Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Zwelling/bobbel op onderrug op SI gewricht
Auteur Onderwerp: Zwelling/bobbel op onderrug op SI gewricht
Annemaaike88
BerichtGeplaatst: 04-01-2017 0:50 Reageer met quote

Mijn vriend heeft sinds een week een soort zwelling op zijn rechter SI gewricht. Hij voelt irritatie met lopen en bewegen. Als hij er op drukt doet het pijn, en het is ongeveer 4 centimeter groot als een soort bolling. Het knakt niet als je er op drukt maar het lijkt wel los van het bot te zitten en is dus zacht. Het is niet direct te zien maar als ik op de gevoelige plek voel als hij ligt of zit is het duidelijk te voelen. Het kwam van de een op de andere dag. Toen het begon heeft hij veel uur in een jeep gezeten waar het begon te irriteren. Momenteel zijn we in Bolivia en hebben we niet zo heel veel vertrouwen in de huisarts en is ons Spaans niet fantastisch. Is iemand bekend met dit probleem? Gaat het vanzelf weer over of moeten we ons zorgen maken?

Alvast bedankt.
Koettie
BerichtGeplaatst: 05-01-2017 11:20 Reageer met quote

Is het niet gewoon een spierknoop? Dat voelt ook als losse 'bult'. Kan echt gemeen pijn doen en komt oa door te lang in een verkeerde houding zittn.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Zwelling/bobbel op onderrug op SI gewricht
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring