Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Brachioradiale jeuk ????
Auteur Onderwerp: Brachioradiale jeuk ????
carmeijer
BerichtGeplaatst: 17-08-2017 14:37 Reageer met quote

10 jaar lang gehoord . Mevrouw u heeft Brachioradiale jeuk !! 10 jaar lang van alles geslikt van anti depressiva (om de prikkelingen te remmen) tot middelen voor epilepsie ( ook om de prikkelingen te remmen). 10 jaar lang alle specialisten afgelopen in het ziekenhuis ... Ik legde mij er niet bij neer . EINDELIJK na lang volhouden weet ik wat ik heb ..... De ziekte van Duringh !!!! Zelf ontdekt ... Ik kreeg dan ook een giga pluim van mijn huisarts en een door haar zelfgebakken glutenvrij taart !!! Want de ziekte van Duringh is de ziekte Coeliakie gecombineerd met heftige jeuk. Mijn laatste bezoek was nml. aan een allergoloog ... De laatste gok ... En ja hoor glurenintolerantie ... Antistoffen 680 (mag hoogstens 30 zijn !!). Weer spitten en gevonden !! .... Gutenintolerantie gecombineerd met heftige jeuk is de ziekte van Duringh .... Te behandelen met een streng glutendieet en speciale medicijnen tegen de jeuk . Eindelijk echt gerichte medicijnen !! en wat blijkt die gerichte medicijnen gebruikte ik 10 jaar geleden voor mijn reuma .... Achteraf na het stoppen van deze medicijnen 10 jaar geleden begon mijn jeuk !!!! Inmiddels heb ik al biopties ondergaan in mijn dunne darm en van mijn arm en alles wijst naar de ziekte van Duringh.
Ik ben blij dat ik me nooit met een kluitje in het riet heb laten sturen ... Want zo voelde het !!
Ik kan nu eindelijk gaan genezen en verder leven .....

KORTOM .... Hebben jullie al lang jeuk op de armen , ellebogen en schouders en altijd last van buikkrampen en diarree ...... denk dan eens aan een allergoloog bezoek !!!!!!!!!!! Het zou zomaar kunnen !!!
Index > Huidaandoeningen > Brachioradiale jeuk ????
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring