Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Evenwichtsproblemen
Auteur Onderwerp: Evenwichtsproblemen
chrismeukens
BerichtGeplaatst: 19-01-2017 13:28 Reageer met quote

Sinds 2013 kamp ik met evenwichtsproblemen. Dit uit zich in wankel stappen, draaierigheid,vermoeidheid, concentratieproblemen. De problemen zijn bij mij ontstaan op het moment dat ik naar een klein appartement op de 3e verdieping ben verhuisd waar de vloeren heel ongelijk liggen. Allerlei testen hebben tot nog toe niets opgeleverd en het lijkt mij dat de problemen verergeren ipv. verbeteren. Heeft er iemand gelijkaardige problemen ondervonden en is er eventueel een oplossing gekomen.
NijntjeCo
BerichtGeplaatst: 21-03-2017 17:22 Reageer met quote

Het zou te maken kunnen hebben met je woning maar het hoeft niet. Wat ik zelf op twee adressen heb gehad waar ik heb gewoond, is een rare lichtval, waardoor ik me niet helemaal lekker voel/voelde.
zijn er misschien ook andere dingen veranderd sinds je verhuizing?
Je voeding en eventuele tekorten zouden ook mee kunnen spelen. In elk geval zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door bij elk eetmoment ook eiwitten, vetten en vezels te nuttigen en snelle suikers zoveel mogelijk te vermijden.
Dan kan het nog zijn dat je wat tekorten hebt, zoals aan magnesium, vitamine D en B, bepaalde vetzuren. Ook kunnen je neurotransmitters ontregeld zijn, zoals serotonine en dopamine. is bij te sturen met de juiste voeding en bepaalde supplementen. ook dingen als yoga stimuleren je neurotransmitters en hormonen.
Zorg je in elk geval voor voldoende beweging buitenshuis?
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Evenwichtsproblemen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring