Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Geel gelaat, maar geen gele ogen
Auteur Onderwerp: Geel gelaat, maar geen gele ogen
JR1986
BerichtGeplaatst: 24-04-2017 11:11 Reageer met quote

Goedemorgen,

Een familielid van mij loopt al een paar maanden te kwakkelen. Hij heeft in februari een aantal weken met griepachtige symptomen rondgelopen en is sinds die periode geel in zijn gezicht. Zijn oogwit heeft wel een normale kleur. Hij is hier eenmaal mee naar de huisarts gegaan, maar die hield het op een griepje. Dat lijkt me nu wel erg lang duren. Hij weigert opnieuw naar de huisarts te gaan, maar ik maak me wel een beetje zorgen. Ook is hij erg vermoeid en komt amper de deur nog uit. Daarnaast lijkt hij me erg afgevallen te zijn en eet hij nog heel weinig. Hij heeft een milde vorm van suikerziekte en in het verleden flink gerookt. Hij is tegen de 70 jaar.
Als ik aan hem vraag hoe het met hem gaat krijg ik geen duidelijk antwoord. Ik weet ook niet of hij verder nog symptomen heeft.
Heeft iemand een idee wat hem kan mankeren? Vooral die gele huid vind ik opvallend, maar ik kom via Google niet verder dan geelzucht en daar vind ik de overige symptomen niet helemaal bij matchen. Ik wil niet op de stoel van de arts kruipen, maar als iemand met geen stok naar de huisarts te krijgen is dan wil je op een gegeven moment wat.
Alvast bedankt.
Index > Overige ziekten > Geel gelaat, maar geen gele ogen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring