Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > TFCC letsel
Auteur Onderwerp: TFCC letsel
Bananasmoothie
BerichtGeplaatst: 29-11-2016 23:53 Reageer met quote

Hallo,

Mijn verhaal: het begon allemaal met een ganglion aan de rechter zijkant van mijn rechter pols. Ik ben naar de huisarts geweest en doorverwezen naar de plastische chirurgie.
De arts daar wou graag foto's maken en een echo. Omdat hij na mijn verhaal over hoe die ganglion misschien ontstaan kan zijn dacht aan een scheurtje in de "pols meniscus".

En ja hoor die was te zien. Dus ben ik voor kijkoperatie geweest 16 nov, dit verliep niet als gehoopt want mijn pols was te stijf en te krap. Ze konden dus niets doen.
De rechterzijde van de tfcc is kapot maar ook de verbinding met het polsbotje is kapot.
En die ganglion doet ook nog gezellig mee.

Herstel gaat goed van de kijkoperatie. Kan mijn hand alleen niet naar binnen buigen. Dat er 90 graden tussen de binnen kant van je hand en de binnen kant van je pols zit. Hij word tegen gehouden lijkt het wel. Maar dat zal ook wel weg trekken.

Ik word dus ingeplant voor een volgende operatie. Waarna ik ook met bovenarm gips moet leven voor 3 รก 4 weken en daarna onderarmgips.

Heeft er iemand ervaring met het herstel van deze operatie? Ik kijk niet op tegen de operatie omdat de verdoving hetzelfde is als bij de kijkoperatie en de O.K heb ik dus ook al bekeken.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > TFCC letsel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring