Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Help mij alstublief
Auteur Onderwerp: Help mij alstublief
Luke1998
BerichtGeplaatst: 31-05-2017 9:06 Reageer met quote

Beste lezer

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Dit zal zeer vreemd in de oren klinken, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Hoe meer je leest, hoe duidelijker het wordt (hopelijk).

Ik heb last van iets, iets dat heel mijn leven tot nu heeft overhoop gehaald. Ik ben in staat om iets, een specifieke plaats uhm 'te laten groeien/Opzwellen/groter worden', door er een soort van constante druk op te leggen(/te duwen) van binnenuit, gedreven door mijn mind. (ik raak deze plaats dus niet aan). Ik zet mijn aandacht erop, bewust,-en/of onbewust. Dit is Deze 'zwelling' wordt alsmaar groter met de tijd wanneer er een constante, soort van 'kracht/druk' wordt opgelegd. Deze 'zwelling' zal toenemen onder de vorm van een exponentiele, dalende fuctie (negatieve rico).

Dit terzijde, "haalt dit heel je leven overhoop? Geef dan geen druk, als je het toch kan controleren?"
Ik heb periodes wanneer ik alles op een rijtje heb, alles onder controle, maar ik heb ook periodes, van wel bv 2 weken aan een stuk waarbij ik een constante 'kracht/druk' geef op één enkele plaats. Dat ik dit blijf doen en in sommige periodes er niet mee kan stoppen, dit is psychologisch.
Ik ben bang voor de consequenties dat die druk--> -zwelt alsmaar op- met zich mee brengt. Ik ben bang om bang te zijn voor de druk. Ik ben bang dat ik alles niet meer onder controle zal hebben. Kortom: ik geraak er niet van af en heb soms langdurige, periodes aan een stuk hier last van. Het is niet dat ik hier dan constant mee bezig ben. Die kracht/druk wordt dan gedreven door mijn onderbewust, namelijk dat ik er overtuigd ben dat ik het niet meer onder controle heb.

Op welke plaatsen geef ik druk?

Wel, dit is specifiek. Ik ben nogal een 'ijdeltuit', ik geef om mijn uiterlijk en als ik met mezelf niet tevreden ben gaat me zelfbeeld hard dalen.
Het begon allemaal met mijn neus. (aan de zijkanten bovenaan de neus. Ik geef altijd kracht/druk maar aan 1 zijde tegelijk, omdat mijn onbewuste aandacht ernaar zich maar kan focussen op 1 enkele zijde.)
Ik zat vaak in de zon en ik trok mijn neus op omdat de zon stekte, en al gauw zat ik ook iets soortgelijkaardigs te doen wanneer ik niet inde zon zat (de druk/kracht). Je kan niet zien dat ik druk aan het geven ben zeg maar uitwendig. Dus het is niet dat mijn neus beweegt of dergelijke wanneer ik dit aan het doen ben wanneer ik binnen zat. Maar het geeft wel ongeveer hetzelfde gevoel.
Een paar dagen later ontdekte ik dit allemaal wat er aan de hand is, want in het begin heb je dat allemaal niet door wat er gaande is.
Wanneer je constant druk achter je neus zet, hoe snel verandert je neus precies, en is die zwelling die je dan krijgt, permanent?
Na een dag zie ik al een verschil, en na een week zie ik nog een groter verschil. Als ik stop met 'druk te geven' dan verdwijnt deze zwelling. Vb'tje: Ik geef een 'innerlijke druk' 10 dagen aan een stuk, dan ben ik geslaagd om ermee te stoppen, dan is de zwelling zo goed als verdwenen na 3 dagen ongeveer.
Hoe zit die zwelling er precies uit?
Wel, mijn neus zet er nog atlijd uit als een neus en als iemand mij ziet dan gaat die mij niet scheef bekijken omdat er een soort van zwelling te zien is. Zwelling is eigenlijk te kort door de bocht geforumuleerd. Door de druk dat ik constant geef wordt op het deeltje van mijn neus, groeit het daar, wordt het op die specifieke plaats groter. En dan zit er als het ware een zwelling diep van binnen onder de plaats.
En hierdoor wordt ik dus lelijker zeg maar, en dat wil ik dus al helemaal niet. Daarmee dat ik ook ongecontreeld op deze plaats 'duw/druk geef' omdat ik dit juist niet wil.
Hoe hard zwelt dat dan op ongeveer?
Dit gaat over etterlijke milimiters, maar ik zie wel degelijk het verschil! Als ik een week bijvoorbeeld non-stop heb geduwd op mijn neus dan durf ik mijn eigen niet meer te vertonen en in de spiegel te kijken omdat ik mijzelf dan te lelijk vindt.
Niemand weet van deze *kuch* gave af buiten mijn ouders. Allé, ik heb het al 2a3 keer eens kort aangehaald maar ze zeggen dat ik het mij allemaal inbeeld en dat er niets te zien is. Ze nemen mij niet serieus. Een jaar later, ben ik dan naar een dokter gegaan maar hij kan dit niet verklaren en begrijpt het niet. Maar alsjeblieft, jullie moeten mij geloven. Ik ben niet zot en ik zie wel degelijk veranderingen. Alles wat ik hier zeg is wel degelijk zo; is geen fantasie.

Ik vind het zelf ook, waarschijnlijk zoals jullie, maar een beetje vreemd dat je 'een tijdelijke zwelling' kan krijgen door een constante toevoer van druk. Een aantal maanden later schoot mij iets te binnen.
Mensen die voor een lange tijd een bril dragen, bij sommige onder hen verandert de neus een beetje van vorm op de locatie waar de bril op de neus steunt. Hierbij is er een constante toevoer van druk/kracht die de bril op de neus uitoefent. In mijn geval, komt het van binnenuit zeg maar, ik creer die 'toevoer van druk/kracht zelf'. Ik weet niet ofdat dit iets relevants is?

Maar goed, ik heb van dit fenomeen al zo'n goeie 3 jaar last van.

Mijn *gave* heeft zich echter niet beperk bij deze plaats, blijkbaar kan ik dit zowat overal doen.
Een half jaar geleden kreeg ik last van buikpijn (bovenaan). Een gevolg was dat eten binnenkrijgen moeilijk is. Ik heb amper honger, ik was nogstans een zeer goede eter. Mijn buik zwelde op bovenaan terwijl ik echt niet dik ben.
Ik doe aan bodybuilding, en mijn eetpatroon is hierbij belangrijk. Ik moet elke dag stevig eten.
Ik heb mij bij deze stevig laten nakijken maar er was niks te zien.
Na enige tijd realiseerde ik me dat dit allemaal te weten was aan mijzelf, ik was namelijk aan het'duwen'. En eens ik dat wist, kon ik dit soms doen stoppen maar wanneer ik moet gaan eten, dan heb ik het zitten. Dat deze buikpijk verdwijnt is belangrijk voor mij omwille van het eten dat ik dagelijks moet binnenkrijgen. Je kan het al raden: ik heb een nieuw probleem.

Ik weet niet ofdat 'buikpijn tussen de oren, in dit geval, niet iets relevants is?'

Ik ga even, toch wel niet iets onbelangrijks aanhalen. Om de eventuele twijfels hierbij, te laten verdwijnen.
Wanneer ik een druk geef, als ik alles op een rijtje heb in mijn hoofd, zeer gemakkelijk om te stoppen met 'druk' te geven. Maar ik ben zo tot de analyse gekomen dat wanneer ik zelfs niet bewust ben van het feit dat dit fenomeen zich elders, op een nieuwe plaats, zich voordoet, het geneigd is om uit 'nature?' om deze druk in stand te houden. M.a.w. ik blijf 'drukken' op deze nieuwe plaats voor weken aan een stuk tot ik het uiteindelijk doorhebt. Dit komt omdat ik niet verwachtte dat dit probleem zich elders kon voordoen.

Uiteindelijk, heeft de 'gave' zich verspreidt naar druk zowat bovenaan-achteraan in mijn hoofd (plaats delict gelegen aan de top van mijn hoofd). Waardoor mijn hoofd op plaats delict toch een klein beetje uitzet een heel klein beetje opzwelt/groter wordt. En dit is uiteraard ook niet gewenst. Ik heb hier nu een maand last van, ik zal mij ook bij deze laten controleren of het niks anders is.
Voelt dat zacht aan op die plaats?
Nee.

Spelen deze problemen zich af wanneer je aan het slapen bent?
Eerlijk gezegd dat, dat weet ik niet. Hoogstwaarschijnlijk niet. Wel weet ik, dat wanneer ik de druk op mijn neus niet onder controle heb, en er dus mee gewrongen zit (=slechte periodes). Dat wanneer ik wakker word, ik onmiddelijk, al dan niet onbewust druk geef op de neus.

Ik neem omwille van deze 'gaves' anti-depressiva. Het gaat beter, ik heb nu meer goeie dagen wat betreft het onder controle houden van de druk aan mijn neus, waardoor ik terug buiten durf te komen. Uiteraard heb ik ook nog veel slechte dagen/periodes. Ik heb nog altijd last van de druk in mijn hoofd en mijn buik wanneer ik moet eten.

Zo, dat was het dan. Ik had niet gedacht dat dit zo'n lange, saaie tekst ging worden. Ik hoop dat dit iemand bekend in de oren klinkt want ik voel mij zo alleen bij dit probleem.

Groetjes
Lukas
neger
BerichtGeplaatst: 08-06-2017 13:07 Reageer met quote

is het je penis?
Suzuki
BerichtGeplaatst: 08-06-2017 14:28 Reageer met quote

@neger, volgens mij zit je in een verkeerde groep! Zo jammer dat de moderator (als die er überhaupt is) niet ingrijpt. Ik vraag me af wat je hier zoekt. Beetje heel veel last van je hormonen??
neger
BerichtGeplaatst: 09-06-2017 9:43 Reageer met quote

Suzuki schreef:
@neger, volgens mij zit je in een verkeerde groep! Zo jammer dat de moderator (als die er überhaupt is) niet ingrijpt. Ik vraag me af wat je hier zoekt. Beetje heel veel last van je hormonen??


ik ben toverneger level 40 pas maar op bitch
Index > Overige ziekten > Help mij alstublief
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring