Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Auteur Onderwerp: lotgenoten blaasproblemen
Steendam
BerichtGeplaatst: 09-07-2017 20:29 Reageer met quote

Hallo denise,Ik ben 43 jaar en nooit gezondheidsproblemen gehad ...tot nu.Betmiga is een nieuw medicijn ,lijkt op vestiaire maar met minder bijwerkingen.toch heb ik er schrik van en wil eerst natuurlijke behandelingen proberen.kruiden of bekken bodem oefeningen.ook al gelezen over triggerpoint.heb jij dit al geprobeerd?Ik heb constant een branderig gevoel en moet veel plassen.als mijn blaas ongeveer 300 ml gevuld is moet ik plassen.plassen doet geen pijn.door die constante druk heb ik ook geen plezier meer aan sex.ik ga slapen met kersenpitkussen en neem bruffen.uroloog zei functiestoornis blaas,weinig aan te doen.ik heb echt schrik dat dit niet kan opgelost worden
*denise*
BerichtGeplaatst: 09-07-2017 20:44 Reageer met quote

Ik begrijp je angst helemaal. Het is super eng dat je blaas dingen doet die niemand je kan uitleggen, en je er maar mee moet leren leven.
Niet opgeven hoor! Reguliere gezondheidszorg kan er gewoon niets mee, en dat is verschrikkelijk.
Wat gebeurt er als je blaas vol zit met die 300 ml urine, voel je dan een normale plasdrang, of krijg je blaaskrampen, of pijn/branden?

Ik heb weleens gehoord van werken met triggerpoints, verder nooit gedaan. Ik ben nu onder behandeling bij een kinesioloog en voorheen ook acupunctuur gehad.
Steendam
BerichtGeplaatst: 09-07-2017 21:37 Reageer met quote

Ik heb normale plasdrang bij 300 ml.maar daarna blijft het gevoel van te moeten gaan plassen.ben jij beter met accunpunctuur?wat heeft bij jou verbetering gebracht.
*denise*
BerichtGeplaatst: 10-07-2017 14:10 Reageer met quote

Het enige wat mij tot nu toe heeft geholpen is mijn lifestyle volledig en op helaas extreme wijze aanpassen.
Alles wat de reguliere gezondheidszorg bij mij heeft toegepast heeft er voor gezorgd dat het of erger werd of tijdelijk opgelost, maar ook dat verergerde uiteindelijk het algehele probleem.

Ik zei al dat ik van ontzettend ver kom. Ik functioneerde niet meer door deze blaaspijn. Tot ik zelf de touwtjes in handen nam. Ik ben geen wonderdokter, maar ik vind dat ik een hoop dingen heb bereikt (geen branderigheid of pijnaanvallen meer).
Momenteel gaat het bij mij wat minder, omdat ik opnieuw een blaasontsteking heb opgelopen na sex plus een streptokokken bacterie in mijn keel, en dit heeft er opnieuw voor gezorgd dat ik aan de antibiotica moest en mijn blaaswand is weer volledig overstuur, dus heb veel last van blaaskrampen.
Nu ben ik opnieuw bezig met voeding, kruiden en supplementen en langzaam ga ik weer de betere kant op.
Zelfgenezing heeft veel tijd nodig op de natuurlijke manier, maar is in mijn ogen uiteindelijk effectiever.
Alleen het probleem ontsteking na de sex blijft bestaan. Ik zit dus enorm in strijd, nooit geen sex meer hebben en het accepteren, of nog verder gaan zoeken naar oplossingen met risico's dat ik mijn blaas dadelijk echt af kan schrijven door de opnieuw terugkerende ontstekingen brrrrr.
Steendam
BerichtGeplaatst: 11-07-2017 8:16 Reageer met quote

Kan je wat mer zeggen over welke kruiden en voedingssupplementen je gebruikt?
*denise*
BerichtGeplaatst: 12-07-2017 19:24 Reageer met quote

Hoi hoi,

Ik wil dat graag met je delen. Het gaat namelijk nu met de blaaskrampen ook steeds beter. Heb ze vandaag ''nog'' niet gehad. Ik ben een beetje bijgelovig dus durf het nooit zo goed te zeggen, uit angst dat het terugkomt.

Maar ik gebruik momenteel thymocapryl, dit is een natuurlijk medicijn tegen gisten en bacteriën.
Verder gebruik ik probiotica van Solgar met de meeste bacteriestammen (wel duur). Ook heb ik vaginale pillen van Symbiovag, dit zijn ook weer goede bacteriën die je vaginaal inbrengt.
Ik ben nu dus vooral bezig met het bestrijden van alle gifstoffen, bacteriën en schimmels en het aanvullen van goede bacteriën. Ik heb verder een heel streng dieet, wanneer ik daar vanaf wijk dan gaat het meteen helemaal fout. Het is zwaar, maar het is maar wat je belangrijker vindt. Ik heb er werkelijk ALLES voor over om mijn blaas gezond te houden zodat ik die pijn nooit meer hoef te voelen.

Ik eet momenteel alleen maar biologisch vlees/vis en meerdere dagen per week eet ik vegetarisch. Verder eet ik biologische eieren, onbewerkte noten, en alle groentes behalve de zoete, dus geen wortelen, suikerbieten. Ik heb zelf gekweekte kruiden die ik veel gebruik in mijn eten (heerlijk), en het hoort eigenlijk in onze voeding te zitten alleen zijn we dat vergeten. Kruiden zijn ook gewoon groenten. Ook ben ik bezig met kruiden en groenten uit de nederlandse natuur om me nog verder te gaan genezen en dan vooral het versterken van me immuunsysteem.
Ik eet alleen echte aardappel chips gezout met zeezout.
Ik drink ALLEEN MAAR WATER! Alcohol gaat meteen fout, of iets met suiker. Suiker moet je ECHT vermijden, het zit in veel producten. Zolang je bij groentes blijft en alles wat leeft en niet voorverpakt is zit je safe. Drink veel groene smoothies en ik gebruik ook geen chemische dingen meer op huid, alles gestopt, behalve deo.

Probeer dit maar eens een paar weken en kijk wat het voor je doet. Het is wel zo dat het jaren kan duren voordat je je helemaal optimaal gaat voelen, maar de eerste weken merk je op veel vlakken al verschil!!! Dat was voor mij een ieder geval wel zo.
maro100
BerichtGeplaatst: 12-07-2017 21:58 Reageer met quote

dag denise

Ik had de laatste dagen niet genoeg kracht om achter mijn computer te kruipen. ik heb de hele tijd gelegen en kon niets doen.

Ze hebben me nu een maagsonde gegeven omdat ik niet kan eten op dit moment en ik te veel afval om goed te zijn. ik weeg op dit moment nog 50 kg wat veel te weinig is ze hopen op die manier dat ik terug wat aansterk en aankom en ik rap opnieuw kan zelf eten en naar huis mag.

Er is op dit moment nog geen match gevonden maar we blijven verder zoeken naar een mogelijke match.

op dit moment is de staat van mijn organen hetzelfde gebleven. ze dachten op een bepaald moment dat er nog iets aan mijn longen was maar dat bleek uiteindelijk een astma aanval dat ik kreeg. maar die leek heel erg omdat ik al zo zwak ben. ik was heel erg benauwd en kortademig maar met een paar uur extra zuurstof was dat opgelost.

Groetjes
Maro
Steendam
BerichtGeplaatst: 13-07-2017 8:23 Reageer met quote

@denise bedankt voor de tips .ga ik zeker uitbroberen
Steendam
BerichtGeplaatst: 14-07-2017 9:24 Reageer met quote

Iemand ervaring met pea pure?
Henkje
BerichtGeplaatst: 14-07-2017 19:29 Reageer met quote

@
beste Maro 100
Dapper van je dat je toch probeert hier je melding te doen.
wens je het allerbeste en bijt op je tanden dat je er door komt
Duim elke dag voor je
vele groeten van Henk
maro100
BerichtGeplaatst: 15-07-2017 21:05 Reageer met quote

dag henkje

ik vind het zeer leuk dat ik hier mijn verhaal kan vertellen. het doet mijn heel erg deugd
ondertussen gaat het wel wat de betere kant op maar ben nog altijd heel erg zwak. Ik kan nog steeds niet zelfstandig eten maar dit komt normaal terug.
bedankt om te luisteren naar mijn verhaal!

Groetjes
Maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 16-07-2017 12:18 Reageer met quote

Maro
Goed dat je het van je af schrijft, kan goed in je probleem inkomen want bij mij is het ook misgegaan bij een ingreep dubbele liesbreuk welke totaal fout ging met veel pijn en jaren van behandeling Het gaat nu redelijk maar elke 3 maanden voor kontrole komen, maar ben de jongste niet meer . Maar meld je schrijf van je af het helpt en is nog een beetje afleiding.en dank voor je melding.groet en sterkte van Henk
maro100
BerichtGeplaatst: 16-07-2017 20:54 Reageer met quote

dag Henkje
oei wat is er juist gebeurd misschien bij die operatie? hoe lang is dat geleden? hoe oud ben je misschien als je daar liever niet op antwoord is dat geen probleem hoor.

Er komen vanaf morgen bij mij een hele hoop onderzoeken van mijn lever want ze vermoeden dat daar nu ook een probleem mee is ofwel dat ik geelzucht aan het krijgen ben het is niet helemaal duidelijk.
Heeft hier iemand ervaring met een lever biopsie? ik ken niemand die dat al gehad heeft en vind het nogal spannend. Ze gaan het niet onder verdoving doen omdat ik daar nog te veel complicaties van kan hebben en zowiso mijn lichaam dat niet aankan en te veel risicos aan verbonden zijn jammer genoeg. ik heb nog nooit een onderzoek gehad waarbij ik alles meekreeg. ik vind dit doodeng. iemand ervaring mee? mag ook van een ander onderzoek zijn waarbij je alles meekreeg hoor.

Verder voel ik me nog altijd heel zwak ik ben ondertussen op 3 weken 25kg afgevallen. als je me ziet lijkt het alsof ik vel over been ben echt niet te doen. het mag absoluut niet te veel meer worden dat proberen ze wat op te vangen met die maagsonde maar dan nog is niet gemakkelijk. ik kan nog altijd niet zelfstandig eten.

Groetjes
Maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 17-07-2017 19:34 Reageer met quote

Hallo Maro
Ik hoop dat je door de dag heen gekomen bent met de onderzoeken die je melde, maar blijf optimisties dan kom je er door en de tijd gaat hard. Je vroeghoe oud ik was.nou dat is zo...ik he kinderen en kleinkinderen..en zelf 10 jaar geleden een operatie gehad welke ze mij adviseerde als geheel nieuw en de volgende dag naar huis Een dubbelle liesbreuk maar dat ging mis en mocht niet naar huis Alles in bekken gezwollen en veel pijn. Na een dag mocht ik weg en de chirurg melde binnen een jaar is alles over, maar dat was niet zo en via mijn arts naar ander ziekenhuis en heb vele onderzoeken gehad.men dacht aan prostaatkanker maar dat was niet zo maar kreeg wel die onderzoeken in totaal bijna 7 jaar tot een vrouwelijke uroloog mij naar bekken bodem therapie zond van ca 1 1/2 jaar Het gaat nu redelijk en is ca 80 % . De reden dat ik met jou kontakt heb dat ik weet hoe het is om wat te hebben en steun en goed woordkrijg en proberen met wat kontakt jou een beetje steun te geven wat je nodig hebt . als je dat wil en wenst, zomaar een kontakt want je zult wel fam hebben die je helpen Als je het niet wil nou dan meld je het let wel dit is een publiek forum en een ieder leest mee. Maar nu wens ik je het allerbeste Groetjes van Henk.
Henkje
BerichtGeplaatst: 13-08-2017 14:45 Reageer met quote

Heb tot nog toe geen posting mee gezien van Maro en hoop zo voor haar dat het beter met haar gaat want ze moest ook door een diep dal. Hoop dat je je nog eens meld hier en kan je wat ondersteuning geven , wacht af met groet van henk
rupsje100
BerichtGeplaatst: 14-08-2017 0:06 Reageer met quote

dag henkje

Is idd lang geleden maar er is ondertussen zoveel gebeurd! pff echt lastig nu ik niet kan slapen wat heel moeilijk is de laatste tijd zal ik het proberen allemaal te schrijven heb ondertussen weer eens bijna 3 weken op de intensive care gelegen. Ik ben op dit moment heel vatbaar voor infecties waardoor ik vanaf dat ik iets kleins van virus op doe heel erg ziek terug wordt. ik heb de ziekenhuisbacterie opgedaan. en nadien ging het pijlsnel bergaf zodanig zelfs dat ze mij 1,5 week slapende hebben gehouden. ik ben een aantal stukken kwijt van mijn hele ziekenhuisperiode op dit moment waar ik het ook heel lastig mee heb. ondertussen gaat het weer een stuk beter maar het is echt met op en af's ik hoop echt dat ik nu volledig kan genezen en niet meer weer zo heel ziek wordt. want ik ben heel erg verzwakt ik kan op dit moment echt niet veel aan. ik sportte heel veel voor ik ziek werd en nu kan ik gewoon mijn bed niet uit zonder flauw te vallen (we hebben het eens geprobeerd maar dat ging niet goed nu moet ik weer wachten) ik word zot van de hele tijd in bed te liggen ook al weet ik dat ik op dit moment niet anders kan het is echt erg. ik ben ondertussen 40 kg afgevallen ik weeg nog 35 kg wat veel te weinig is dus ik moet dringend aankomen maar ik kan op dit moment gewoon niets van eten binnen houden. ik heb wel een maagsonde maar daar krijg ik ook infecties op. mijn blaassonde is ook niet alles want dat heeft heel veel irritaties en ontstekingen maar opereren voor een oplossing kunnen ze nu niet doen omdat ik veel te zwak ben.

gelukkig is er 1 iets goed nieuws! er is een match gevonden met een van mijn fammilieleden voor een nieuwe nier maar daarvoor moet ik eerst sterk genoeg zijn maar daarvoor heb ik nog een lange weg te gaan ook zonder dat er nog nieuwe infecties ofzo bijkomen.

ik vertelde in mijn vorig bericht dat ze dachten dat er iets mis was met mijn lever maar ik had idd geelzucht maar dit is ondertussen onder controle

Ik heb de laatste tijd echt lastig met slapen omdat ik bang geworden ben eigenlijk omdat ik op korte tijd al een paar keer echt serieus in levensgevaar geweest ben en als ik daar te veel aan denk dan kan ik niet slapen omdat ik schrik heb dat dat opnieuw misgaat.

Groetjes
Maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 14-08-2017 14:31 Reageer met quote

Hallo Maro
Blij wat van je te vernemen al is het niet allemaal goed nieuws Moest steeds aan je denken met al je berichten maar nu toch een een beetje hoop. In elk geval blij voor je dat er een Match is voor een nier. je moet goed aansterken voordat ze die operatie uitvoeren Dus probeer voedsel te verwerken. Dat je niet goed slaapt is mij geheel duidelijk, want dat had ik ook met die vervelende angsten erbij. Ben er nog steeds niet vrij van, er is gewoon teveel gebeurd wat ik niet verwerken kon, maar langzaam wordt het al wat beter. Dus weet wat je doormaakt. Je bent nog jong en wil graag verder leven en straks weer aan sport doen ,maar dat zal nog wel even duren maar de tijd gaat snel . Zal in elk geval voor je blijven duimen ,hoop dat het helpt.....Een gek vraagje , alhoewel het zo gek nog niet is maar woon jij in Belgie ????. Dacht het soms aan je schrijfwijze en gebruikte woorden . Heel vroeger heb ik een tijdje in Belgie moeten werken als vervanger voor een collega. Ga je weer groeten en het allerbeste wensen en meld je hier nog eens en zal je altijd antwoorden .en hou je sterk dan kom je er door Groet van Henk
rupsje100
BerichtGeplaatst: 14-08-2017 22:05 Reageer met quote

dag henkje

heel erg bedankt voor je antwoord. het steunt me echt. Het zijn heel moeilijke tijden maar ik wordt heel erg gesteund door mijn famillie en vrienden. Vandaag is mijn klas op bezoek geweest (niet allemaal omdat ik dat nog niet aankan maar degene waarmee ik het best overeenkom en de klastitularis) dat was een echte opkrikker voor mij omdat ik ook niet zoals iedereen op 4 september opnieuw naar school zal kunnen gaan om mijn laatste jaar middelbaar af te werken wat ik eigenlijk heel jammer vind. ik hoop dat ik rap genoeg terug kan starten zodanig dat ik mijn laatste jaar samen met mijn klasgenoten kan afsluiten op een goede manier en dat ik niet mijn jaar moet opnieuw doen door mijn ziekte maar daarvoor mag er nu echt niet veel meer gebeuren sowiso zal ik misschien ook nog een tijdje een paar dagen per week aan de dialise moeten maar dat zien we wel en daarna nog die zware operatie en dan zal ik weer een tijd thuis zijn het wordt een spannend jaar. maar gelukkig steunt de school mij en zien ze het nu nog als een haalbare kaart met wat aanpassingen natuurlijk. sowiso zal nu mijn herstel echt nog eventjes duren en zal ik psychologisch ook nog erg ondersteund moeten worden. ik heb vorige week echt een paar down dagen gehad dat ik het niet meer zag zitten ook doordat slechte slapen pff echt lastig als ik 3uur per nacht slaap is dit echt veel op dit moment en dat is ook niet echt bevordelijk voor mijn herstel. ze gaan nu kijken of ik slaapmedicatie kan krijgen maar ik zou daar het liefst zo lang mogelijk mee wachten maar tjach als dit nog lang duurt zo kan het niet verder.

ik ben heel blij dat er een match is want dat was ook een echte opkrikker want zo altijd aan de dialise dat is ook heel erg vermoeiend voor mij. ik moet op dit moment 4 keer per week aan de dialise.

de fysiotherapeut wil heel snel terug aan mijn fysieke conditie beginnen werken ook voor die operatie. ik moet zo snel mogelijk terug beginnen eten maar ik hou het gewoon niet binnen alles wat ik zo probeer te eten het komt er allemaal terug uit. ik heb al een aantal keer geprobeerd omdat ik er ook wel zin in heb na al die sonde voeding. ik zal echt blij zijn als ik opnieuw iets kan binnen houden. maar mijn herstel zal echt nog heeeeeel lang duren. Hopelijk gaat het niet opnieuw bergaf want op dit moment kan ik echt zowel fysiek als psychisch niet veel meer aan. ze hebben me ook vroeger van de ic laten terug op een gewone afdeling leggen omdat ik daar zot kwam. maar dat is wel onder strenge voorwaarden. vanaf dat het maar een beetje terug slechter gaat is het meteen terug ic pff.

de angsten zijn echt erg als ik slaap heb ik ook heel veel nachtmerries waaruit ik dan schreewend wakker wordt enzo. ik heb ook een aantal keer echt in levensgevaar geweest en de dokters zijn echt niet zeker of dit niet terugkomt en ze laten dat ook erg uitschijnen maar dat maakt me juist nog banger

Ik woon idd in belgie. is wel grappig dat je dat merkt aan de schrijfwijze Smile

tot de volgende
maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 15-08-2017 14:50 Reageer met quote

Hallo Maro
Hier is hij weer om je een opkikkertje te geven zover ik dat kan. je melding was goed dat er nu veel belangstelling voor je is en klas genootjes op bezoek kwamen en dat deed je goed en dat begrijp ik best want de dag duurd lang als je in bed ligt. Je zult wel lekker even gekletst hebben. Dat je het begin van het nieuwe schooljaar in Sept er nog niet bij bent is duidelijk maar mogelijk zul je met hulp het schooljaar ook kunnen afmaken Dat zou fijn voor je zijn. Extra op je tanden bijten om mee te komen maar denk dat het je wel lukt. Overigens vind ik dat je meldingen goed in elkaar zitten en je schrijft heel duidelijk wat er alzo gebeurd en wat je mee maakt . Dat ik het rade dat je in Belgie woont is omdat ik veel schrijfwerk moest doen ,maar dat is lang geleden. Ik werkte voor de levensmiddelen industrie en Cosmetica verpakkings machines. Nu thuis en veel achter de Computer en bezig met stamboomonderzoek. Hoe is het nu met het slapen ? al wat beter nu je het verloop van je ziekte weet, ik hoop van wel want angsten is vreselijk. Het eten wil nog niet bij je en dat zelf eten er weer uitkomt is heel vervelend. Ik kwam er vanaf toen ze mij een heerlijke kop soep gaven speciaal gemaakt want ziekenhuis eten vond ik vreselijk.Nu na de vele jaren gaat het goed maar dikwijls geen honger. maar dat is niet erg want bij mij mogen er best een paar kilo,s af.Het komt door de medicatie ,4 pillen per dag , de bijwerkingen heb ik last van. Veel bloedprikken en elke 3 maanden voor controle. Zo zie je maar dat Blaas ontstekingen niet altijd onschuldig zijn en liesbreuk. Mag geen auto meer rijden al 2 jaar niet en fietsen gaat niet door bekken pijn. Maar heb goede hulp van schoondochter en mijn vrouw gaat ook het nodige per fiets halen.Ging jij ook altijd met de fiets naar school ? of kon je het lopend af. Had je al wat plannen om na deze school verder te gaan studeren of was je nog niet zover.
Ik elk geval maar eerst aan je zelf in de huidige toestand denken en dat de dialise straks niet meer nodig is Ik heb er erg veel moeite mee , en zo denk ik ook voor jou dat artsen het niet door hebben wat je mankeert, zelf was ik razend op mijn chirurg die met een smoes melde dat het met een jaar over is, wenste niets meer met hem te maken hebben en naar ander ziekenhuis gegaan en trof een vouwelijke arts die mij erg veel geholpen heeft . Maar nu klets ik teveel over mijzelf, Ik woon in de kuststreek Kennemerland heet het hier met veel duinen en ging dus vroeger veel naar zee ,ook met met kleindochter die net zo oud is als jij en nog studeerd. Wil later bij de Douane en dan moet je goed zijn want nemen maar 140 personen per jaar aan. Al mijn Fam woont vlakbij. En verder wens ik je het allerbeste en hoop op snelle beterschap voor je en veel bezoek dan duurd de dag niet zo lang en kijk je er naar uit
Vele groeten en veel sterkte van Henk.
maro100
BerichtGeplaatst: 19-08-2017 23:29 Reageer met quote

dag henkje

sorry dat ik weer een tijdje niets meer liet horen maar ik heb nu ook de laatste dagen last gehad van een longontsteking waardoor ik voor de veiligheid weer 24 uur op de ic doorgebracht heb ter observatie. ik krijg nu heel veel pijnstillers en antibiotica waardoor ik een beetje "haai" ben. pff tkan niet meer op jong. er komen alleen maar dingen bij en als ik eindelijk een beetje aan het genezen ben is er weer iets nieuws. ik lig nu in karanteine er mag niemand bij me met een of andere iets ook niet hoesten ofzo en zowieso enkel en alleen familie omdat ik die longontsteking waarschijnlijk opgedaan heb van iemand die iets kleins had maar doordat ik zo verzwakt ben dat bij mij heel erg is geworden.
ik heb op dit moment heel de dag door extra zuurstof heb 4 infusen omdat ik zoveel medicatie krijg en ik heb daar heel veel last van die infusen omdat mijn aders heel klein zijn en daardoor heel rap doorprikt zijn en ze moeten meestal minstens 2 infusen per dag opnieuw steken wat super veel pijn doet ik zit onder de blauwe plekken ervan. pff ik weet het op dit moment echt niet meer hoor. daarnaast heb ik ook nog een maagsonde en een blaassonde dat ook niet van een leien dakje loopt aangezien ik die maagsonde vaak als ik overgeef dat die meekomt en die blaassonde heeft heel veel ontstekingen en daarnaast zit ik dan nog met die dialise. zot wordt ik ervan
slapen gaat nog altijd heel slecht ik slaap bijna niet ze hebben ook al slaappillen geprobeerd maar dat lijkt niet echt te werken
dat van die kom soep van jou. ik kan het altijd eens proberen maar ze doen hier echt hun best voor mij. maar mijn probleem is vooral als ik iets binnen heb dat ik het niet binnen hou. dus ik wil wel en eet ook wel een beetje maar ik hou het niet binnen

ik fietste iedere dag 8km naar school en 8 km terug. ik woon niet zo heel dicht bij school maar fiets veel liever dan met de bus daarnaast zat ik ook nog in de zwemclub en de circusschool en deed heel veel vrijwilligerswerk en deed nog een cursus voor fietsenmaker te worden. wat ik later wil worden weet ik nog niet zo goed ofwel iets met fietsen ofwel met computers maar ik weet niet wat ik et liefst doe.

dat is wel lastig al dat bloedprikken en al die medicatie. amai dat zou ik heel lastig vinden welke bijwerkingen heb je zoal. moest ik niet meer kunnen fietsen zolang ik zou zot komen ik hoop echt dat het snel betert die liesbreuk voor jou het is goed dat je zoveel hulp krijgt van je schoondochter en vrouw ik kan me idd voorstellen dat je woedend was op die chirurg je zou voor minder. en zo smoesen bedenken dat vind ik echt niet kunnen als je iets fout deed moet je het kunnen toegeven goed dat je nu een goede arts gevonden hebt!

ik ga nu nog wat verder proberen slapen maar het heeft echt deugd gedaan om nog eens alles van mij af te schrijven hopelijk kan ik nu beter slapen
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Pagina 3 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring