Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Gezwollen neus
Auteur Onderwerp: Gezwollen neus
Steve Rijmen
BerichtGeplaatst: 22-06-2017 8:31 Reageer met quote

Na een gebroken neus, en na het laten rechtzetten van mijn neustussenschot, heb ik nog steeds last van een gezwollen neus.

De zwelling van mijn neus is niet continu de hele tijd even erg, mijn neus is de hele tijd door wisselend meer of minder gezwollen (het grootste deel van de tijd wel ‘meer’, jammer genoeg)

Een andere nko arts gaf me als advies om een dermatoloog te raadplegen omdat het probleem volgens haar ‘oedeem’ van de huid is. Volgens mij zit het probleem echter toch meer ‘in’ mijn neus, en heeft het te maken met een slechte vocht-afvoer of zo.

Als ik eerst mijn hoofd achterover hou voel ik soms het vocht in mijn keel vloeien, nadien is mijn neus een beetje smaller maar slechts enkele sekonden.
En in mijn rechtse neusgat zit precies iets in de weg, een vergroeiing of zo, waardoor ik door dit neusgat toch moeilijker ademhaal en soms 'fluit'.

Ik zou erg graag weten wat ik eraan kan (laten) doen, of bij wie ik terecht kan met mijn gezwollen neus-probleem. Want het beheerst mijn leven en doet mijn zelfvertrouwen geen goed

Thanks!
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Gezwollen neus
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring