Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Wie herkent zichzelf een beetje in mijn A-typische klachten
Auteur Onderwerp: Wie herkent zichzelf een beetje in mijn A-typische klachten
Fergiebo
BerichtGeplaatst: 18-10-2016 21:56 Reageer met quote

Ben een nuchtere vrouw van 47 Nooit ziek geweest. Zal hieronder beschrijven hoe de afgelopen 2 maanden gegaan zijn en hoop dat iemand wat herkent ervan, want ik kan het nergens vinden op internet, behalve allerlei horrorverhalen die je dan meekrijgt Crying or Very sad

3 nachten in de afgelopen 3 maanden een soort nachtelijke maagpijn met uitstraling naar de rug. Dacht teveel gesnoept
2 maanden terug een wondje na de bosjesknippen.
2 weken later een rode kring erom heen.
Werd toen die rode kring erwas niet lekker die ochtend, me hart ging heel snel en alles tintelde. 2 dagen later werd ik midden in de nacht wakker met een hart wat uit me lijf bonkte.
Naar de dokter.... invaller. Ging bloedonderzoek doen. Maar weinig over dat irritante jeukende pijnlijke wondje. Wel naar me hart geluisterd.
2 dagen later werd ik ineens gebeld met volgende invaller dat mijn witte bloedlichaampjes niet goed waren ? Mijn Buurvrouw zei dat het een tekenbeet was. Dus ik naar invaller 2 en kreeg dus antibiotica omdat ik ergens een ontsteking had.
na 10 dagen antibiotica waar ik dus misselijk van was. Echter na 7 dagen Antibiotica kreeg ik dus aanval 3. Hele nacht met pijn boven me maag en rug. Weer naar de dokter. invaller 3 hahaha. Kreeg ik omarparizol en zakjes. Want ik had een opstopping ook na die aanval.
Maar nu komt dus het vervelende gedoe. Had totaal geen eetlust misselijk, weet niet eens meer van welke medicijnen. Koffie lukt ook niet. Niks lukte. Nou is mijn vraag Na die opstopping en aanval.
Ik ga naar bed...val niet in slaap omdat ik inmiddels een beetje paniekangst heb over wat ik meemaak. Val ik na 2 uur wakker liggen en een soort brand/warm gevoel in mijn maag eindelijk in slaap. Maar na 3 uur word ik dan wakker en gaat mijn hart iets sneller slaan.... Ga Zweten. Koude zweet. Het gevoel in mijn maag word heel warm en gaat tekeer met geluiden. Kan ik er beter uit gaan, want daarna heb ik ontlasting, maar moet wel echt het eruit drukken.
Het is zo'n eng rot gevoel...Het komt ook niet omhoog de warmte ofzo.
Kan er niks over vinden over dit probleem en hoop dat iemand het herkent.
Nou 2 weken terug liepen we in de winkel en ineens gaat mijn hart weer tekeer. Mijn man heeft me naar de dokter gebracht. Eindelijk mijn eigen dokter Shocked Hartfilmpje was dus goed en hij ging ook even voelen. Stelde voor omdat ik die nachtelijke klachten had. Voor een echo. Nou daar is uitgekomen dat ik Galstenen heb en daar zat dus die ontsteking. Dokter zei dat het beter was als die eruit ging. Versneld afspraak gekregen. Ben bij chirurg geweest, maar die zei dat die nachtelijke gebeurtenissen niet weggingen dan ? Nou ik was dus helemaal in paniek....Moet er niet aan denken dat me galblaas weggehaald word en dan word ik snachts wakker in ziekenhuis met dat rare gedoe. We hebben dus nu afgesproken dat ik naar internist ging en stellen de galblaas even uit. Ben geweest en krijg volgende week pas een maagonderzoek...
Moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijk angstig ben, omdat ik al 6 weken nu niet eet goed en slapen is dus ook een puntje. Ben helemaal op. Moet nu 2 x daags omarpazol slikken van 20 mg. Moet er ook bij zeggen dat ik ook verschijnselen heb van paniek aanvallen, maar dat komt door dit verhaal. Hoop dat iemand reageert, want ik maak mezelf helemaal gek. Heb al geen zin meer om naar bed te gaan, omdat ik toch maar 3 uurtjes per dag slaap.
ybori
BerichtGeplaatst: 23-10-2016 3:58 Reageer met quote

vraag me af of je ook heel veel moet boeren als zo een aanval hebt,mijn man heeft soort gelijke klachten alleen hij kan dan niet lig
gen en boert er vreselijk bij .
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Wie herkent zichzelf een beetje in mijn A-typische klachten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring