Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Vleesboom verwijdering, ervaringen en meerdere vragen
Auteur Onderwerp: Vleesboom verwijdering, ervaringen en meerdere vragen
Paaseiland
BerichtGeplaatst: 26-02-2017 15:27 Reageer met quote

Beste Allemaal,

Ik zoek ervaring met het laten verwijderen en een vleesboom.

Mijn vleesboom is nu groot maar verwacht dat ie gaat slinken naar de maat voor mijn zwangerschap. Zo`n 4 bij 6 bij 8. Zit in de baarmoederwand en stulpt niet uit. Ik heb er 1.

Aangezien ik nog een kinderwens heb en al het een en ander gelezen heb op internet en mij toch wel veel afvraag..

Embolisatie schijnt niet te mogen bij een nog een kinderwens, dus deze valt waarschijnlijk af? Ik lees hier verschillende verhalen over op internet namelijk. Of heeft iemand deze behandeling toch gehad? Terwijl je een kinderwens had?

Uitpellen van een vleesboom via een buiksnede, voor een vleesboom die in de wand zit. Lees ik ook heftige verhalen dat ze kunnen besluiten tijdens de operatie bij teveel bloedverlies je baarmoeder alsnog in het geheel te verwijderen? Lijkt mij verschrikkelijk en durf het bijna niet aan.

In Utrecht kun je je vleesboom laten laseren, zodat de vleesboom krimpt. Maar helaas ik kom hiervoor in niet aanmerking, omdat mijn darmen in de weg zitten.

Verder lees ik ook veel hormoon medicijnen maar mijn vleesboom schijnt te groot te zijn en operatie lijkt de enige oplossing.

Verder zoek ik ziekenhuizen/klinieken die echt gespecialiseerd zijn voor het behandelen van een vleesboom.

Ik vraag mij ook af of je niet mag menstrueren tijdens een operatie? Of kort voor een operatie? Zo nee, krijg je dan een hormoon toegediend de menstruatie`s tijdelijk tegenhouden?

Na hoelang mag je weer proberen zwanger te worden na embolisatie en uitpellen van een vleesboom? (kan ik ook nergens op internet vinden helaas)

Ik sta namelijk na op een kruispunt van graag weer opnieuw willen zwanger worden maar niet meer met vleesboom. En heb zoveel vragen die slecht te vinden zijn op internet. Ik hoop echt dat iemand mij wilt helpen of ervaring met mij wilt delen betreft verwijderen van de vleesboom.

Alvast vriendelijk bedankt.
NijntjeCo
BerichtGeplaatst: 21-03-2017 16:35 Reageer met quote

Het kan slim zijn om wat te doen aan de oorzaken. Zo speelt bij vleesbomen en cystes een toestand van oestrogeendominantie een rol, een situatie waarbij het oestrogeen te hoog is ten opzichte van het progesteron.
Belangrijk is om te zorgen voor een gezond voedingspatroon en aanvullende middelen. Zo hebben veel mensen tekorten aan allerlei vitaminen en mineralen, onder andere magnesium, zink, vitamine B en D en E, gammalinoleenzuur en omega 3, alsook aan bepaalde aminozuren.
Middelen die kunnen helpen bij een te hoog oestrogeen zijn onder andere kurkuma, maca en natuurlijke progesteroncrème.
Zou je moeten uitzoeken wat je zelf nodig hebt. Genoeg over te vinden op internet, wellicht naar een natuurgenezer. Een operatie is niet altijd te voorkomen maar goed voor je gezondheid zorgen kan schelen in ernstiger klachten op de langere duur.
Paaseiland
BerichtGeplaatst: 18-04-2017 19:46 Reageer met quote

Bedankt voor de tip en ga het zeker gebruiken na mijn operatie.
Index > Gynaecologie > Vleesboom verwijdering, ervaringen en meerdere vragen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring