Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > "Onverklaarbare" klachten
Auteur Onderwerp: "Onverklaarbare" klachten
Rachel24
BerichtGeplaatst: 09-08-2017 11:30 Reageer met quote

Hallo lezers,

Ik loop nu bijna 3 maanden met verschillende klachten die m’n leven heel erg beïnvloeden. Ik wil me heel graag weer enigszins normaal voelen. Ik word er down van. Ik heb ook het gevoel dat ik en mijn huisarts op het verkeerde spoor zitten qua onderzoeken.
Omdat ik al zoveel onderzoeken heb gehad begin ik te denken dat ik een voedsel allergie heb.

Mijn klachten:
Het begon met: pijn in mijn onderbuik en onderrug. (Dat bleek een blaasontsteking te zijn, na een kuur had ik nog steeds blaasontsteking. Na de 2e kuur had ik alleen nog bloed in m’n urine, geen ontstekingscellen meer) Die pijn in m’n onderbuik en onderrug zijn elke dag gebleven. Ik heb periodes dat ik soms heel vaak kleine beetjes moet plassen. Of vaak en veel plassen. (pijnloos)
Daarnaast heb ik heel vaak obstipatie, en anders diarree. Er zit altijd slijm bij m’n ontlasting en ik heb altijd anale jeuk. ik moet vaak boeren tijdens en na het eten, en ben vaak misselijk. Zo nu en dan heb ik eczeem.
Later kreeg ik keelpijn en oorpijn. Spierpijn in m’n gehele rug, schouders, nek en pijn op m’n borst. Het lijkt dus of ik nu al iets van een maand griep heb.
Het lijken dus op 3 verschillende klachten: problemen met m’n blaas, darmproblemen en griep. Doordat het zo lang aanhoud lijkt het voor mij of het met elkaar te maken heeft.

Wat ik al heb laten onderzoeken zonder resultaat:
– Blaasontsteking is weg
– Niet zwanger
– Geen soa
– Geen hiv
– Niks aan mijn baarmoeder (echo gehad)
– geen nierbekkenontsteking of nierstenen (foto + echo bij radioloog)
– Bloedonderzoek geen bijzonderheden

Ik krijg over een paar weken een kijkonderzoek van de plasbuis bij de uroloog. De uroloog denkt dat eventuele ontstekingen in m’n darmen ervoor zorgen dat ik last krijg van mijn blaas. Dat zou ze dan kunnen zien.Maar als ik wel iets aan m’n darmen heb, waarom loop ik dan al een maand met griep? Ik ben bang dat er straks weer niets uit het onderzoek komt en er iets over het hoofd gezien word. (een allergie?)
Herkent iemand zich in mijn klachten?

Bedankt voor het lezen!
Rachel
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 10-08-2017 7:37 Reageer met quote

Gebruik je de pil of andere medicatie, inclusief pijnstillers.
Rachel24
BerichtGeplaatst: 10-08-2017 13:39 Reageer met quote

Maanvrouwtje schreef:
Gebruik je de pil of andere medicatie, inclusief pijnstillers.


Ik gebruik al ruim 10 jaar dezelfde anticonceptiepil. Het heeft nooit eerder problemen opgeleverd. Verder gebruik ik paracetamol en soms ibuprofen.
Index > Overige ziekten > "Onverklaarbare" klachten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring