Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Waar bestellen jullie je medicijnen?
Auteur Onderwerp: Waar bestellen jullie je medicijnen?
Pauline1979
BerichtGeplaatst: 02-07-2017 19:54 Reageer met quote

Ik krijg van mijn arts tegenwoordig geen zware benzodiazepinen meer Sad.
Mijn vriendin besteld wel eens bij www.mijn-apotheker.com heeft iemand daar verder ook ervaring mee?

Alvast bedankt,

Liefs Pauline XOXO
Annemiek1964
BerichtGeplaatst: 30-07-2017 13:35 Reageer met quote

Hai Pauline,

Dat is toevallig, ik bestel daar ook sinds 2 weken maar dan eigenlijk omdat ze me goed geholpen hebben met welke medicatie ik nodig had. Als iemand info zoekt over Temazepam klik dan op de volgende link: www.mijn-apotheker.com/temazepam-kopen/
Ceepee
BerichtGeplaatst: 10-08-2017 0:52 Reageer met quote

Er is een reden voor dat artsen dat.niet meer zomaar voorschrijven! Ik vind het bizar hoe temazepam wordt omschreven bij mijn apotheker.com Het wordt gebracht alsof het een onschuldig pilletje is, een soort paracetamolletje maar dan om te slapen. Het is zwaar verslavend!!!! Na een tijdje neemt de werking af, maar de kans is groot dat je niet meer zonder kunt. Slechts de helft van de mensen die verslaafd is aan temazepam komt van die verslaving af. Dus en je slaapt toch niet meer zo lekker, en je hebt een probleem erbij.
Pauline, ik weet niet waarom jij een benzodiazepine wil gebruiken, maar bedenk dat de arts het niet niet meer voorschrijft om moeilijk te doen of jou te pesten. Het is beter je probleem op een andere manier aan te pakken (hoe moeilijk ook)

Groetjes ceepee
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 10-08-2017 7:44 Reageer met quote

Het kan slim zijn om wat aan de oorzaken te doen van je klachten. Zo is het belangrijk om goed voor je voeding te zorgen. Zorgen voor ongeraffineerde producten en voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Alle suikers die we binnenkrijgen kunnen je lichaam namelijk behoorlijk ontregelen en dat wordt dan psychisch genoemd.
Daarnaast kunnen bepaalde supplementen helpen; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Onder andere magnesium, vitamine B en D en omega 3. En zorgen voor voldoende lichaamsbeweging en daglicht.
Er zijn ook wel aanvullende middelen, zoals theanine en 5htp..
Heb zelf in het verleden hele cocktails geslikt aan psychofarmaca, terwijl ik me nu zoveel beter voel zonder medicatie en dat al jarenlang.
Index > Medicijnen > Waar bestellen jullie je medicijnen?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring