Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Herpes genitalis of niet?
Auteur Onderwerp: Herpes genitalis of niet?
EllaV1
BerichtGeplaatst: 22-05-2017 15:45 Reageer met quote

Hoi,

Onlangs bleek dat ik een schimmelinfectie. Ik wist dit niet en ben gaan fietsen (lange rit) en de dag hierna was mijn vagina heel gezwollen en had ik harde bulten. Ik heb mij die dag ook geschoren en ik denk dat ik hierdoor sneetjes in de bultjes heb gemaakt. Ik kreeg ook een diepe scheur in mijn fourchette en daarmee ben ik naar de gyno gegaan.

Na staalafname bleek dus een schimmelinfectie, maar op de harde bulten hadden zich nu blaasjes gevormd. Ik denk dat dit komt doordat de uitscheiding van de infectie telkens in deze wondjes liep.

Nu bleek na de uitslag van de testen dat er ook een kiem van een bacterie was. Deze zou vanzelf verdwijnen.

Nu zei de gyno ook dat herpes ook mogelijk is.. Hij had toen stalen van de blaasjes genomen maar dit blijkbaar niet getest?Maar ik heb ook gelezen dat een schimmelinfectie blaasjes kan veroorzaken.

Als ik mijn symptomen met deze van herpes vergelijk ben ik ook niet helemaal overtuigd dat ik dit heb. Ik heb nooit jeuk gehad, nooit pijn bij het vrijen en pijn bij het plassen..

Ik en mijn vriend doen ook altijd aan oraal voorspel voor de daad, dus zou het dan ook niet heel logisch zijn dat ik ook koortsblaasjes aan mijn mond zou hebben?

Ik nam trouwens ook de diane-35 pil die deze infecties uitlokte (ik neem deze pil 6 maanden en 2 maanden geleden was de eerste bacteriele vaginose). Dus nu neem ik een veel lichtere pil omdat ik geen last heb van acne, enkel haaruitval.

Kan dit herpes zijn? En zo ja valt dit nog te testen?
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Herpes genitalis of niet?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring