Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Auteur Onderwerp: lotgenoten blaasproblemen
Henkje
BerichtGeplaatst: 06-09-2017 16:37 Reageer met quote

Hallo Maro
Wat ben jij een pechvogel Maro, ik ben erg geschrokken van je bericht, het ging juist wat beter met zelf wat eten en beter slapen en nu Diabetes 1 , het is een domper wat je ook al melde en nu ook weer op een andere kamer Maar het is wel beter een pompje en niet dat steeds prikken. Het wordt een lange tijd om wat beter en sterker te worden voor een operatie van plaatsen nier.Dat melde je arts al. maar je bent een jonge vrouw met sterke wilskracht en wil straks wat van je leven maken en dat zal wel lukken, dat merk ik aan je meldingen hier . ondanks alles schrijf je duidelijk En nog je pols wat niet beteren wil en je veel pijn hebt. Ze zullen de oorzaak wel vinden ,het kan een spier zijn en te hopen dat het snel beter wordt. Het verbaasd mij dat je nog zo een lang bericht schrijft en dat links wat je vroeger rechts deed. Ik zou het niet kunnen. De oorzaak van je Diabetes zit mogelijk in dat je al last had van je blaasontstekingen en de nieren het niet goed konden opvangen. Het komt inderdaad voor bij jonge mensen, te hopen dat er een goede medicatie is welke in loop van de tijd je beter maakt, maar ik weet er weinig van al is het wel eens besproken met mij en vele malen er bloed geprikt is om de waarde te bepalen melde ze mij. De pijnstillers die je krijgt hoop ik voor je dat dat helpt en geen bijwerkingen geeft bij jou. Ik had er veel last van ...Toen... Maar nu is het hopelijk anders.Weet het niet. Hoop voor je dat je regelmatig bezoek krijgt , zeker zullen je ouders veel komen en mogelijk je vriendinnen ook van school want een dag duurd lang en je kijkt er naar uit of iemand komt, dat was bij mij ook zo ,maar ik woonde in een Dorp en ziekenhuis was in de stad En dus moesten ze met de bus .
Wat ik je al melde heb ik veel in genealogie gedaan en ben gekomen tot 1550 en interesante dingen uitgezocht,maar kan dat hier niet melden en maakte graag korte verhalen, misschien moeten we wat verzinnen om een email adres in stukje te melden dan ken ik ze zenden, alleen als je dat wil.
Hieronder het gemelde verhaaltje . het is niet veel maar ik beleefde het
ga je groeten en wens je het aller beste en alle sterkte die ik voor je maar bedenken kan, schrijf alleen als je het kan en goed voelt of dat je even bezig bent met wat anders als alsmaar in bed te liggen
Stevige groet van Henk.Moest in ziekenhuis een plastest ondergaan Uroflowmetrie .voor blaas controle, vooraf moest ik 3 liter water drinken en verpleegster bracht mij naar een soort WC met veel apparatuur en moest daarin plassen , de straal werd gemeten en de tijdsduur, daarna naar een kamer met ook apparatuur met Beeldscherm, moest op een bed liggen en met een echo apparaat werd mijn onderbuik afgetast waar de blaas zit om te kijken of er residu in de blaas zat,maar niets te zien op het Beeldscherm en ze draaide aan diverse knoppen maar niets ze raakte een beetje in paniek. Ik vertelde haar dat ik een matje in de buik had van een liesbreuk operatie. Ze stuurde mij naar de wachtkamer en ging naar de Uroloog. Even daarna werd ik opgehaald en nu met een groter en sterker echo apparaat konden ze mijn blaas zien en gelukkig had ik geen residu waarvan je blaasontsteking kan krijgen, De verpleegster bood haar excuus aan en melde dat ze dat nog niet eerder beleefd had dat er een kunststof matje in de buik zat waardoor de blaas niet zichtbaar was, ik was blij dat het goed afliep omdat ik zoveel blaasontstekingen heb gehad
maro100
BerichtGeplaatst: 06-09-2017 23:38 Reageer met quote

dag henkje

het nieuws van diabetes is een serieuze domper. het is niet gemakkelijk. vandaag is er beslist dat ik ivm mijn diabetes geen sonde voeding meer kan krijgen. mijn waardes stijgen daarvan naar een heel gevaarlijke hoogte. ik moet dus volledig zelf eten wat ook echt niet gemakkelijk is. ik ben nu verplicht om iedere morgen middag en avond een volledige tas soep te drinken op senminst.

het is wel zo dat nu duidelijker is waarvan ik een aantal klachten had. ze vonden onderandere dat ik wel heeeeeeel snel vermagerde dat was niet normaal omdat ik ook nog die sondevoeding had. dit is een van de tekenen en daarnaast had ik de laatste paar dagen heel extreme dorst ik dronk minstens 4l water per dag. ze dachten eerst dat dat van de nieren kwam maar dat was niet het geval. de suikerwaardes zijn echt gevaarlijk hoog op dit moment dus ik krijg een vrij hoge dosis insuline omdat te compenseren. en daarnaast een voeding waar niet al te veel suikers inzitten maar waarvan ik wel aansterk.

van mijn vreselijke pijn in de pols hebben ze nu de oorzaak ontdekt. ik heb een ernstige ontsteking van de pees in mijn pols waar ik nu zware antibiotica voor krijg. die pijnstilling heb ik gelukkig niet te veel last of bijwerkingen ik voel me vooral een beetje "haai". hopelijk slaat de antibiotica snel aan en is dit snel terug ok.

die afdeling waar ik nu op lig is echt vreselijk. is een beetje te vergelijken met ic maar dan met minder controle. maar op ic "sliep" ik wel waardoor ik niets meekreeg. nu krijg ik alles mee en ik wordt hier echt nogal zot van. er is te veel lawaai machines die alle soorten geluiden maken, allarmen die afgaan,... ik heb daar ongeloofelijk veel last van. ik hoop zo snel mogelijk opnieuw naar de gewone afdeling te mogen. wat ik ook nog heel irritant vind is dat ik op deze afdeling niet mag in een zetel zitten ik moet in bed blijven liggen. terwijl dat wel leuk zou zijn moest dat wel kunnen

mijn pompje is vandaag voor de eerste keer aangesloten. je hebt enerzijds de sensor (die meet wat je bloedsuikerspiegel is om de 10 seconden dacht ik) en een naaldje waar de insuline doorkomt. die prik voor de sensor te plaatsen is echt vreselijk pijnlijk. ik kan echt wel tegen een stootje (heb een vrij hoge pijngrens) maar die is echt pijnlijk en moet om de drie dagen vervangen worden ik zie er gigantisch tegenop maar we komen er wel dat beter dan al die vingerprikken en andere spuitjes. ze zeggen ook dat het de ene keer pijnlijker is dan de andere keer. het handige van dat pompje is dat ze dat gewoon kunnen op hun pc zien wat mijn waardes zijn en mij niet iedere keer snachts moeten wakker maken voor te kijken wat mijn waarde is. er zitten ook allarmpjes wanneer mijn suiker te hoog of te laag is dan heb ik dat rapper door dat is belangrijk. het is wel even wennen om de hele tijd aan zon bakje vast te hangen en die draadjes maar dat komt wel nog. ik kan het ook afkoppelen tijdens het sporten waar ik erg blij om ben (kan voor 1,5 tot 2u) ik kan nog gewoon alles doen wat ik wil. zwemmen is ook geen probleem met die naaldjes in je vel enzo dat is echt leuk om te weten.

alleen mijn ouders en zus mogen op bezoek komen op dit moment. mijn zus vertrekt normaal vrijdag op reis maar ze vind dat heel moeilijk met de situatie nu. ze weet niet of ze wel moet vertrekken enzo. lastig omdat we ook niet weten hoe het verder zal verlopen. het is ook zo op de mediumcare als je niet levensbedrijgend ziek bent dan mogen je ouders en broers en zussen maar 2 halve uurtjes per dag komen dus dat is bijna niets

de dag duurt op dit moment echt vreselijk lang. ik mag ook niet veel op de pc omdat dit de apparaten kan verstoren iedereen die daartoe instaat is mag savonds 1,5u op zijn laptop. ik ben ook nog niet sterk genoeg om een boek te lezen ofzo dus dit zijn echt lange dagen. het enigste wat me af en toe lukt is om op de ziekenhuis pc naar een film te kijken maar die is absoluut niet veel beschikbaar dus echt lastig verlang echt tegen dat ik van deze afdeling mag. bednet kan dus nu ook niet omdat ik niet op die uren op de pc mag. de meeste mensen die hier liggen zijn een stuk slechter dan mij. bij mij is het voor die diabetes onder controle te krijgen he.

voor dat email adres zou echt goed zijn maar ik heb al zitten zoeken op deze website maar vind echt niets hoe je het kan doen.

bedankt voor je verhaaltje trouwens is wel een grappig verhaal en tegelijkertijd ook wel tjach hoe zeg je dat raar ofzo dat die verpleegster dat niet wist.

van die lange teksten schrijven doet me deugd kost me wel veel moeite maar het is een erg grote opluchting om alles op te kunnen schrijven

voor mijn dagboek kan ik nu niet echt verder werken omdat ik zowijnig op de pc mag maar mijn ouders zijn ook allemaal dingen aan het opschrijven wat er gebeurd wat ik heel lief vind van hen. zo kan ik later gemakkelijk mijn dagboek aanvullen.

ik ga je moeten laten want ze komen zeggen dat de tijd om is en dat iedereen moet slapen pff. ik weet niet of dat gaat lukken we zien wel.

tot de volgende
groetjes
maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 07-09-2017 16:13 Reageer met quote

Dag Maro
Ik moet ook alle moed verzamelen om je een goed bericht te melden. Het ging even goed en nu heb je het bericht van Diabetes 1 gekregen met alle gevolgen die hier uit ontstaan In de verre toekomst mag je van alles gewoon weer doen maar nu moet je door een periode heen welke moeilijk is. Je hebt nu een pompje welke alle veranderingen bij jou registreert, en nu zelf weer eten Wel weet ik dat met het pompje je mogelijk meer gaat eten en je weer op sterkte zult komen wat je hard nodig hebt Maar mogelijk zal da Arts je wel veel gemeld hebben, doe je best al zal het moeilijk zijn goed te eten nadat je aan de maagsonde gewend was..( Daar wen je nooit aan ) Dat je nu weer op een andere afdeling ligt is jammer en met de vele geluiden die er zijn als ze andere patienten helpen. Hat lijkt mij hopeloos maar mogelijk nodig in het beeld van het ziekenhuis. misschien mag je spoedig terug als het wat beter gaat met het eten van je en je aan komt. Ook jammer voor je is dat je je PC minder kan gebruiken, dat die stoort geloof ik niets van En de dag duurd toch al zolang. heb mogelijk een idee voor email kontakt en let op. Ik plaats een deel van het adres in een zin die moet je dan achter elkaar zetten. Dat ze de oorzaak henhert van de pijn in je @ pols ziggo.nl gevonden hebben is wel prettig maar een pijnstiller waar je hai van wordt is minder goed. Ik heb dit ook gehad en ging volledig onderuit van de pijn in het bekken na de operatie en werd plat gespoten . Later toen ik naar huis was en we naar een tuincentrum gingen kreeg ik ook een aanval en met moeite in de auto naar huis en dokter gebeld welke direkt kwam en melde dat hij dacht aan trombose in het bekken en kreeg injectie en viel in slaap tot savonds laat Hen dat meerder malen gehad en via therapie ging het over. Zo zie je maar zonder dat je het weet gaat er wat mis . Het bezoek bij je valt ook tegen maar gelukkig komen je ouders veel hoop ik . Je zuster denkt ook veel aan je en houd van je dat mogelijk haar reisplannen uitstelt Waar ging jij heen met vacanties ? met een groep of met een vriendin ? dat verneem ik wel eens van je En al duurt het lang zal je ook wel weer ergens heen gaan duim voor je dat dat lukt maar wat ik al melde je bent een dappere sterke jonge vrouw en de sport,s welke je vroeger deed komt je nu te goede. Het lukt mij vandaag niet zo goed om wat meer voor je te schrijven maar denk veel aan je dat alles goed komt , maar ik denk van wel alleen het duurd zo lang. en toch gaat de tijd snel, Maro wens je het allerbeste met vele groeten van Henk.
maro100
BerichtGeplaatst: 08-09-2017 23:54 Reageer met quote

dag henkje
ik heb deels goed nieuws. er is beslist dat ik morgen terug naar een gewone afdeling verhuis. mijn waardes zijn zeker nog niet genormaliseerd (al veel beter sinds ik geen sondevoeding meer krijg maar nog niet normaal zoals het hoort) ze zouden normaal nog een stuk lager moeten zijn voor ik zou kunnen verhuizen maar omdat ik zot wordt op deze afdeling en ze daar ook rekening mee houden mag ik morgen onder strenge controle terug naar een normale afdeling. dit vind ik wel goed nieuws. ik kan dan opnieuw veel meer bezoek ontvangen en terug in de zetel zitten moet niet meer een hele dag in mijn bed blijven. de geluiden zijn idd nodig maar voor mij ik geraak daar te erg overprikkeld van waar ik niets aan kan doen. al die piepjes en tuutjes en ditjes en datjes.
het pompje werkt goed. ik leer er goed mee werken en ik krijg veel hulp om alles te leren hoe het pompje werkt. vanaf dat ik opnieuw op een gewone afdeling lig zal ik ook zelf leren nieuwe naaldjes plaatsen, hoe ik kan bereken wat en hoeveel ik mag eten,... is allemaal belangrijk om later zo weinig mogelijk complicaties te hebben. het eten is zeer strikt. ik moet alles opeten wat ze me geven. ik heb heel vaak het gevoel dat dat nog te veel is maar met dat ik geen sonde voeding kan krijgen moet dat.
tjach van die computers die machtines storen ik heb dat nogal gehad. ik had eens een onderzoek dat 48u duurde en vanaf dat ik mijn pc aanzette begon dat machien allemaal rare dingen te doen. dus het kan wel. de dagen duren vreselijk lang. de reden dat ik gisteren niets schreef was omdat ik een hele sterke slaappil had gekregen omdat ik bijna niet slaap en dat ik daardoor 17u aan een stuk door geslapen heb. dat was ook niet echt de bedoeling normaal wordt ik altijd wakker van vingerprikken (die heb ik ondanks het pompje nog altijd maar veel minder) maar nu sliep ik overal door zo erg zelfs dat de verpleegsters zich op een bepaald moment echt zorgen begonnen te maken dat ik van niets wakker werd.
de pijn in de pols is een stuk beter. tjach dat haai zijn pak ik er een beetje bij want anders was het echt niet te doen van de pijn. dus ik had niet echt een andere keuze. ondertussen zit ik onder een stuk minder zware pijnstillers. ik word er niet meer haai van wat ik echt wel veel beter vind-
pff dat volledig plat gespoten worden is echt niet tof heel in begin dat ik zo zwaar ziek was had ik eens toen ik op ic lag een serieuze paniek aanval en toen hebben ze me echt plat gespoten maar dat was echt geen leuk gevoel. ik heb daarna daar nog heel lang last van gehad. ook omdat ze die spuit in de rapte een beetje op de verkeerde plek hadden gezet. ze hadden hem namelijk ipv in de bil helemaal onderaan mijn rug gezet en met die naald keihard tegen mijn bot gebotst doordat daar niet veel vet zit en ze dat nogal hevig erin staken die naald deed dat ongelofelijk veel zeer en dat heeft dagenlang zeer gedaan.
een trombose in het bekken jezus dat is echt wel niet om te lachen. en dan nog meerdere keren pff jij hebt al veel meegemaakt. al die problemen met je bekken amai dat is wel niet om te lachen
mijn ouders komen heel veel ieder moment dat ze kunnen en mogen. dat is echt top want zonder hen weet ik niet hoe ik het zou moeten doen hoor. mijn zus komt ook veel maar die had in augustus herexamens dus die kon dan niet komen. mijn oma komt ook heel vaak. ze woont op een uur rijden van ons maar toch komt (wanneer ik niet op medium care of ic lig want dan mag ze niet) ze heel vaak. mijn opa vind dat veel moeilijker om naar ziekenhuizen te komen. hij kan daar niet zo goed tegen. nu met die diabetes is hij heel erg geschrokken maar hij vind het allemaal moeilijk om te begrijpen
op vaccantie. ik ga nog altijd mee met mijn ouders. ik vind dat heel leuk en vind dat helemaal niet erg ik zie dat nog niet zitten alleen ik ga wel op kamp. wij zouden normaal deze zomer naar sri lanka gaan het is de eerste keer dat ik zover zou gaan het was onze "grote" reis. jammer genoeg is deze niet kunnen doorgaan maar mijn ouders zeggen als ik genezen ben gaan we die dubbel en dik terug doen! dat is een leuk voorruitzicht voor binnen 2jaar aangezien ik in sri lanka niet aan de nier dialyse kan en die operatie wss voor volgend jaar in september of oktober zal zijn ik zie er wel naar uit naar die vakantie. ik zit in de scouts en daarmee zou ik een paar dagen mee op kamp gaan en daarnaast nog met een andere vereniging naar de zee. maar dat is dus niet kunnen doorgaan.
ik heb je emailadres gevonden . ik ga je morgen een mail sturen als ik terug op de gewone afdeling lig. ik moet nu jammergenoeg afronden
saluutjes
Maro
Henkje
BerichtGeplaatst: 09-09-2017 15:00 Reageer met quote

Maro
Dank voor je lang bericht en blij met je dat je weer mag ...verhuizen ...naar mogelijk je vorige afdeling of elders na dat zie je wel. In elk geval is alleen al dat je terug mag een hele verademing en rust gevend . En bezoek dat weer meer mag komen. Ja en dat je handig wordt met het pompje verwachte ik al, uit de correspondentie bleek al dat je een slimme meid bent en zulke dingen aan kan.
Ik hou dit bericht even kort want weet niet of je dit hier nog gaat bekijken en straks als het lukt is email gemakkelijker. Ik zie wel of het lukt en anders kunnen we hier nog wat melden
Groet dus van Henk
Henkje
BerichtGeplaatst: 10-09-2017 15:11 Reageer met quote

Henkje schreef:
Maro
Dank voor je lang bericht en blij met je dat je weer mag ...verhuizen ...naar mogelijk je vorige afdeling of elders na dat zie je wel. In elk geval is alleen al dat je terug mag een hele verademing en rust gevend . En bezoek dat weer meer mag komen. Ja en dat je handig wordt met het pompje verwachte ik al, uit de correspondentie bleek al dat je een slimme meid bent en zulke dingen aan kan.
Ik hou dit bericht even kort want weet niet of je dit hier nog gaat bekijken en straks als het lukt is email gemakkelijker. Ik zie wel of het lukt en anders kunnen we hier nog wat melden
Groet dus van HenkIk denk dat je verhuizing naar andere afdeling meer tijd vergde of mogelijk een dag later is, dat zou jammer zijn of veel bezoek had. Hoop dat je in elk geval aan de beterende hand bent en blijft, dat verneem ik nog wel van je. Het weer is hier behoorlijk slecht geweest en vanavond verwachten ze harde wind . Het wordt herfst en in ben nogal een koukleum en heb liever wat warmte ,maar dat is over, maar een extra trui aantrekken. En met mijn nieuwe mobieltje wil het nog niet zo goed lukken , maar tijd voor nemen. Groet van Henk en wacht nog maar even af.
Henkje
BerichtGeplaatst: 13-09-2017 14:43 Reageer met quote

maro100 schreef:
dag henkje
ik heb deels goed nieuws. er is beslist dat ik morgen terug naar een gewone afdeling verhuis. mijn waardes zijn zeker nog niet genormaliseerd (al veel beter sinds ik geen sondevoeding meer krijg maar nog niet normaal zoals het hoort) ze zouden normaal nog een stuk lager moeten zijn voor ik zou kunnen verhuizen maar omdat ik zot wordt op deze afdeling en ze daar ook rekening mee houden mag ik morgen onder strenge controle terug naar een normale afdeling. dit vind ik wel goed nieuws. ik kan dan opnieuw veel meer bezoek ontvangen en terug in de zetel zitten moet niet meer een hele dag in mijn bed blijven. de geluiden zijn idd nodig maar voor mij ik geraak daar te erg overprikkeld van waar ik niets aan kan doen. al die piepjes en tuutjes en ditjes en datjes.
het pompje werkt goed. ik leer er goed mee werken en ik krijg veel hulp om alles te leren hoe het pompje werkt. vanaf dat ik opnieuw op een gewone afdeling lig zal ik ook zelf leren nieuwe naaldjes plaatsen, hoe ik kan bereken wat en hoeveel ik mag eten,... is allemaal belangrijk om later zo weinig mogelijk complicaties te hebben. het eten is zeer strikt. ik moet alles opeten wat ze me geven. ik heb heel vaak het gevoel dat dat nog te veel is maar met dat ik geen sonde voeding kan krijgen moet dat.
tjach van die computers die machtines storen ik heb dat nogal gehad. ik had eens een onderzoek dat 48u duurde en vanaf dat ik mijn pc aanzette begon dat machien allemaal rare dingen te doen. dus het kan wel. de dagen duren vreselijk lang. de reden dat ik gisteren niets schreef was omdat ik een hele sterke slaappil had gekregen omdat ik bijna niet slaap en dat ik daardoor 17u aan een stuk door geslapen heb. dat was ook niet echt de bedoeling normaal wordt ik altijd wakker van vingerprikken (die heb ik ondanks het pompje nog altijd maar veel minder) maar nu sliep ik overal door zo erg zelfs dat de verpleegsters zich op een bepaald moment echt zorgen begonnen te maken dat ik van niets wakker werd.
de pijn in de pols is een stuk beter. tjach dat haai zijn pak ik er een beetje bij want anders was het echt niet te doen van de pijn. dus ik had niet echt een andere keuze. ondertussen zit ik onder een stuk minder zware pijnstillers. ik word er niet meer haai van wat ik echt wel veel beter vind-
pff dat volledig plat gespoten worden is echt niet tof heel in begin dat ik zo zwaar ziek was had ik eens toen ik op ic lag een serieuze paniek aanval en toen hebben ze me echt plat gespoten maar dat was echt geen leuk gevoel. ik heb daarna daar nog heel lang last van gehad. ook omdat ze die spuit in de rapte een beetje op de verkeerde plek hadden gezet. ze hadden hem namelijk ipv in de bil helemaal onderaan mijn rug gezet en met die naald keihard tegen mijn bot gebotst doordat daar niet veel vet zit en ze dat nogal hevig erin staken die naald deed dat ongelofelijk veel zeer en dat heeft dagenlang zeer gedaan.
een trombose in het bekken jezus dat is echt wel niet om te lachen. en dan nog meerdere keren pff jij hebt al veel meegemaakt. al die problemen met je bekken amai dat is wel niet om te lachen
mijn ouders komen heel veel ieder moment dat ze kunnen en mogen. dat is echt top want zonder hen weet ik niet hoe ik het zou moeten doen hoor. mijn zus komt ook veel maar die had in augustus herexamens dus die kon dan niet komen. mijn oma komt ook heel vaak. ze woont op een uur rijden van ons maar toch komt (wanneer ik niet op medium care of ic lig want dan mag ze niet) ze heel vaak. mijn opa vind dat veel moeilijker om naar ziekenhuizen te komen. hij kan daar niet zo goed tegen. nu met die diabetes is hij heel erg geschrokken maar hij vind het allemaal moeilijk om te begrijpen
op vaccantie. ik ga nog altijd mee met mijn ouders. ik vind dat heel leuk en vind dat helemaal niet erg ik zie dat nog niet zitten alleen ik ga wel op kamp. wij zouden normaal deze zomer naar sri lanka gaan het is de eerste keer dat ik zover zou gaan het was onze "grote" reis. jammer genoeg is deze niet kunnen doorgaan maar mijn ouders zeggen als ik genezen ben gaan we die dubbel en dik terug doen! dat is een leuk voorruitzicht voor binnen 2jaar aangezien ik in sri lanka niet aan de nier dialyse kan en die operatie wss voor volgend jaar in september of oktober zal zijn ik zie er wel naar uit naar die vakantie. ik zit in de scouts en daarmee zou ik een paar dagen mee op kamp gaan en daarnaast nog met een andere vereniging naar de zee. maar dat is dus niet kunnen doorgaan.
ik heb je emailadres gevonden . ik ga je morgen een mail sturen als ik terug op de gewone afdeling lig. ik moet nu jammergenoeg afronden
saluutjes
Maro

Ik hoop dat het je goed gaat maar het is stil met de meldingen ,meld wat al is het maar kort indien je het kunt groet Henk
Henkje
BerichtGeplaatst: 15-09-2017 15:14 Reageer met quote

Maro
Hoop dat het met je goed gaat en of je naar een andere afdeling ligt.zou graag een klein berichtje zien Groet van Henk
*denise*
BerichtGeplaatst: 02-12-2017 11:06 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Hoe gaat het hier met iedereen?

Ik wou even melden dat ik aan het overwegen ben om naar Dr. Brizman te gaan in Amerika.
Ik ben zo ontzettend klaar met mijn zieke blaas en dat ik helemaal geen toekomst kan opbouwen!! Ik ben al 12 jaar ongelukkig en de strijd is niet meer te houden. Het blijft terugkomen net wanneer je dingen op aan het bouwen bent.

Zoals nu moet ik mijn reis naar Azië cancellen omdat mijn blaas weer achteruit gaat. Daar gaat mijn droom.... ik zit echt continu in een overlevingsstand en geef niet op!!!
Ik heb contact met iemand die in Amerika is geweest en die is helemaal genezen.

Mensen hier in Nederland zie ik NIET genezen. Daarom heb ik de zorg hier allang losgelaten! !

Liefs
Henkje
BerichtGeplaatst: 02-12-2017 13:18 Reageer met quote

denise, dank voor je bericht,je bericht is niet prettig, maar je zet toch door en dat vind ik juist ondanks dat dat enorm veel moeite en tijd zal kosten, te hopen dat je bezoek aan Amerika kan doorgaan en ze je van je probleem af helpen, maar dat zal je hier wel melden en zal voor je duimen en hoop dat het helpt je bent nog jong genoeg om dat te ondernemen en je weer hoop geeft. Zelf zit ik nu ook al jaren met problemen je zult dit wel gelezen hebben . Niet alleen de vele blaasontstekingen die ik had en gelukkig nu een paar maanden niet meer maar de Dubbele liesbreuk die ik 2 x had en de laatste keer een matje in de buik van lies tot lies wat verkeerd ging en gezakt is op de stam penis en ik zo een pijn gehad dat ik lag te rollen op de grond en daarbij 2 x verkeerde medicatie heb gehad, men dacht aan trombose in de penis want die was kogelhard en blauw.Bekken therapie hielp goed Geslachtsleven is er niet meer bij,maar dikwijls opgezet en testikels doen veel pijn.Nu elke 3 maanden voor controle komen en regelmatig bloedprikken bij de bloedbank Wordt nu onder controle gehouden. Ergste vond ik dat ze de oorzaak niet konden vinden. Nu wordt ik vriendelijk behandeld en moet inderdaad voorzichtig zijn om een blaasontsteking te voorkomen en koude plekken vermijden anders is het raak en dan doet plassen zo een pijn. Heel erg vind ik dat ik zo een last heb van peniskrimp,volgens arts door ook de medicatie Bij het moeten plassen is het lastig en men stelde voor dat zittend te doen maar dat lukt mij niet.. Heb wel vrijwillig op verzoek een totaal bekken onderzoek gehad in ziekenhuis en alles werd uitgelegd wat ze deden Kreeg een aantal foto.s Maar over het algemeen gaat het redelijk ondanks dat ik last heb van de bijwerkingen medicatie . Mijn partner had veel moeite het te begrijpen maar we vinden het goed met elkaar.
Van de meldingen die ik had met Maro is niets meer geen idee wat er gebeurd is en of waarom . Ook dat zal wel een reden hebben. Wens je het allerbeste Groet en liefs van Henk.
Henkje
BerichtGeplaatst: 18-02-2018 18:44 Reageer met quote

[quote="*denise*"]Hoi allemaal,

Hoe gaat het hier met iedereen?

Ik wou even melden dat ik aan het overwegen ben om naar Dr. Brizman te gaan in Amerika.
Ik ben zo ontzettend klaar met mijn zieke blaas en dat ik helemaal geen toekomst kan opbouwen!! Ik ben al 12 jaar ongelukkig en de strijd is niet meer te houden. Het blijft terugkomen net wanneer je dingen op aan het bouwen bent.

Zoals nu moet ik mijn reis naar Azië cancellen omdat mijn blaas weer achteruit gaat. Daar gaat mijn droom.... ik zit echt continu in een overlevingsstand en geef niet op!!!
Ik heb contact met iemand die in Amerika is geweest en die is helemaal genezen.

Mensen hier in Nederland zie ik NIET genezen. Daarom heb ik de zorg hier allang losgelaten! !

Liefs[/quotDenise tijdje niets vernomen hoe gaat het nu met je ik hoop van veel beter laat nog eens wat van je horen Zelf moet ik in April weer voor controle en hoop dan ook op het beste Het is een rot probleem die blaas ontstekingen heb er pas weer een gehad groet van Henk
Henkje
BerichtGeplaatst: 19-02-2018 17:02 Reageer met quote

Denise, je bericht gelezen en vind het knap dat je de stap wilt wagen om naar Amerika te gaan en te hopen dat je relaties hebt die je verder kunnen helpen want dat heb je dan wel nodig hoe moeilijk het ook is. Zou toch dat op korte termijn doen als dat mogelijk is. Mijn ervaring op dat gebied is lang en kan wel meerdere A4 schrijven. Kan je alleen veel sterkte wensen en hoop dat je vrienden hebt welke je ondersteunen, van mij alleen een berichtje maar met liefde gemeld, het laat mij ook niet los met berichten zoals je meld. veel sterkte en liefs van Henk
Henkje
BerichtGeplaatst: 16-03-2018 11:45 Reageer met quote

*denise* schreef:
Hoi allemaal,

Hoe gaat het hier met iedereen?

Ik wou even melden dat ik aan het overwegen ben om naar Dr. Brizman te gaan in Amerika.
Ik ben zo ontzettend klaar met mijn zieke blaas en dat ik helemaal geen toekomst kan opbouwen!! Ik ben al 12 jaar ongelukkig en de strijd is niet meer te houden. Het blijft terugkomen net wanneer je dingen op aan het bouwen bent.

Zoals nu moet ik mijn reis naar Azië cancellen omdat mijn blaas weer achteruit gaat. Daar gaat mijn droom.... ik zit echt continu in een overlevingsstand en geef niet op!!!
Ik heb contact met iemand die in Amerika is geweest en die is helemaal genezen.

Mensen hier in Nederland zie ik NIET genezen. Daarom heb ik de zorg hier allang losgelaten! !

Liefs

Denise niets meer vernomen ven je en hoop dat je toch een oplossing weet of onderneemt zelf tob ik ook maar kan er mee door hoop wat te vernemen henk die je het beste wenst
Yosje
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 1:18 Reageer met quote

Hallo iedereen.. Ik ben nieuw hier. Ik ga het proberen zo kort mogelijk te houden. En zo precies mogenlijk te zijn want het is moeilijk om uit te leggen. ik denk dat er ondertussen al wat langer dan een jaar voorbij is gegaan. Een blaasontsteking? Dat kan ik niet zeggen. Mijn zussen hebben blaasonstekingen gehad maar zij voelen de pijn wanneer ze naar toilet gaan en dat is het dan. Wat er bij mij is gebeurd is iets volledig anders.. uit het NIETS komt er plots een extreme hevige pijn naar boven. Ik heb LETTERLIJK uren vastgezeten op toilet en in de douche toilet douche en heen en weer. Mijn plassen deed enorm veel pijn maar geloof het of niet. Tegen over de pijn dat ik voelde, voelde plassen goed. Dus ik plas. Mijn hele lichaam KRAMPT in elkaar van de pijn waardoor ik bloed(licht rozig) uit mijn vagina pers. Ik kan niet staan niet liggen niet zitten van de pijn. Mijn onderbuik. Mijn blaas en mijn vagina deden HELSE EXTREME pijn. Het vreemde is.. medicatie voor een blaasontsteking helpt. Maar waarom doet mijn vagina zo enorm veel pijn? Alsof erin gescheurd wordt. Nu dit wat ik net beschreven hebt blijft om de zoveel tijd terugkomen. Ik weet me absoluut geen raad meer... ik weet niet of mijn verhaal in deze groep hoort maar als iemand weet hoe of wat ik kan doen. Zeg maar dan.. Ik wil zeker nog zeggen dat het wel degelijk een blaasontsteking is want ik moet vaak plassen maar er komt dan bijna niets uit.. maar waarom doet mijn vagina zoveel pijn.
Yosje
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 1:20 Reageer met quote

Hallo iedereen.. Ik ben nieuw hier. Ik ga het proberen zo kort mogelijk te houden. En zo precies mogenlijk te zijn want het is moeilijk om uit te leggen. ik denk dat er ondertussen al wat langer dan een jaar voorbij is gegaan. Een blaasontsteking? Dat kan ik niet zeggen. Mijn zussen hebben blaasonstekingen gehad maar zij voelen de pijn wanneer ze naar toilet gaan en dat is het dan. Wat er bij mij is gebeurd is iets volledig anders.. uit het NIETS komt er plots een extreme hevige pijn naar boven. Ik heb LETTERLIJK uren vastgezeten op toilet en in de douche toilet douche en heen en weer. Mijn plassen deed enorm veel pijn maar geloof het of niet. Tegen over de pijn dat ik voelde, voelde plassen goed. Dus ik plas. Mijn hele lichaam KRAMPT in elkaar van de pijn waardoor ik bloed(licht rozig) uit mijn vagina pers. Ik kan niet staan niet liggen niet zitten van de pijn. Mijn onderbuik. Mijn blaas en mijn vagina deden HELSE EXTREME pijn. Het vreemde is.. medicatie voor een blaasontsteking helpt. Maar waarom doet mijn vagina zo enorm veel pijn? Alsof erin gescheurd wordt. Nu dit wat ik net beschreven hebt blijft om de zoveel tijd terugkomen. Ik weet me absoluut geen raad meer... ik weet niet of mijn verhaal in deze groep hoort maar als iemand weet hoe of wat ik kan doen. Zeg maar dan.. Ik wil zeker nog zeggen dat het wel degelijk een blaasontsteking is want ik moet vaak plassen maar er komt dan bijna niets uit.. maar waarom doet mijn vagina zoveel pijn. Ik heb het nu onlangs weer gehad. Dit klinkt misschien vreemd maar het voelt alsof ik er deze keer een wonde of iets dergelijks aan heb overgehouden. Mijn blaas, ergens anders daar ik weet het niet maar ik voel het wel
Henkje
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 11:54 Reageer met quote

Josje
Je blaasontsteking en de pijnen daarbij kloppen met wat de meeste overkomt. Ik ben een man maar heb dan helse pijnen in mijn penis -rug lies etc... Steeds ren in naar de wc en enkele druppels komen eruit. Wel vooraf naar de huisarts en krijg voor 10 dagen anti biotica. Moet altijd plas inleveren
Soms duurd het langer en heb lang een erg zere penis en ondergoed verdraag ik dan slecht. Als het langer duurd dan 10 dagen moet je je melden. Ik heb het vrij gauw en bij elk koudje heb ik her weer Hoe oud ben je ??? en is het soms na sex of komt het zomaar opzetten Heb je je plas ook ingeleverd ??? in elk geval klopt het dat de plas wat gekleurd kan zijn.. Geef wet meer info maar hier zijn we geen artsen maar geven tips Sterkte Henk.
Yosje
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 22:24 Reageer met quote

Hey Henk..

Dankje voor je antwoord. Ik ben 21 jaar oud. Ik heb al honderd keer urine en bloed afgegeven maar dat levert niets op... vandaag alweer naar de dokter geweest en gevraagd of het misschien endometriose of IC kan zijn. Op beide zal ik binnenkort getest worden... ik zal jullie op de hoogte stellen als ik wat meer weet. Ik loop er al van 2014-2015 mee rond. Ik dacht dat het maar een jaar was maar integendeel we zijn al bijna 4 jaar verder. Ik krijg het niet perse na sex het komt gewoon op uit het niets??

Maar ik zeg het.. de pijn is ondragelijk. Zo erg soms dat ik alles gewoon wil opgeven, mijn hele lichaam trilt ervan. Mijn lichaam krampt samen en begint van zichzelf te persen bij het plassen maar het enige wat eruit komt is bloed. Ik benbijna zeker dat ik getraumatiseerd ben door de pijn. Ik denk aan niets anders, ik leef praktisch in angst. Het vreemde is dat dit dan voor een langere periode weg gaat en dan ineens is het terug. Zonder enige aanleiding. Ik mag wel van geluk spreken dat ik een huisarts heb dat naar me luistert en wel degelijk meezoekt... In het UZ Leuven ga ik binnenkort voor de testen op endometriose. Volgende week vrijdag de uroloog.
Henkje
BerichtGeplaatst: 20-04-2018 11:19 Reageer met quote

Vosje, het is goed dat je je laat testen, in elk geval weet je dan meer en fijn dat je een goede huisarts hebt Belangrijk dat er iemand is die naar je luistert dat geeft al rust. Ik heb al gemeld dat ik elke 3 maanden voor controle moet komen na bloedprikken. Men dacht ook dat ik een chronische blaasontsteking had omdat ik zomaar er weer een had. Opvallend vind ik je melding dat je goed reageert op da antibiotica. je hebt het in elk geval moeilijk en begrijp je best Hoop dat alles goed gaat met je nadat je de test hebt ondergaan Met belangstelling volg ik je berichten en mijn huisarts zei....praat of schrijf het van je af. Wens je het allerbeste... henk.
Yosje
BerichtGeplaatst: 20-04-2018 19:34 Reageer met quote

Hey henkje

Ja dat valt niet alleen jou op maar ons allen. Ik reageer op antibiotica’s tegen een blaasontsteking (niet volledig want de pijn is gewoon te erg geweest om meteen geholpen te zijn door antibiotica). Maar mijn huisdokter zegt nu dat dat het niet kan zijn en dat er iets anders aan de hand is. Een blaaosntsteking doet niet zo’n pijn en komt niet zo frequent terug. Daarom de onderzoeken... ik hou je wel op de hoogte
Henkje
BerichtGeplaatst: 21-04-2018 11:48 Reageer met quote

Josje, kreeg je bericht alweer snel binnen, Ik hoop voor je dat het onderzoek snel plaatsvind en dat je begeleiding hebt of van je ouders of een Zus. In principe ben je dan minder zenuwachtig en het geeft steun. Zelf was ik nooit alleen en vervoer kreeg ik erbij. Tip, maak een dagboek van wat je doormaakt ook wat er al gebeurd is Je kunt dan altijd nazien hoe alles verlopen is gewoon doen Ik heb het ook en veel nagezien wat er gebeurd is en vraag veel deed ik ook Wens je nogmaals sterkte je bent een jonge vrouw
groet van henk.
Index > Urologie > lotgenoten blaasproblemen
Pagina 7 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring