Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Wel of niet nodig geweest de MAP?!?
Auteur Onderwerp: Wel of niet nodig geweest de MAP?!?
Mfischer14
BerichtGeplaatst: 14-08-2017 17:13 Reageer met quote

Hoi.. 😄


Zaterdagavond heb ik seks gehad met mijn vriend, we hebben de condoom gebruikt en hij kwam klaar op mijn bil/kont uiteindelijk, nu ben ik bang dat het naar beneden gegaan is als het ware en dat het in me kwam, voor de zekerheid heb ik binnen 48 uur al de MAP ingenomen, maar stel hij werkt niet of het was niet nodig geweest want misschien kwam er niks in me gekomen, wat doet de MAP dan? Heeft iemand een ideetje? Ik heb geen idee wat ik nu moet verwachten..
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 15-08-2017 21:03 Reageer met quote

Ik zou zelf ook kijken naar het moment van je cyclus of een map echt nodig is of dat de kans op zwangerschap klein is. De map ontregelt je hormonen. Een keertje is niet zo'n ramp maar vaker is zeker niet gezond. Weet niet hoe het risico op bevruchting in jouw situatie zou zijn en hoe ongewenst een zwangerschap zou zijn.
Heb zelf een pessarium; nu trouwens een tijd ongebruikt. vind het wel een uitkomst als je geen hormonen wil gebruiken. dan is een kloddertje sperma op je bil ook niet zo'n probleem.
Index > Zwangerschap > Wel of niet nodig geweest de MAP?!?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring