Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Klachten in buikstreek (maag & darm) - raadsel
Auteur Onderwerp: Klachten in buikstreek (maag & darm) - raadsel
frankutrecht
BerichtGeplaatst: 13-02-2017 17:23 Reageer met quote

Hallo,

Sinds een paar jaar heb ik al een geirriteerd gevoel in de bovenbuik (net onder de ribbenkast) tot in de darmen. Ik had er toen geen last van, alleen als ik in mijn buik drukte voelde ik de pijn/gevoeligheid. De ha kon hier weinig mee en zoals je vaker leest is het advies: leet er maar mee leven.

Inmiddels 2/3 jaar verder en afgelopen zomer kreeg ik er veel last van, met name koffie(cappuccino), pittig eten zijn erg lastig te verteren. er komt dan een soort misselijkheidsgevoel, wat niet lijdt tot spugen of iets, maar het zeurt zeg maar. Ik drink al maanden thee met muntwater savonds en dat voorkomt druk/lucht vorming in de maag...al met al wordt je wijzer.

Ook weer bij HA geweest, maar bloed gaf niks (verhoogde billubirine, maar niet veel verhoogd) rest alles goed, echo, CT scan en gastroscopie gaven geen signalen. Inmiddels een ostheopaath gehad en die wijst naar einde maag, begin twaalfvingerige darm dat er een blokkade zit, wel eea los gemaakt maar geen resultaat.

Het gevoel is dus vaak geirriteerd, beetje opgeblazen, soms misselijk zeur gevoel. Heb ook al geen echt hongergevoel meer, ik eet meer op tijdschema dan dat ik zoals vroeger echt honger kende en knorrende maag.

Dankzij wat homeopatische middelen waar ik mee test in overleg met homeopaath wel minder last, maar goed het probleem is nog niet gevonden. Beetje vermoeidheid zit er wel bij, maar zoals ik vaak lees, je werkt en leeft door, uiteraard gezonder, maar als de HA het niet weet en je kunt door doe je dat.

Ik ben vooral benieuwd naar mensen met dezelfde klachten of ervaring aangezien ik zoek naar tips of adviezen. Ik ga binnenkort ook een andere ha zoeken om alles nog een te bekijken als een soort extra controle.

Ben benieuwd naar reacties...leven gaat door maar zou lekker zijn als ik de oplossing vandaag vindt ipv over 10 jaar zeg maar.

Bedankt !!
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Klachten in buikstreek (maag & darm) - raadsel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring