Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Vreselijke pijnlijke benen.
Auteur Onderwerp: Vreselijke pijnlijke benen.
hopeloos63
BerichtGeplaatst: 18-01-2017 14:49 Reageer met quote

Ik ben een man van 63 jaar. Sinds enkele maanden heb ik hevige pijnen in beide benen. De pijnen bestaan uit hevige prikkelingen, hevige tintelingen en een hevig schokkend gevoel daarbij in beide benen. Nu kan ik pas op 17 februari naar een neuroloog toe. Zelf denk ik dat het of met mijn spieren, of slagaderen, of slechte bloedsomloop of een aantasting van het zenuw gestel is. Ik slaap absoluut niet door deze pijnen. Wie herkent dit en wie kan mij eventueel helpen met raad en advies.

b.v.d.
Hopeloos63.
inkie1958
BerichtGeplaatst: 25-01-2017 16:00 Reageer met quote

Hallo hopeloos,
Het klinkt als rusteloze benen. Ik ( en de rest van mijn familie) hebben dat af en toe. Pijn die alleen verlicht wordt door stevige massage en het is onmogelijk om je benen stil te houden..je wilt ze wegschoppen. Heb hier 20 jaar mee rondgelopen en helaas pas veel te laat
Venadoron van het merk Weleda ontdekt. Zodra ik deze gelei op mijn benen smeer verwijnt de pijn. Het verlicht de pijn in de aderen.
Hoop dat je er iets aan hebt

groet Inkie
NijntjeCo
BerichtGeplaatst: 21-03-2017 16:20 Reageer met quote

Zou kunnen zijn dat je wat tekorten hebt. Stoffen als magnesium, zink vitamine b en d en bepaalde vetzuren zijn belangrijk voor je hele gezondheid maar ook bij onrustige benen. Ook kan het dopamine te laag zijn. Is op zich bij te sturen met de juiste voeding, voedingssupplementen en aanvullende middelen. Een stabiele bloedsuikerspiegel is in elk geval belangrijk. Schommelingen in de bloedsuikerspiegel kunnen de neurotransmitters en hormonen ontregelen.
Verder kunnen er doorbloedingsproblemen zijn. De juiste voedingsstoffen, zoals vitamine E bijvoorbeeld kunnen helpen en misschien nog aanvullende middelen, zoals bepaalde kruiden die de doorbloeding stimuleren.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Vreselijke pijnlijke benen.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring