Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Auteur Onderwerp: lotgenoten blaasproblemen
*denise*
BerichtGeplaatst: 24-06-2017 13:28 Reageer met quote

carlee schreef:
Nou daar sta je dan weer met je domme verstand, totaal verloren, even op jou vraag Denise de geslachtsgemeenschap gaat op zich goed, mits t niet te lang duurt Crying or Very sad want dat plas gevoel, die druk he, niet echt prettig, maar de laatste tijd heb ik gewoon nergens meer aardigheid aan op dat gebied, maar ook andere uitjes, en afspraken, altijd maar eer die blaas en de aandrang Evil or Very Mad wat is candida??? een geslachtziekte???ik ben wel overal op getest, maar niks gevonden Rolling Eyes


Oké, klachten verergeren niet na geslachtsgemeenschap?
Ik kan dus geen sex meer hebben. Dit heeft ontzettend veel impact op me en vooral mijn toekomst.

Candida is geen SOA, maar een schimmel die in je darmen leeft maar kan overgroeien en allerlei klachten kan veroorzaken waaronder in de vagina/blaas.
*denise*
BerichtGeplaatst: 24-06-2017 13:45 Reageer met quote

Thomas3 schreef:

Dit moet je juist aan je Dokter vragen.

Als je de info opzoek dan krijg je allerlei foute informaties.

allesovermrsa.nl/nl-nl/43/571/meest-gestelde-vragen.aspx

Dit is de sleutel woord: Bij mensen met een verminderde weerstand of pas geopereerde mensen kan de bacterie infecties veroorzaken

PAS GEOPEREERDE MENSEN

Mijn vragen over rietjes had je niet beantwoord.
Een gewone rietje kan je vergelijk als een gezonde bloedbanen.
Een rietje in de koelkast zie je via CT-scan geen verschil, MAAR de rietje is niet hetzelfde als die op de tafel. Er zit een "koude" rondom de rietje.

Een bloedbanen hoort de warmte voor een bloedsomloop. De injectie of verdoving tijdens de operatie heeft een risico als de weerstand van de patiënt vermindert.

Een "verkouden" bloed en vocht kan niet geheel zuiveren via de NIER-functie. De verstoring in de filtering, daarom zie je soms bloed in de urine.

Longontsteking of blaasontsteking.
De Dokters stempelen alle blaasaandoening als blaasONTSTEKING. Je hebt 2 soorten ontstekingen. De "verkouden"ontsteking is geen ontsteking, daarom kan de antibiotica niet bestrijden, integendeel hoe meer je geeft hoe erger het wordt.


Klinkt als een interessant verhaal Thomas, alleen neemt de reguliere zorg dit serieus?
En hoe kan je erachter komen/vanaf komen?
De reguliere zorg neemt bijvoorbeeld candida ook niet serieus, omdat deze alleen kan overgroeien volgens de protocollen als je ernstig ziek bent (HIV, kanker, ouderdom). Terwijl ik overduidelijk merk dat ik een candidaovergroei in mijn lichaam heb.
*denise*
BerichtGeplaatst: 24-06-2017 13:51 Reageer met quote

Thomas3 schreef:
Mijn zoon had een liesbreuk operatie op zijn 3e levensjaar. De oorzaak had ik pas heel laat gevonden sinds ik de geheim van de kinderziektes had gevonden.

De ellende begon op zijn 2e levensjaar toen waterpokken uitgekomen tijdens de zomervakantie in Parijs. De hitte had de waterpokken verstoort dat de hele proces in de mailing genomen. Sindsdien eczeem, allergie, gaatje in de oor, vaak oorontsteking, longontsteking en blaasontstekingen.

Op zijn 19e levensjaar had hij een goede Mazelen gehad, sindsdien alle klachten verdwenen die 16 jaar ellende had veroorzaakt.


Deze theorie snap ik niet helemaal.
Hoe kan het dat de mazelen uiteindelijk het probleem weer heeft opgelost?
*denise*
BerichtGeplaatst: 24-06-2017 13:53 Reageer met quote

carlee schreef:
Ik word even lichterlijk niet goed, baarmoeder met rust laten???
Ik weet bijna en dan met 80% zeker te zeggen dat dat ellendige ding de oorzaak is, ook tijdens t onderzoek, bij gyn voelden ze en zagen ze dat t op de blaas/tegen
de blaas drukt, en vooral rond de maandelijke periode waarbij je baarmoeder vergroot door hormonen, zit dat ding dus in de weg.

Dit hoeft niet bij iedereen de oorzaak te zijn,maar bij mij lijkt t qua aanwijzingen er verdacht veel op.
Dus nee ik doe mijn baarmoeder verhaal niet weg Evil or Very Mad

Ja Maro100 t lijkt verdacht veel op jou klachten,zo te lezen ben jij nog jong, vervelend dat je zulke klachten/hinder van de menstruatie hebt, er is wel een goeie oplossing voor hoor,ik heb t ook gehad, en ja ik heb ook soms hele grote plassen, en soms ook een beetje.

Ook de aandrang zegt niks bij mij over de hoeveelheid, bijv vanmorgen ben ik na t opstaan naar t toilet geweest, ik heb ontbeten veel gedronken gewerkt weer drinken veel zweten(nog steeds last van warmte)en ik hoefde pas 3 uur later naar de wc, echt ook heeeeeeeel nodig, ik dacht zo zo nu komt er een waterval Very Happy maar gut nee hoor, ik vraag me af of er wel iets gekomen is, en dan die verrekte aandrang,alsof je niet geweest bent.

Het voelt bij mij alsof je heel nodig moet, naar t toilet gaat, en halve wege afknijpt en niet uitplast, hoop dat ik t zo duidelijk uitleg, een continu plas gevoel Rolling Eyes ik moet nog een oproep van de uroloog krijgen, ik moet in 2 verschillende potjes plassen,1 gaat op kweek en de ander geloof ik direct onderzocht, tja als er dan niets uit komt.....ik verwacht t ook niet, tja dan heb ik alles uitgesloten, ben ik bang Crying or Very sad


Ik herken het stukje aandrang op de raarste momenten wel...
Soms plas ik heel de dag niet (geen aandrang), en soms plas ik 4 keer in een uur grote hoeveelheden. Iets gaat er niet helemaal goed, maar wat precies, nog steeds geen idee!! Merk wel dat voeding en stress invloed hebben.
*denise*
BerichtGeplaatst: 24-06-2017 13:57 Reageer met quote

Henkje schreef:
Beste Denise...
Ben je nog een antwoord schuldig en wel of er in mij urine bacterien zitten bij een blaasontsteking , Jazeker zelfs een arts van de dokterspost melde ..het is niet mis..Ik heb nu op voorraad 2 speciale plaspotjes gekregen die handelbaar zijn bij het bacterie onderzoek. Anti biotica pillen had ik voorheen ook maar krijg deze niet meer.. Verder ben ik onderzocht op Clamidia en plasbuisontsteking en bij verwijderen van een catheder hebben ze mijn plasgaatje beschadigt, niet zo leuk en nu 2 bultjes, gevolg plas bij een kleine plas met 2 stralen . Ik was boos en de behandelende arts melde...met een jaar is het over en weg ,maar nee hoor.Heb wel last van Talg kliertjes in het bekken . maar die kunnen geen kwaad.
Ook mijn vrouw was onder kontrole bij de onderzoeken maar niets gevonden. Moet nu elke 3 maanden voor controle komen, dat is weer volgende week,en geslachtsgemeenschap is moeizaam, de laaatste melding was van de urologe dat nu vergrote prostaat een rol kan spelen bij het ouder worden , maar dat kan onmogelijk vroeger de oorzaak geweest zijn.En gelukkig met de hitte van de laatste dagen geen last maar let wel erg op tocht, ik ben doodsbang op een nieuwe aanval. Wens jullie allen het beste , alleen krijg ik de meldingen van Thomas niet mee


Dus je hebt nu gewoon een blaasontsteking veroorzaakt door bacteriën, maar ze weten nog niet welke bacterie en laten je ondertussen gewoon zitten?
En je plasgaatje beschadigd, jeetje.
Ja beetje vreemd vergroot prostaat als je deze klachten al jaaaren hebt.
Wat merk je tijden geslachtsgemeenschap?
Ik begrijp heel goed dat je angst groot is voor een nieuwe aanval, dat ervaar ik ook dagelijks, en ik begin al te zweten bij de gedachte. Helaas kan je aan niemand uitleggen hoe het kan dat die angst zo heftig is, niemand begrijpt het. Dus ik heb besloten om het los te laten, om anderen te willen overtuigen/te laten begrijpen.
Sterkte en ik bid voor ons allemaal dat er een genezing plaats mag vinden.
Liefs,
Denise
Thomas3
BerichtGeplaatst: 25-06-2017 11:23 Reageer met quote

Tullio Simoncini over zijn theorie: dat kanker een schimmel infectie is met de befaamde Candida Albicans schimmel.

Hij heeft maar 30% gelijk.

Je hebt 2 soorten Candida's.
Doorzichtig en schimmels.

Degene geen bacterie/schimmel in de blaas gevonden bij blaasontsteking is de doorzichtige cabdida/koude vocht.
Degene wel bacterie/schimmel in de blaas of in de darm gevonden bij blaasontsteking is de candida.

Vrouwen wiens droog en jeuk bij vaginale aandoening is de symptomen wel van de candida, maar de oorzaak komt van de LEVER en/of de NIER verstoring.

Degene baarmoederverzakking diagnose ook met de lever, nier en MILT mee te maken. Mijn vrouw had jaren geleden baarmoederverzakking gehad na het bevalling. Door een behandeling van een natuurarts om de lever, nier en milt te herstellen met de ondersteuning van de baarmoeder, 2 maanden later was de verzakking spontaan genezen.

Quote: Deze theorie snap ik niet helemaal.
Hoe kan het dat de mazelen uiteindelijk het probleem weer heeft opgelost?

De proces van waterpokken is exact hetzelfde als de mazelen. Wel is de waterpokken met een lichte koorts en mazelen met een hoge koorts.

Als je de medische verklaring niet begrijpt omdat het te ingewikkeld is, voor wie natuurkunde lessen heeft gevolgd op de school dan moet je de natuurkunde wijze volgen dan is het niet moeilijk om te begrijpen.

Warm en kou
Hoe kan je op een natuurlijke manier om de sneeuw laten verdampen. De zon.
carlee
BerichtGeplaatst: 25-06-2017 20:38 Reageer met quote

Denise ja qua voeding ben ik nu ook heel stellig in, ben op mn voeding gaan letten, en ben anderhalve week
klachtvrij geweest.

Maar helaas nu weer bij af, ik snap er niks van, eet
drink nog steeds de producten die ik daar voor ook nam.
Stress weet ik ook bijna zeker dat dat invloed heeft.
Mijn huisarts is t daar totaal niet mee eens, dat was onzin.

Maar iedereen weet dat stress rare dingen met je lichaam kan doen, zo heb ik 2 jaar geleden bij t overlijden van mn zus ook hele rare stress/emotionele klachten gehad zoals bloed ophoesten Rolling Eyes was puur stress zei de huisarts, ik was er niet zeker van,en heb onderzoeken ge eist van longen en slokdarm, maar verrek hij had wel gelijk, dus waarom geen blaasklachten door stress.

Ik kan zelf de link nog niet leggen, of ik nu stress heb of niet ik blijf last van die verrekte blaas houden.
Ik zit nu wel rond mn eisprong waar ik altijd flink raar van ben, dus misschien daarom weer blaas klachten, ik zal t is bij houden, mss ook wel handig.


Het blijft een mysterie vinden jullie ook niet??? Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 26-06-2017 12:15 Reageer met quote

*denise* schreef:
Hoi Henk,
Jij bent natuurlijk ook welkom. Wat een heftig verhaal heb je ook!
Dit moet allemaal ondertussen ook veel met je hebben gedaan zeg! En het niet serieus genomen worden.
Je geeft aan dat je denkt dat het van kou komt. Misschien heb je gelijk, en is je immuunsysteem zodanig aangetast dat wanneer je het koud krijgt opnieuw vatbaar bent. Worden er wel steeds bacteriën gevonden in je blaas/urine?
Sterkte,
Gr. Denise


Omdat jullie weten de oorzaak niet daarom is je immuunsysteem zodanig aangetast dat wanneer je het koud krijgt opnieuw vatbaar bent. Vaak is tijdje klachten vrij daarna weer raakt.

Degene gezond is heeft geen last van Koude voeding/drank. Voor sommigen zijn een optelsom.
De eet-, drink en leefgewoonte bepaalt de klachten minder wordt of terug komen.

Degene voor onverklaarbare blaasontsteking is de eet-, drink en leefgewoonte heel belangrijk.
Drinken uit de koelkast en sommige groenten, salade en vruchten bevat de "koude element" die geen last last voor gezonde mensen maar zeer gevoelig voor de blaasontsteking.

Hier is de natuurkunde van toepassen: kou + kou = extra kou.

Mazelen heeft meer nut dan je denkt. Mazelen hoort bij de ontwikkeling van de mensheid. Mazelen hoort tussen de 2e jaar en 8e jaar uitkomen voor een goede immuunsysteem met antistoffen.

Hel mazelen-proces draait met de volgende:
1) centraal zenuwstelsel
2) maag-darmstelsel
3) cellen van het afweersysteem
4) hart- en vaatstelsel

Ook voor de versterking van Long-energie, maag-energie en nier-energie die elkaar goed verbinden. Een fundering en isolatie systeem van het lichaam.
maro100
BerichtGeplaatst: 27-06-2017 23:26 Reageer met quote

Dag iedereen,

Sorry dat ik een aantal dagen niets meer liet horen maar het ging echt slecht met mij.

Ik heb de laatste dagen heel erg slecht geweest. Ik had eerst ongelofelijk veel pijn zodanig zelfs dat ik mijn bed niet uit kon. Plassen ging bijna niet meer en als het ging was het een heel klein beetje terwijl ik heel veel dronk.

Ik ben zaterdag in het ziekenhuis opgenomen en wordt eindelijk een beetje serieus genomen! Ik heb zelfs zaterdag tot en met maandag op de IC gelegen omdat mijn organen het wat aan het opgeven waren! Ik had een ernstige ontsteking in mijn lichaam! die organen zijn nu wat in orde aan het komen maar voor mijn blaas is er een blaassonde geplaatst bij mij. Het zou kunnen dat ik door al die oplopende blaasontstekingen nooit meer uit me zelf zal kunnen plassen. deze blaassonde kan definitief worden en dat zit er dik in. en dit omdat ik al die tijd niet serieus werd genomen! Mijn ouders beginnen eindelijk een beetje de ernst van de zaak in te zien!

Ik hoop echt dat het tijdelijk is want die blaassonde alleen al doet ongelofelijk veel zeer door al de ontstekingen in mijn blaas ed. eigenlijk kan mijn blaas niet meer functioneren door deze blaasontstekingen hij zit volledig vol.

Ik hoop dat jullie blijven naar een oplossing zoeken en niet in de zelfde problemen komen als ik! Laat je tijdig onderzoeken!

Groetjes
Maro
Celine30mm
BerichtGeplaatst: 05-07-2017 21:51 Reageer met quote

Hallo lotgenoten
Deze problemen zij voor mij héél herkenbaar. Als kind van 3 jaar hebben de artsen mijn eerste bacteriele infectie gezien tot op heden nu bijna 20 jaar blijven de blaasproblemen mij achtervolgen. De artsen hebben me van alles aan antibiotica gegeven tot wel zo'n 6000 mg per dag waardoor ik tegen welk antibiotica ook resistent ben geworden. Dus dachten ze toch ook ondanks mijn penicilline allergie toch nog een dit te proberen wat natuurlijk helemaal uit de hand liep. Verder was ik jarenlang ik behabdeling bij een gewoond uroloog waarbij ze van alles hebben gedaan cystoscopie, bekkenbodemtraining, urinestaaltjds electrotherapie via naald in enkel en zo stroom doorgeven op zenuw naar de blaas vele blaasspoelingen alles wat je qua onderzoek maar kan krygen voor de blaas. Toen bedacht de arts dat mijn blaasontsteking kwam door vernauwing aan de plasbuis deze hadden ze toen opengesneden en wijder gemaakt met als resultaat 5 maanden geeb blaasontsteking. Maar na de 5 maanden brak de hel los met spoed ziekenhuis binnen met diagnose nierbekkenontsteking die ze maar niet behandelt kregen. Maar na tijd ging die vanzelf over pfieuw afzien natuurlijk en opgelucht wanneer ik ziekenhuis kon verlaten. Terug bij se uroloog kreeg ik staaltjes uricran mee (pure cranberrie tabletten) wat natuurlijk niks uithielp dit helpt alleen maar ter ja je leest het goed als preventief middel het helpt dus niet wanneer er al een blaasontsteking is ook vitamine c is een fabeltje. Ondanks de vele zakjes oplosbare monuril helpt dit middel ook niet meer. Waarop ze furadantine, urfadyn en uropyrine gaven maand of 4 geslikt zonder blaasontsteking dacht er opnieuw vanaf te zijn helaas te vergeefs. Dus ging ik me maar opzoek naar een andere uroloog terug opnieuw alle onderzoeken hij dacht dat de capaciteit van myn blaas veel te klein was dus operatief hydrosystentie gehad ( het oprekken en dichtlaseren van de wondjes in de blaas). Waarbij ik tot 1 jaar lang klachtvrij was eindelijk dacht ik nu is iexecjt over. Tot myn grootste teleurstelling weer ondertussen al se 34 ste blaasontsteking dus ging ik zelf maar opzoek wat ik eraan kon doen maar helaas waren Alle huis tuin en keukenmiddeltjes ook weer de oplossig niet het enige wat me telkens verlichting gaf was in een warm bad gaan zitten. Deze blaasontsteking hebben ze met 1 middel kog kunnen oplossen een heel sterke antibioticum weken slecht van geweest maar natuurlijk alles er voor over om de onsteking weg te krijgen. Maar ook na korte tijd opnieuw ;( nu in 2017 heb ik contact opgenomen met een professor ze namen bloed en staal af maar he helemaal geen bacterie te zien. Tot mijn verbazing kreeg ik de diagnose dat ik waarschijnlijk een IC heb als ware blaaspijn syndroom maandag de 26 ste juni werd ik opnieuw aan blaas geopereerd opnieuw de hydrosystentie maar bij deze operatie hebben ze opnieuw mijn plasbuis beschadigt waardoor ik nu met verkrampingen in blaas zit en plasbuis. Maar er zullen altyd ook effectieve infectie's terugkomen
Celine30mm
BerichtGeplaatst: 05-07-2017 21:55 Reageer met quote

Hallo lotgenoten
Deze problemen zij voor mij héél herkenbaar. Als kind van 3 jaar hebben de artsen mijn eerste bacteriele infectie gezien tot op heden nu bijna 20 jaar blijven de blaasproblemen mij achtervolgen. De artsen hebben me van alles aan antibiotica gegeven tot wel zo'n 6000 mg per dag waardoor ik tegen welk antibiotica ook resistent ben geworden. Dus dachten ze toch ook ondanks mijn penicilline allergie toch nog een dit te proberen wat natuurlijk helemaal uit de hand liep. Verder was ik jarenlang ik behabdeling bij een gewoond uroloog waarbij ze van alles hebben gedaan cystoscopie, bekkenbodemtraining, urinestaaltjds electrotherapie via naald in enkel en zo stroom doorgeven op zenuw naar de blaas vele blaasspoelingen alles wat je qua onderzoek maar kan krygen voor de blaas. Toen bedacht de arts dat mijn blaasontsteking kwam door vernauwing aan de plasbuis deze hadden ze toen opengesneden en wijder gemaakt met als resultaat 5 maanden geeb blaasontsteking. Maar na de 5 maanden brak de hel los met spoed ziekenhuis binnen met diagnose nierbekkenontsteking die ze maar niet behandelt kregen. Maar na tijd ging die vanzelf over pfieuw afzien natuurlijk en opgelucht wanneer ik ziekenhuis kon verlaten. Terug bij se uroloog kreeg ik staaltjes uricran mee (pure cranberrie tabletten) wat natuurlijk niks uithielp dit helpt alleen maar ter ja je leest het goed als preventief middel het helpt dus niet wanneer er al een blaasontsteking is ook vitamine c is een fabeltje. Ondanks de vele zakjes oplosbare monuril helpt dit middel ook niet meer. Waarop ze furadantine, urfadyn en uropyrine gaven maand of 4 geslikt zonder blaasontsteking dacht er opnieuw vanaf te zijn helaas te vergeefs. Dus ging ik me maar opzoek naar een andere uroloog terug opnieuw alle onderzoeken hij dacht dat de capaciteit van myn blaas veel te klein was dus operatief hydrosystentie gehad ( het oprekken en dichtlaseren van de wondjes in de blaas). Waarbij ik tot 1 jaar lang klachtvrij was eindelijk dacht ik nu is iexecjt over. Tot myn grootste teleurstelling weer ondertussen al se 34 ste blaasontsteking dus ging ik zelf maar opzoek wat ik eraan kon doen maar helaas waren Alle huis tuin en keukenmiddeltjes ook weer de oplossig niet het enige wat me telkens verlichting gaf was in een warm bad gaan zitten. Deze blaasontsteking hebben ze met 1 middel kog kunnen oplossen een heel sterke antibioticum weken slecht van geweest maar natuurlijk alles er voor over om de onsteking weg te krijgen. Maar ook na korte tijd opnieuw ;( nu in 2017 heb ik contact opgenomen met een professor ze namen bloed en staal af maar he helemaal geen bacterie te zien. Tot mijn verbazing kreeg ik de diagnose dat ik waarschijnlijk een IC heb als ware blaaspijn syndroom maandag de 26 ste juni werd ik opnieuw aan blaas geopereerd opnieuw de hydrosystentie maar bij deze operatie hebben ze opnieuw mijn plasbuis beschadigt waardoor ik nu met verkrampingen in blaas zit en plasbuis. Maar er zullen altyd ook effectieve infectie's terugkomen
*denise*
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 14:28 Reageer met quote

@ thomas, ik merk dat ik je theorie niet zo goed kan volgen, kan aan mij liggen. Maar om het kort te houden, heb je DE OPLOSSING?

@Maro, hoe gaat het nu met je??????

@Celine Hoi welkom bij ons! Wat een heftig verhaal heb je ook. Hoe ervaar jij de IC? Heb je continu pijn? Moet je veel of weinig plassen? Hoe is het verloop? En wat voor behandeling krijg je ervoor? Ik las laatst ergens dat IC en blaaspijnsyndroom 2 verschillende aandoeningen zijn?

@Carlee, heb je ooit gedacht aan endometriose? Omdat je zegt dat het samenhangt met je eisprong en dat je ook je baarmoeder benoemd? Ik heb namelijk nooit geen klachten in samenhang met mijn eisprong of last van mijn baarmoeder. Het is bij mij echt puur mijn blaas die lijkt beschadigd te zijn door de velen blaasonstekingen. Het blijft voor mij een mysterie dat ik zo vatbaar blijf voor blaasontstekingen na de sex, en dat ik geen ontsteking meer kan krijgen omdat ik denk dat mijn blaas het dan echt op gaat geven. Ik probeer dus een manier te vinden om het los te laten ooit nog sex te hebben Sad, zodat ik een ieder geval wel een normaal leven kan leiden *zucht*.
Soms denk ik weleens kan mijn blaas er niet gewoon uit? Dan kan ik hopelijk gewoon weer sex hebben, en een leven leiden zonder dagelijkse angst en beperkingen.
Celine30mm
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 15:30 Reageer met quote

@denise
Het is vooral een erg pijnlijke ervaring als de opstoten weer van hen laten horen het is wel ook stress gerelateert en welke voedingsstoffen ik eet mag bevoorbeeld niks van tomaten eten anders komt het inmiddels terug. Dagelijks blijf ik wel last hebben aan branderig gevoel in plasbuis en merk ik op wanneer ik wandel de blaas heel
gevoelig is. Ik plas de eene keer veel erna bitter weinig hangt van dag tot dag af wel is de urine helder. Wat ze eraan kunnen doen is teleurstellend om het jaar moet ik dus worden geopereerd met laserstralen om littekenweefsel te verwijderen en blaas op te rekken. Wat bij mij wel tijdje heeft geholpen is de electrotherapie dus met naaldje aan de binnenzijde van je onderbeen net boven de enkel in de zenuw te prikken en daar soort van stroom opzetten geeft een signaal naar de blaas bv bij overactiefheid. Voor my is er dus geen andere manier meer dan operatief te behandelen natuurlijk zijn alle tips om te proberen van jullie welkom Very Happy
maro100
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 16:30 Reageer met quote

Dag iedereen

Met mij gaat het niet goed. Ik lig nog steeds in het ziekenhuis en heb van woe 28juni tot gisteren opnieuw op de IC gelegen. Het heeft er 2 tal dagen naar uit gezien dat ik het niet zou overleven.

De blaassonde is definitief. mijn nieren werken nog voor 10% ondertussen dus ik sta op de wachtlijst voor nier transplantatie ze zijn aan het kijken of er iemand van mijn famillie is die een mach is. maar daarvoor moet ik opnieuw helemaal opknappen want nu ben ik helemaal niet sterk genoeg voor een operatie. Ik ben heel erg verzwakt en kan niet uit mijn bed. Het wordt nog een heel genezingsproces. Ik ben wel blij dat ik dit overleeft heb want er was een zodanig grote infectie opgetreden + ik had ook nog een ernstige bloedvergiftiging door die infectie dat het er echt niet goed uitzag. maar ik heb het overleeft gelukkig. ik hoop dat er nu geen ernstige dingen meer bij komen en dat ik rap een eventuele niertransplantatie kan krijgen.

Groetjes
Maro
*denise*
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 17:54 Reageer met quote

Celine30mm schreef:
@denise
Het is vooral een erg pijnlijke ervaring als de opstoten weer van hen laten horen het is wel ook stress gerelateert en welke voedingsstoffen ik eet mag bevoorbeeld niks van tomaten eten anders komt het inmiddels terug. Dagelijks blijf ik wel last hebben aan branderig gevoel in plasbuis en merk ik op wanneer ik wandel de blaas heel
gevoelig is. Ik plas de eene keer veel erna bitter weinig hangt van dag tot dag af wel is de urine helder. Wat ze eraan kunnen doen is teleurstellend om het jaar moet ik dus worden geopereerd met laserstralen om littekenweefsel te verwijderen en blaas op te rekken. Wat bij mij wel tijdje heeft geholpen is de electrotherapie dus met naaldje aan de binnenzijde van je onderbeen net boven de enkel in de zenuw te prikken en daar soort van stroom opzetten geeft een signaal naar de blaas bv bij overactiefheid. Voor my is er dus geen andere manier meer dan operatief te behandelen natuurlijk zijn alle tips om te proberen van jullie welkom Very Happy


En wat bedoel je met dat je de ene keer veel plast en de andere keer weinig? Bedoel je dan dat je wel vaak aandrang hebt maar de hoeveelheid scheelt? Of heb je sommige dagen ook weinig aandrang?

Heb je ook al gezocht in het alternatieve? Omdat je zegt er zit voor mij niets anders op.
Je bent hier een ieder geval op de juiste plek. Ik ben ontzettend veel aan het experimenteren, alleen wil niet te vroeg informatie/tips af gaan vuren op mijn mede lotgenootjes.
In mijn ogen kan met uitzondering de reguliere geneeskunde je helpen, maar merendeels kan niet geholpen worden, vreemd vind je niet? Daarom heb ik het reguliere losgelaten.
Ik zal binnenkort mijn verhaal eens delen, hoe ik er eerst aan toe was.
Ik ben er nog niet, en je kan wel stellen dat ik na 12 jaar zelfstudie op een obsessieve manier met momenten, al heel veel informatie/ervaring heb en als het zover is ik maar al te graag mezelf EN anderen wil verlossen van deze duivelse/onmenselijke aandoening.
Wat ik een ieder geval denk is dat het met je immuunsysteem te maken heeft.

Veel sterkte, die kunnen we zo nu en dan maar al te goed gebruiken Smile
*denise*
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 17:58 Reageer met quote

maro100 schreef:
Dag iedereen

Met mij gaat het niet goed. Ik lig nog steeds in het ziekenhuis en heb van woe 28juni tot gisteren opnieuw op de IC gelegen. Het heeft er 2 tal dagen naar uit gezien dat ik het niet zou overleven.

De blaassonde is definitief. mijn nieren werken nog voor 10% ondertussen dus ik sta op de wachtlijst voor nier transplantatie ze zijn aan het kijken of er iemand van mijn famillie is die een mach is. maar daarvoor moet ik opnieuw helemaal opknappen want nu ben ik helemaal niet sterk genoeg voor een operatie. Ik ben heel erg verzwakt en kan niet uit mijn bed. Het wordt nog een heel genezingsproces. Ik ben wel blij dat ik dit overleeft heb want er was een zodanig grote infectie opgetreden + ik had ook nog een ernstige bloedvergiftiging door die infectie dat het er echt niet goed uitzag. maar ik heb het overleeft gelukkig. ik hoop dat er nu geen ernstige dingen meer bij komen en dat ik rap een eventuele niertransplantatie kan krijgen.

Groetjes
Maro


Wow Maro, ik schrik ontzettend van je bericht.
Hoe moet je je voelen.... En wat een opluchting dat je het hebt mogen overleven. Ik hoop dat je snel uit deze ellende bent, of een ieder geval uit het ziekenhuis!!!
Hoe kan het dat je nieren nog maar voor 10 % werken?
Ik hoop dat er een match komt met 1 van je familieleden.
Echt heel veel sterkte, en je mag hier altijd van je afschrijven! Het is ontzettend heftig wat je meemaakt!!!!
maro100
BerichtGeplaatst: 06-07-2017 21:34 Reageer met quote

dag denise

bedankt voor je reactie! de reden van mijn nieren is enerzijds de infectie die ik gekregen heb en anderzijds de bloedvergiftiging. er zijn nog een aantal organen die het wat laten afweten hebben maar dat is nu vrij aan het normaliseren terug maar de schade aan mijn nieren is te groot en is onherstelbaar jammer genoeg. het kan zijn dat ik later nog wat problemen ondervind aan de rest van de organen door deze problemen maar dat zal tijd moeten uitwijzen.

Ik ben heel blij dat ik hier kan van me afschrijven want deze ziekenhuisperiode is heel lastig voor mij zeker omdat deze ellende allemaal veroorzaakt is door mensen die me niet geloofden en niet serieus genomen geweest zijn.

Ik ben zeker nog niet uit de ellende want ze dachten na mijn eerste ic periode dat het wel ok was maar dat is opnieuw begonnen. dus er zit zeker nog een kans in dat het nog eens opnieuw gebeurd en ik weer in levensgevaar kom omdat ze niet heel goed weten in welke staat sommige organen zijn ik bedoel dan met of ze niet opnieuw achteruit zullen gaan. Het kan zijn dat het niet alleen bij nier transplantatie blijft maar bvb ook nog een levertransplantatie enzo bijkomt. laat ons hopen van niet maar ja ik ben voor de moment niets zeker ze kunnen hier niets met zekerheid zeggen.

Ik hoop echt dat er een match komt met familie of vrienden want die nierdialise put mij echt nog extra uit. ik hoop in ieder geval dat als er een match komt dat ik dan rap genoeg ben opgeknapt om de nier te krijgen.

Groetjes
Maro
Steendam
BerichtGeplaatst: 08-07-2017 22:42 Reageer met quote

Hallo,ik heb sedert 4maand problemen.begonnen met blaasontsteking die niet overging met antibiotica.geen bacterie te vinden.allerlei onderzoeken gehad,echo,ct scan,uro dynamisch onderzoek ,cystoscopie ,gynaecoloog.alles normaal.toch blijf ik branderig gevoel in blaas en druk op blaas hebben.veel plassen en soms ook pijn vagina.uroloog gaf mij betmiga zonder veel uitleg.....door de vele bijwerkingen ben ik bang om dit te nemen.heb al pompoenpitolie en valeriaan geprobeerd om blaas te kalmeren maar helpt niet.graag tips en iemand ervaring met betmiga?ik wil zo graag van dit vervelend gevoel vanaf!!!
*denise*
BerichtGeplaatst: 09-07-2017 19:50 Reageer met quote

maro100 schreef:
dag denise

bedankt voor je reactie! de reden van mijn nieren is enerzijds de infectie die ik gekregen heb en anderzijds de bloedvergiftiging. er zijn nog een aantal organen die het wat laten afweten hebben maar dat is nu vrij aan het normaliseren terug maar de schade aan mijn nieren is te groot en is onherstelbaar jammer genoeg. het kan zijn dat ik later nog wat problemen ondervind aan de rest van de organen door deze problemen maar dat zal tijd moeten uitwijzen.

Ik ben heel blij dat ik hier kan van me afschrijven want deze ziekenhuisperiode is heel lastig voor mij zeker omdat deze ellende allemaal veroorzaakt is door mensen die me niet geloofden en niet serieus genomen geweest zijn.

Ik ben zeker nog niet uit de ellende want ze dachten na mijn eerste ic periode dat het wel ok was maar dat is opnieuw begonnen. dus er zit zeker nog een kans in dat het nog eens opnieuw gebeurd en ik weer in levensgevaar kom omdat ze niet heel goed weten in welke staat sommige organen zijn ik bedoel dan met of ze niet opnieuw achteruit zullen gaan. Het kan zijn dat het niet alleen bij nier transplantatie blijft maar bvb ook nog een levertransplantatie enzo bijkomt. laat ons hopen van niet maar ja ik ben voor de moment niets zeker ze kunnen hier niets met zekerheid zeggen.

Ik hoop echt dat er een match komt met familie of vrienden want die nierdialise put mij echt nog extra uit. ik hoop in ieder geval dat als er een match komt dat ik dan rap genoeg ben opgeknapt om de nier te krijgen.

Groetjes
Maro


Ik ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat Maro?
Ik hoop dat je de betere kant op gaat nu!
*denise*
BerichtGeplaatst: 09-07-2017 19:59 Reageer met quote

Steendam schreef:
Hallo,ik heb sedert 4maand problemen.begonnen met blaasontsteking die niet overging met antibiotica.geen bacterie te vinden.allerlei onderzoeken gehad,echo,ct scan,uro dynamisch onderzoek ,cystoscopie ,gynaecoloog.alles normaal.toch blijf ik branderig gevoel in blaas en druk op blaas hebben.veel plassen en soms ook pijn vagina.uroloog gaf mij betmiga zonder veel uitleg.....door de vele bijwerkingen ben ik bang om dit te nemen.heb al pompoenpitolie en valeriaan geprobeerd om blaas te kalmeren maar helpt niet.graag tips en iemand ervaring met betmiga?ik wil zo graag van dit vervelend gevoel vanaf!!!


Hoi Steendam, welkom bij ons Smile.
Mag ik vragen hoe oud je bent?
Een betmiga? Heb je het dan over vesicare of toviaz?
Ik heb zelf beiden ooit gehad, maar bij mij ging dat helemaal fout en kreeg ik geen plasseintjes meer. Dit omdat de huisarts niet goed naar mijn verhaal luisterde en dacht aan een overactieve blaas. Terwijl ik nooit te vaak plaste, JUIST te weinig, goed in de gaten houden dus, en niet zomaar alles klakkeloos aannemen!!!
Jou klachten lijken precies op die van mij!
Hoe gaat het nu met je en wat heb je ondertussen gedaan? Hoe staat het met de vervelende brandende pijn?

Groetjes
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Pagina 2 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring