Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Erectie/voorvocht in welness centrum
Auteur Onderwerp: Erectie/voorvocht in welness centrum
Kevin123
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 9:14 Reageer met quote

Ik was gister dus in een wellness center en toen zat ik in het bubbelbad na +-5 min voelde ik een erectie opkomen. Mijn eikel kwam bloot te liggen en toen de bubbels uitgingen zag ik mensen naar mijn penis kijken. Even later dacht ik dat hij slap was en wil het bad uitstappen. Vervolgens werdt hij half stijf en toen kwam er een beste lading voor vocht uit. Een hele sliert helaas zagen de mensen dit ook en ik schamde me kapot. Vervolgens bleef hij nog iets na druppelen en moest ik met een penis met een sliert eraan naar boven lopen mijn handoek pakken... Is dit een normale reactie? En waardoor komt het? want ik was nergens opgewonden van geraakt want ik keek naar buiten.
Koettie
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 9:24 Reageer met quote

Hee hoi, ben je er weer?

1.Ja, dit komt vaker voor in een sauna. Meestal knopen mannen even een handdoek om en gaan even douchen ofzo. Zolang je je niet ongepast gaat gedragen is er niets aan de hand.
2. Nou. Ja, dit is een moeilijke man. Ik vrees dat niemand gedachten kan lezen maar denk dat het ergens tussen de "Iehl, vieze jongen!" en "Nouja, kan gebeuren boeiend." zit.

Het komt omdat je gewoon af en toe een boner krijgt. Dat is geen hoge wetenschap, dat is gewoon hoe piemels werken.
bun
BerichtGeplaatst: 23-01-2018 16:24 Reageer met quote

In zit denk ik niet goed met mijn verhaaltje nogal een groentje wat betreft erectie problemen. Het gebeurde nogal plotseling. Met een groepje bokje springen en kreeg een erectie en was stom verbaasd wat mij overkwam. Ging uit de groep en kijken en had een behoorlijk stijve en dit was mij nog niet overkomen. Wat later het verteld aan een vriendje en die zei je bent aan het puberen en ook dat wist ik niet wat dat was maar hij zei je wordt een vent. Veel later begreep ik het Voordien nooit over gesproken of gehoord,nogal gesloten opgevoed Had wel tijd nodig om het te begrijpen
Henkje
BerichtGeplaatst: 26-01-2018 17:08 Reageer met quote

bun den ook dat je niet goed zit,elders misschien een plakje om bok te springen
Index > Seksuologie > Erectie/voorvocht in welness centrum
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring