Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > Slecht gebit, angsttandarts en nu?
Auteur Onderwerp: Slecht gebit, angsttandarts en nu?
Corine73
BerichtGeplaatst: 06-11-2016 13:48 Reageer met quote

Wegens chronisch ziekzijn in mijn kinderjaren en de daarbij behorende breedspectrum antibiotica, knarsen, slechte financiƫle situatie in de jaren als ouder en angst voor de tandarts heb ik inmiddels een superslecht gebit. Er zijn al heel wat kiezen getrokken, nu heb ik afgebroken hoektanden waar deels het tandvlees al over heen aan het groeien is. Pijn dus.

Hoewel het zo niet verder kan zie ik op tegen de geboden oplossingen. Dat is onder meer een frame met kiesjes erop en nog een variant. Goedkoop en snel. Maar hoe gaat dat in de nacht? Helemaal niets in je mond? Een gebit op het nachtkastje?

Welke opties zijn er? Ik heb een basisverzekering en geen geld achter de hand. Maar moet ik daar nu al een definitieve oplossing op kiezen? Misschien gaat het over jaar wel financieel beter en heb ik spijt van de keuze die ik nu gemaakt heb op basis van de huidige situatie. Wie heeft een zelfde siuatie meegemaakt? En hoe bevalt het?

Lieve groeten van mij..
Index > Tandheelkunde > Slecht gebit, angsttandarts en nu?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring