Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Slecht voelen bij inspanning
Auteur Onderwerp: Slecht voelen bij inspanning
LG1981
BerichtGeplaatst: 11-12-2016 14:16 Reageer met quote

Ik heb een jaar geleden een psychose gehad die een jaar geduurd heeft. In december vorig jaar was ik ontslagen uit het ziekenhuis. Enkele maanden later in juni ben ik terug beginnen sporten. Ik reed met de koersfiets afstanden van
60 km. Dit ging allemaal goed. Ik heb in augustus dan nieuw werk gevonden en heb toen de koersfiets even aan de kant gezet. Op een morgend stond ik op voor naar mijn werk te gaan, ging de douche in en opeens kon ik niet meer op mijn benen blijven staan, ben toen even gaan zitten. Heb mij toen enkele dagen ziek gemeld. Een tijdje later ben ik terug beginnen sporten maar dit lukte niet meer. Ik werd elke keer zwak en slecht als ik probeerde te fietsen.
Nu zijn we enkele maanden verder en heb met de dokter overlegd om cardiorevalidatie te doen bij de kinesist. Ik heb 12 min gefietst op een hometrainer, na die 12 min werd ik enorm slecht, ik was aan het panikeren en zei dat ze de ambulance moesten bellen.
Als ik in huis 2uur kuis word ik zwak.
Heeft iemand een idee waardoor ik geen inspanningen meer aan kan? Weet ook niet meer waar ik terecht kan want mijn bloed is nagekeken en mijn hart zelfs 2x.
Index > Overige ziekten > Slecht voelen bij inspanning
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring