Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Rode Wangen 24/7 HELP!!
Auteur Onderwerp: Rode Wangen 24/7 HELP!!
arandomguy
BerichtGeplaatst: 30-04-2017 16:18 Reageer met quote

Hallo Iedereen,

Ik Ben 18 jaar en Heb al heel lang last van rode wangen, sinds dat ik op de middelbare school zat begon ik er pas echt wat van te merken omdat mensen me altijd uitlachten en vroegen waarom ik de hele dag rode wangen had op het begin vondt ik het nog niet zon probleem maar na een tijd begon het iritand te worden. Ik ben al vele keren naar de dermataloog geweest maar die wezen mij altijd zalven aan die niet bleken te werken. ik heb daarbij al zon 12 zalven geprobeert maar het is er niet op verbeterd. Het ergste is dat het de hele dag rood blijft Embarassed en wanneer iemand er een opmerking over maakt ik meteen een rood hoofd krijg. ook als de tempratuur warmer of kouder wordt wordt het oppervlak vloeiend rood, ik ben hier de jaren door vrij onzeker over geworden en zou het zo ongelofelijk tof vinden als iemand hier een oplossing voor had en het is ook geen rosacea daar heb ik al research naar gedaan.

ik had ook gelezen voor lazer behandelingen maar dat is een te groot risico aangezien ik nog niet iemand het gedaan zien hebben.
anoniemerd134
BerichtGeplaatst: 02-05-2017 21:06 Reageer met quote

IK HEB ER GEEN VERSTAND VAN MAAR IK SNAP DAT HET VERVELDEND IS STERKTE
Index > Huidaandoeningen > Rode Wangen 24/7 HELP!!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring