Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Vol gevoel, benauwd en problemen met slikken
Auteur Onderwerp: Vol gevoel, benauwd en problemen met slikken
Adekikker
BerichtGeplaatst: 16-06-2017 13:30 Reageer met quote

Hallo,

Ik kamp al een tijd met vage klachten. Het begon zo'n 10 jaar geleden al toen ik ineens heel erg benauwd werd en dit hield, op en af, enige dagen aan. Daarna verdween het weer en kwam het nu en dan terug.

In de loop van de 10 jaar is dit echter flink verergerd en nu is het zo (ik sla wel wat stappen over) dat ik permanent moeilijk adem haal, ik het gevoel heb dat er in mijn linker zij (maag of darm) een soort steen zit (het voelt ook hard aan), ik doe veel moet boeren om overtollig lucht kwijt te raken en ik heb nu en dan ook problemen met slikken als ik vol met lucht zit (dan voelt het ook aan alsof mijn nek helemaal strak staat). Ik heb wel gewoon eetlust, braak niet en slik wel maagzuurremmers. En het is ook geen hyperventilatie.

Ik ben mij sinds afgelopen april helemaal aan het laten doorlichten in het ziekenhuis maar vooralsnog niets. CT scan was goed (geen tumoren en dat soort enge dingen), endoscopie ook gehad en daar kwam ook niets bijzonders uit al deed het wel pijn toen ze bij die linkerkant aan kwamen (3 roesjes gekregen en ik bleef de pijn voelen en ik ben geen pieper op dat gebied). Ik heb wel hoge infectiewaarden en hoge ijzerwaarden. Nu krijg ik nog een gastroscopie om in mijn maag te kijken maar ik dacht laat ik ook hier eens vragen of dit bekend klinkt.

Alvast dank voor jullie reactie.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Vol gevoel, benauwd en problemen met slikken
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring