Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > kind 6 heeft obstipatie.
Auteur Onderwerp: kind 6 heeft obstipatie.
esje198710
BerichtGeplaatst: 11-10-2016 9:32 Reageer met quote

Sinds wel onze dochter van 6 zindelijk wilde maken kwamen we erachter dat ze niet zittend kan poepen omdat het te hard is. Ze moest altijd staand in luier poepen.
We lopen er nu mee in het ziekenhuis omdat het poepen helemaal niet meer lukt en ze heeft nu sinds april een neussonde en krijg daar 1x per week medicatie Door om haar darmen te legen. Ook krijgt ze dagelijks andere medicijnen ervoor. Wij als ouders hebben al paar keer kenbaar gemaakt bij de arts dat wij graag zouden willen dat ze eens van binnen gaan kijken dat alles wel goed is. Maar dit wilt de arts niet omdat hij DENKT dat er niks met de darmen aan de hand is omdat ze van 0 tot 1 jaar geen problemen gaf.
Nu belde de arts gisteren op dat ze medicatie via sonde waarschijnlijk naar 2x in de week willen gaan doen op 1x per week omdat het niet beter gaat. Als het goed is belt ze vanochtend weer op om te overleggen want wij hebben aangegeven dat we eerst 100% zeker willen weten dat er niks aan de hand is met haar darmen. Hun blijven haar maar volproppen met medicijnen zonder onderzoeken gedaan te hebben.
Iemand hier ervaring mee??
Index > Kinderziekten > kind 6 heeft obstipatie.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring