Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Bang om zwanger te zijn na veilige seks
Auteur Onderwerp: Bang om zwanger te zijn na veilige seks
anoniem123anon
BerichtGeplaatst: 04-09-2017 9:30 Reageer met quote

Hallo. Sinds gisteravond zit ik al in paniek om zwanger te zijn. Ik heb 3 weken geleden voor het eerst seks gehad. Vier weken geleden ben ik begonnen met de pil op de dag dat mijn menstruatie begon (en was dus gelijk beschermd tegen zwangerschap). Ook hebben we een condoom gebruikt voor extra veiligheid.

Omdat ik de pil nu nog maar een tijdje slik, heb ik nog nooit eerder een stopweek gehad. Nu heb ik mijn eerste stopweek maar ik heb nog geen bloedingen gehad. Ik weet dat je niet altijd bloedingen krijgt in je stopweek, maar toch maak ik me heel erg veel zorgen erom.

Gisteren heb ik een zwangerschapstest besteld die vandaag aankomt, maar die komt pas tegen de avond binnen en ik zou echt wat geruststelling kunnen gebruiken totdat ik de test heb gedaan.

Mijn vraag is dus: hoe waarschijnlijk is het dat ik zwanger ben, en kan ik de test al uitvoeren en er zeker van zijn dat de uitslag accuraat is?
Koettie
BerichtGeplaatst: 04-09-2017 22:09 Reageer met quote

Hoe waarschijnlijk? 0%
14 dagen na de seks kan je testen. Dan is hij dus betrouwbaar.
Index > Zwangerschap > Bang om zwanger te zijn na veilige seks
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring