Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Ervaring Sweet methode? Wat voor verdoving?
Auteur Onderwerp: Ervaring Sweet methode? Wat voor verdoving?
Dddaisy
BerichtGeplaatst: 25-03-2017 9:36 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik ben opzoek naar wat ervaringen of raad over de sweet methode.

Ik ben 29 jaar en heb sinds anderhalf jaar vreselijke aangezichtspijn. Het begon met een chronische bijholte ontsteking (na 2 operaties is deze nog niet verbeterd). Maar nu blijkt sinds drie kwartier jaar dat het verloop van de linkse aangezichtszenuw in het aangedane gebied een ander verloop heeft gekregen, wat dus aangezichtspijn veroorzaakt.

Inmiddels loop ik sinds augustus bij het Radboud en sinds een aantal maanden ook bij de pijnpoli ervan. De arts heeft geadviseerd de zenuw te blokkeren met de sweet methode, met alleen huidverdoving. Ik heb de methode op Google opgezocht en zag dat er heel veel ziekenhuis dit met een (lichte) narcose doen. Mijn vraag is, heeft iemand ervaring hiermee? Is het te doen met een kleine huidverdoving? Hoe verloopt de periode na de blokkade? Heb je tips?

Ik hoor deze week wanneer ik voor de volgende week word ingepland.

Ik ben op dit moment 12 weken zwanger maar omdat de situatie onhoudbaar is en ik geen morfine mag voor de pijn moet er snel wat gebeuren.

Alvast bedankt voor de reacties.

Groetjes
Index > Neurologie > Ervaring Sweet methode? Wat voor verdoving?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring