren zijn en vanzelf weer weg zou moeten gaan. Is al een aantal jaren geleden en het is nooit weggegaan. Maak me er ook geen zorgen meer over, totdat ik sinds gisteren ineens pijn had ( was hiervoor altijd gevoelloos) aan 1 bult en toen ook voelde dat deze groter is geworden (eerder zo groot als een rozijn en nu als een knikker). Andere bultje zit er ook nog steeds en is ook nog steeds gevoelloos. Meteen maar even verder gevoelt en nu voel ik aan de rechterkant van mijn hals ook een bultje.

Ik voel me verder niet ziek. Heb zo’n jaar geleden wel last gehad van spontaan flauwvallen, maar dat nu gelukkig niet meer. HA vond dit overigens normaal en wilde niet verder onderzoeken. Gevolg hiervan is dat ik me niet echt prettig voel bij mijn HA en het idee heb dat hij vindt dat ik mij aanstel. Voelde mij in ieder geval niet serieus genomen. Naar de HA gaan is nu een beetje een drempel geworden, heel stom..

Niet ziek dus, geen griep, niet verkouden. Wel erg zweten in de nacht, dus misschien toch wat koortsig, maar overdag geen last van.

Van dichtbij helaas kanker moeten meemaken met slechte afloop, dus dat speelt nu (waarschijnlijk ten onrechte) direct in mijn hoofd..

Iemand die dit herkent of me gerust kan stellen?
Index > Overige ziekten > Knobbel(s) achterhoofd en hals
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring