Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Kanker ruiken
Auteur Onderwerp: Kanker ruiken
J-HCH
BerichtGeplaatst: 27-03-2017 10:04 Reageer met quote

Ik weet dat het een rare vraag is, maar ik zit er heel verveeld mee. Zijn er mensen die kanker kunnen ruiken? Er is een collega bij mij op het werk die een hersentumor heeft. Telkens hij aanwezig is, ruik ik een heel specifieke muffe oude doordringende geur. Blijkbaar ruiken mijn andere collega's dit niet. Ik ruik de geur ook wanneer die persoon maar een halve dag op kantoor is geweest, en ik kom pas in de namiddag toe. Ik vraag dan steeds of hij daar is geweest, en jawel ik heb altijd gelijk. Nu wat mij ongerust maakt. Ik ruik die geur ook bij mezelf de laatste 2 weken. Ik ruik het als ik op kantoor ben en als ik in de auto zit. Mijn vriendin noemt mij al een hypochonder, maar het is toch iets heel vreemd. Ik blijf het maar ruiken. Ik dacht misschien is het iets in mijn neus zelf, maar dan zou ik het toch overal ruiken? Mij gaan controleren op elke soort kanker is uiteraard ook niet mogelijk Sad Het enige waar ik momenteel last van heb is stekende pijnen in mijn bil (al enkele maanden). Daarvoor laat ik binnenkort een echo maken om zeker te zijn dat daar alles in orde is Smile Iemand met zelfde verhalen/mogelijke oorzaken/oplossingen?? Alvast bedankt!
Toendra
BerichtGeplaatst: 16-04-2017 23:27 Reageer met quote

Ik kan kanker ook ruiken en het is een vieze lucht. Als of er iets verdroogd is. Volgens mij ruik je de dood in het lichaam. Ik rook het voor het eerst bij mijn zieke vader, ik dacht dat iedereen dat waar zou nemen. Jaren later droomde ik steeds maar dat mijn collega zou sterven, weken later bleek als een donderslag bij heldere hemel dat ze uitgezaaide kanker had. Ik moet de geur onbewust herkend hebben.
Wat een eng idee dat je het bij jezelf meent te ruiken. Weet je zeker dat het geen verkoudheid van je neusslijmvlies is? Dat kan ook die gewaarwording van stank teweegbrengen.
Ernst-ig
BerichtGeplaatst: 28-09-2017 15:03 Reageer met quote

als het goed is kunnen honden daarop getraind worden. Betekent dit dat Toendra een hond is?
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 01-10-2017 19:01 Reageer met quote

Ik weet dat honden het kunnen ruiken. Mensen dus blijkbaar soms ook. Wat wel kan zijn dat bepaalde luchtjes bij je blijven. Daar heb ik soms last van. Ik zou er niet teveel van uitgaan dat je ook kanker hebt maar misschien raak je dat luchtje moeilijk kwijt. Het kan wel raadzaam zijn om goed voor je gezondheid te zorgen.
Een stekende bil zou heel wat anders kunnen zijn. dat er bijv iets in je onderrug scheef of knel zit of dat je laag in je energie zit.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Kanker ruiken
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring