Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Voorhoofdholteonsteking
Auteur Onderwerp: Voorhoofdholteonsteking
erwin26
BerichtGeplaatst: 20-04-2017 14:12 Reageer met quote

Hoi,

Zo'n drie kwart jaar geleden is er geconstateerd dat ik een voorhoofdholteonsteking heb. Op dit moment was een holte goed ontstoken en een andere holte een beetje. Na 2x een antibiotica keur te volgen en vele neussprayen/douchen verder werd mijn pijn niet beter. Ik mocht hoe dan ook niet na een KNO arts. De pijn moet door iets anders komen beweerde de huisarts telkens opnieuw... Uiteindelijk terecht gekomen bij een neuroloog en gelijk een MRI van mijn hoofd laten maken. Hersenen helemaal gezond. Hier zagen we ook de andere holtes op en blijkt het zo te zijn dat 5 van de 6 holtes ontstoken te zijn. Mijn botje in mijn neus staat ook niet helemaal recht volgens mij neuroloog. De neuroloog rade mij ten zere aan om na een KNO arts te gaan. De huisarts ging niet in op dit advies. Na veel aandringen zit ik weer aan een nieuwe neusspray... en wordt er na 3 kwart jaar een afspraak gemaakt bij de KNO arts. Aanhouder wint?

Wat vinden jullie ervan dat ik niet na de KNO arts mocht zelf niet nadat het bekend was dat het niet eentje was maar zes holtes.

Hoe gaat het proces nu verder? Ik denk een operatie en hopelijk is het daarmee opgelost. Heeft iemand hier ervaring mee?
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Voorhoofdholteonsteking
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring