Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Endometriose na hysterectomie
Auteur Onderwerp: Endometriose na hysterectomie
Nans
BerichtGeplaatst: 12-06-2017 22:17 Reageer met quote

Hey, ik ben nu 37 jaar. 20 jaar geleden kreeg ik kanker en werd er een eierstok verwijderd, 4 jaar geleden ben ik opnieuw geopereerd aangezien er heel wat endometriose was, hebben ze mijn baarmoeder en andere eierstok mee verwijderd. De kans om opnieuw kanker te krijgen was veel te groot.
De laatste maand ben ik bijna dagelijks misselijk (niet overgeven), heb ik vaak een plasdrang, maar kan geen druk leggen om deftig te plassen, neemt mijn buik een vreemde vorm aan (bol) , heb ik vaak buikpijn en steken (vergelijkbaar met hevige menstruatiepijn).
Is het mogelijk om toch nog endometriose te hebben na een hysterectomie? Ik wil niet aan het ergste denken...
Koettie
BerichtGeplaatst: 14-06-2017 7:40 Reageer met quote

De verklevingen gaan niet meer weg, dus zou goed kunnen dat die nog last geven. Ik zou even terug langs de gyn gaan. Door verklevingen en ontstekingen kan het best zijn dat je daardoor pijn hebt. Maar als het pas sinds een maand is zou het ook best iets anders kunnen zijn natuurlijk. Sterkte iig!
Index > Gynaecologie > Endometriose na hysterectomie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring