Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Nekpijn en rare klachten
Auteur Onderwerp: Nekpijn en rare klachten
Jory
BerichtGeplaatst: 30-05-2017 17:43 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben een 29 jarige man en loop nu al ongeveer anderhalf jaar met enkele rare klachten, ik heb ontzettend last van mijn nek, het is alsof mijn nek constant gespannen is en het geneest niet, het doet soms ook ontzettend pijn. Ik heb ook last van spierzwakte in benen en armen en dit is nog veel erger nadat ik lang geslapen heb. Ben al bij de huisarts geweest en heb een algemeen bloedonderzoek gehad en daar was niks te vinden. Stress is natuurlijk makkelijk om als oorzaak te geven echter heb ik het laatste jaar nauwelijks stress, het zou kunnen dat enkele klachten veroorzaakt zijn door stress maar dan zou het na rust toch weer moeten genezen lijkt me? Ook fybromyalgie lijkt me sterk omdat de enige pijn in mijn nek zit en ik verder geen pijn in mijn lichaam ervaar en ik verder in mijn leven ook nooit last heb gehad van deze klachten. Iemand een idee?
eviti
BerichtGeplaatst: 30-06-2017 19:28 Reageer met quote

Een whip-lash kan de oorzaak zijn. Dit kun je krijgen door een onverwachte, snelle beweging van je nek. Hiervan gaat je nek stijf aanvoelen. Dit heb ik ook gehad. Ik liep een paar maanden rond met dit. De beste tip hiervoor is fysio.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Nekpijn en rare klachten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring