Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Relatie met iemand met 3 kinderen?
Auteur Onderwerp: Relatie met iemand met 3 kinderen?
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 28-12-2016 18:11 Reageer met quote

Een tijdje geleden stond ik voor de keuze… Ik had nooit gedacht dat ik verliefd zou worden op een moeder met 3 kinderen. … Het is gewoon stuk gelopen, door de doodsimpele reden dat ik gewoon mijn onzekerheden daarbij uitte, voor de totaal nieuwe situatie dat dit voor mij is. Waar ze natuurlijk niet op stond te wachten. Blijkbaar ervaarde zij dat als een afwijzing van haar en haar kinderen, wat niet zo was. Daarom zal ze nu wel een andere vent zoeken. Wie weet heeft ze er ondertussen wel iemand gevonden, omdat zij wel erg op zoek was leek me.
… Met die gedachte in mijn achterhoofd is mijn verliefdheid ook weg.

Wellicht beter zo, want als mijn gevoelens hierover haar zo afschok, en moeilijk kan aanvaarden, dan wordt het ook niks….

Maar ik vraag me gewoon af heel eerlijk: Zou jij een relatie aangaan met een man/vrouw met 3 kinderen die nog bij moeder of vader wonen, als je zelf nog geen eigen kinderen hebt? Waarom wel of waarom niet? Dat vraag ik me af nu…
Koettie
BerichtGeplaatst: 29-12-2016 13:51 Reageer met quote

Nee. Ik ben bewust kinderloos, ik hou niet van kinderen. Dus zou daar ook geen relatie mee aangaan. Jonge kinderen krijg je erbij, of je dat nou wil of niet.
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 29-12-2016 16:01 Reageer met quote

Beste Koettie, Dank je voor je korte maar krachtige ongezoute meningen die je hebt en uit en ook op mij, (en ook op anderen) reageert. Kort van stof vaak, maar Ik kan je stijl wel enorm waarderen.

Ik denk er vaak anders over. Maar meningen van een ander te horen, helpt de dingen in een breder perspectief te bekijken. Zo van: zo kun je er ook tegenaan kijken. Daar leer ik graag van.

Het voorval van hierboven maakt me in ieder geval een illusie armer. De ene dag wou ze met mij ergens op een tropisch eiland gaan trouwen… Een aantal dagen later maakt ze het uit om de bovenstaande onzekerheden. Ondanks mijn onzekerheden zag in mijn verbeelding wel al een goed contact met de kinderen van haar hebben. Want eerlijk, de kinderen ‘leken’ schatjes. …. Maar als zij denkt beter te scoren, laat ze dan haar gang maar gaan.

Ik merk eerlijk gezeg dat ik er kwaad over ben, omdat er eigenlijk geen reden was om het uit te maken. Want ook scheiden is in mijn relatie die ik nu heb, de enige optie vrees ik, en dat heeft niks met haar te maken. (zie vorig topic) Ook al zal dat ook niet gemakkelijk zijn.

Ik voel me er eigenlijk nu slecht onder, omdat ik een keer ook op intiem vlak eens mezelf kon zijn, en dat is nu wat ineens allemaal wegvalt… Zij deed me wel inzien, wat ik in mijn huwelijk altijd heb gemist… En wat er nu overblijft is een grote leegte….

Ook al kan je zeggen, dat er nog genoeg vrouwen rondlopen, die EN Liefde EN enorm veel passie in zich hebben, zoals je me al op wees… De combinatie lijkt toch niet voor het opraken… Of ik kom altijd de verkeerde mensen in mijn leven tegen, kan ook natuurlijk… Misshien ligt het aan mij en ben ik te veeleisend….

Bedankt voor het lezen, mocht je of iemand anders zo ver geraken met het lezen van mijn relaas….
Koettie
BerichtGeplaatst: 29-12-2016 22:08 Reageer met quote

Maja even serieus. Je bent getrouwd, je kent die vouw niet irl (als ik 't goed begrepen heb), ze heeft kinderen en eerder wilde je absoluut niet scheiden.. Zoals ik het nu lees wil je erg graag scheiden en ben je daar actief mee bezig. Je wil gewoon niet alleen zijn. Tip, het enige wat kwetsender is dan iemand dumpen is iemand dumpen om een ander. Want dan ben je dus bedrogen of je partner is op z'n minst niet eerlijk geweest over z'n gevoelens.

Als scheiden je enige optie is nu, doe dat dan ook. Niet pas nadat je een nieuw warm bedje gevonden hebt
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 29-12-2016 23:02 Reageer met quote

Over dat scheiden. Daar hebben we het ondertussen al over gehad hoor… En het is inderdaad ook beter nu … Op dit moment is er geen ander vrouw meer in het spel… (Dat was ook niet de reden geweest waarom ik aan scheiden dacht, want ik heb er vaak aan gedacht en toen had ik geen minares of zo. Maar dat heb ik al verteld)

Ik voel me daar zelf ook prettiger bij. Hoewel "prettig" natuurlijk niet meteen het juiste woord is, weet ik het niet hoe ik het anders moet formuleren. Het blijft pijnlijk ook al zet ik er dan zelf een punt achter.
Koettie
BerichtGeplaatst: 30-12-2016 1:25 Reageer met quote

Is ook pijnlijk. Maar wel netter om het te doen zonder dat je een minnares hebt. En minder pijnlijk.
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 30-12-2016 8:37 Reageer met quote

Koettie schreef:
Is ook pijnlijk. Maar wel netter om het te doen zonder dat je een minnares hebt. En minder pijnlijk.


Uiteraard, anders zou ze kunnen denken dat ik “omwille van iemand anders” zou willen scheiden en dat ik de verschillen tussen ons als een smoes zou gebruiken om bij die andere te zijn.

Dat is niet het geval. Want de vraag die bij haar opkomt als ik met haar over scheiden praat. Is er dan iemand anders? … En die kan ik in alle eerlijkheid nu met “nee” beantwoorden. Nee, er is niemand anders.

Want die verliefdheid waar ik het hierboven over had, is ook gedaan… Want als je door een onzekerheid uit te spreken al iemand weggooit en een ander gaat zoeken… Nee, dan hoeft het voor mij ook niet meer.

En ja, ik denk ook voor de psychologische verwerking voor haar wellicht iets minder pijnlijk is. Alsof de ander mooier, dunner, slanker of wat dan ook zou zijn bijv…

Want dat is het helemaal niet. Ik vind haar noch steeds heel mooi en aantrekkelijk en ik houd nog van haar, dat is anders dan als partner samen te leven op deze manier.

Voor mij is het ook heel pijnlijk allemaal nu. En zo dat ik me nu voel kan het best niet meer op een forum schrijven. Die pijn moet ik toch alleen door, al is die bijna onverdraaglijk. Misschien moet ik maar naar de dokter voor een pil.

Zij zal hier nog wel een aantal maanden wonen, (voor mij betreft is er geen haast bij). Het voornaamste is dat ik erover spreek. De rest is alleen maar papierwerk en dat is voor mij niet zo belangrijk…
Index > Seksuologie > Relatie met iemand met 3 kinderen?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring