Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Relatie problemen
Auteur Onderwerp: Relatie problemen
Panaman51
BerichtGeplaatst: 16-07-2017 14:45 Reageer met quote

Ik en me vriendin zijn nu 9 jaar samen we hebben 3 kinderen 2 van haar die zijn 14 en 15 jaar en we hebben een dochter samen en die 6 jaar.

Nou gaat onze relatie op dit moment super slecht het is alleen maar afbouwen zo slapen we apart en we vrijen niet meer me vriendin drinkt zo elke dag 2 a 3 liter bier per dag we hebben bijna dagelijks ruzie en als er ruzie is wordt ik vaak uitgescholden voor klootzak en uitspraken van ik hoop dat je snel dood gaat en nog meer van dat soort uitspraken zo weet ik dat ze heel graag wil trouwen en dat ik dat ook wou in het begin maar nu is het zo dat nooit meer te spraken kwam van mij uit zo heb ze dit weekend op Facebook gezet met vraag wanneer haar dag zou aanbreken dat ze te huwelijk wordt gevraagd en dat terwijl onze relatie al een tijd heel slecht is zo zit zij de helen tijd boven in het weekend en laat zij mij met kinderen beneden zitten en als ze beneden komt is het om bier te pakken.

Nou vindt ik dit een helle rot situatie en zit echt over na te denken om te stoppen want ben gewoon bang voor haar dat klinkt raar als man zeide maar ik weet het ook niet meer zo goed vindt ook dat niet gezond is voor kinderen...
ElfjeClemens
BerichtGeplaatst: 22-07-2017 23:03 Reageer met quote

Hoi anonymous,

Ik snap uit uw verhaal dat de situatie thuis niet echt te harden is. Dat lijkt mij erg moeilijk! Heeft u al geprobeerd met haar te praten? Of misschien te vragen waar dit gedrag door kan komen. Misschien is het een optie een keer wat leuks te doen. Ook kan het helpen om te praten met mensen die dichtbij. Houd dan ook in uw achterhoofd dat u zich niet hoeft te schamen voor het feit dat u bang voor haar. Dit wordt nog niet vaak genoeg naar buiten gebracht, maar er zijn ontelbaar veel mannen die in een lastige situatie zitten. Het mannelijke trots en de druk die erbij komt kijken, verhelpt dit gevoel niet. Praten helpt een heleboel!!

Hartelijke groet,
Elfje
Index > Psyche > Relatie problemen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring