Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Mijn man scheldt mij uit
Auteur Onderwerp: Mijn man scheldt mij uit
SJP
BerichtGeplaatst: 07-11-2016 15:26 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik wil mijn hart even luchten en ik hoop dat dit hier mag.

Tijdens ruzies scheldt mijn man mij uit voor kankerhoer, kutwijf, je bent erger dan je moeder.
Ik heb ook een incest verleden en tijdens onze laatste ruzie was hij zo kwaad dat hij zei dat de incest mijn eigen schuld was. Ik heb diverse keren gezegd dat hij niet weet wat hij zegt maar hij bleef erbij. Nou als je iemand gigantisch veel pijn wil doen moet je zoiets zeggen.
Hij is daarna naar beneden gegaan en heeft alle pasjes uit mijn portemonnee gehaald.
Hij heeft mij daarna de deur uitgezet en zei nog even dat hij mij helemaal kaal zou plukken.
De volgende dag ben ik terug gegaan naar huis want ik dacht het is ook mijn huis dus heb ik evenveel recht om daar te zijn.
Eenmaal thuis gekomen bleek dat hij 20 berichten had geschreven om af te spreken om als vrienden uit elkaar te gaan en dat tijdens de ruzie zijn ziel was gebroken.
Later probeerde hij met lief te doen mij terug te winnen en dat is gelukt. Alleen dat rot gevoel blijft mij maar bezig houden. Ik weet niet of ik bij hem moet blijven of juist weg moet gaan.Ik benieuwd naar jullie reacties.
In ieder geval bedankt voor het lezen.
Koettie
BerichtGeplaatst: 07-11-2016 23:12 Reageer met quote

Lees eens terug. Wat zou je een vriendin aanraden als ze vertelt dat haar vriend uitscheld voor kankerhoer?
psycho_
BerichtGeplaatst: 07-12-2016 23:52 Reageer met quote

Ik snap je probleem. Wat jouw man tegen je heeft gezegd is onvergetelijk. Ik snap dat je dat niet zomaar kan vergeven. maar mijn vraag is of dit vaker is voorgekomen of maar 1 of 2 keer?
Want als dit vaak is zou ik natuurlijk van hem weggaan want hij doet je degelijk veel pijn aangezien je reactie. Als het niet zo supervaak is moet je goed met hem praten zodat hij zijn woorden terugneemt en alles even goed uitlegt. Ik vind dat hij dat wel schuldig is aan jou!
Ik wens je heel veel sterkte! Ga niet teveel nadenken over de mening van je man, wat boeit dat nou! wees gewoon verstandig en doe wat jij denkt dat het beste is voor jou. Smile
mysty
BerichtGeplaatst: 09-12-2016 1:31 Reageer met quote

Koettie schreef:
Lees eens terug. Wat zou je een vriendin aanraden als ze vertelt dat haar vriend uitscheld voor kankerhoer?


Dit is een prima advies!!!
Juist als je incest slachtoffer was, dan zou je eigenlijk goed het verschil moeten weten tussen respect voor dit geestelijke misbruik.

Op het moment dat jij je houding veranderd en er gewoon van overtuigd bent dat NOOIT iemand jou deze vreselijke beschuldigingen naar je hoofd mag gooien, zal er wezenlijk iets veranderen. Wees trots dat jij overleefde...maar draag die trots ook uit en ga niet zomaar akkoord met zo'n slap excuus!
Index > Psyche > Mijn man scheldt mij uit
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring