Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > galproblemen of iets anders?
Auteur Onderwerp: galproblemen of iets anders?
cat89
BerichtGeplaatst: 18-01-2017 16:19 Reageer met quote

hallo allemaal,

ik ben benieuwd wat jullie denken. sinds 2/3 maanden heb ik eigenlijk dagelijks erge last van steken/pijn rechts onder mijn ribben net onder mn borst. op het begin dacht ik dat dit door zithouding/nieuw werk en stress kwam en vanzelf wel zou overgaan. de laatste tijd heb ik zoveel pijn. meestal als ik wakker word voel ik me weer de oude en ben ik helemaal in orde... smiddags/savonds begint vaak de oujn weer

de laatste tijd heb ik ook heel veel last van mn rechter rug /schouderblad/schouder en soms lijkt het mijn hele rechterkant te zijn.het voelt alsof er iets zit rechts in mn ribbenkas of dat je rug helemaal op slot zit. mijn ontlasting isbverder zoals ik kan zien gewoon in orde en mijn urine ook. ik heb geen koorts misselijkheid opgeblazen gevoel of verminderde eetlust.. eigenlijk heb ik los van de pijn dus geen last van andere dingen..ja ik ga vaak sochtends naar toilet maar de laatste tijd soms ook savonds na het eten..dit valt me op. ik ben vorige week naar de dokter geweest hiervoor en ze heeft mijn buik gevoeld en kon niets afwijkends vinden. ze heeft een bloedonderzoek gedaan voor lever/gal, schildklier, nieren witte en rode bloedcellen cholesterol en vitaminen. hier kwam uit dat ik een beetje op de lijn moet letten.. ik heb licht overgewicht en dat mijn leverwaarden ietsje verhoogd waren (dit kon komen door eten en alcohol tijdens de afgelopen feestdagen) maar was niets zorgwekkends. ik heb haar gezegd dat galstenen en problemen in mijn fam. zat dus ik t tocht niet vertrouwde.. mijn pijn moet ergens vandaan komen. ik mag daarom een echo laten maken van mijn galblaas.
nu ben ik benieuwd wie zich herkent in mijn verhaal/klachten. ik ben dus nooit ziek en heb ook nooit bloedonderzoek of echo gehad laat staan doktersbezoeken etc. ik ben nu dus doodsbang dat ik iets ergs heb! ik "hoop" dat het galstenen of iets zijn zodat ik weet waar het aan ligt en ik van de pijn af kan.
nog even terugkomend op de pijn. als ik aan het werk ben en dit komt op dan moet ik gaan lopen/verzitten etc. echt hel! ik heb t idee dat als ik niets eet sochtends ik mijn pijn kan uitstellen totdat ik thuis kom en kan liggen. vooral als ok ga liggen of slapen heb ik geen last van de pijn..hij zit er dan wel maar ik voel dan weinig tot niets en kan de hele nacht dan doorslapen zonder pijn. ibu600 en andere pijnstilling werkt niet.. dus alleen liggen/slapen. ik heb ook niet het idee dat ik erge of minder erge anavallen heb bij bepaald eten.. ik1 heb eigenlijk altijd last een 15/30 min na het eten. vaak als ik niets eet sochtends voel ik alleen een hele lichte pijn opkomen.

sorry voor mijn lange verhaal..maar maak me ongerust over de echo.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > galproblemen of iets anders?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring