Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Vaak onwel en vermoeidheid
Auteur Onderwerp: Vaak onwel en vermoeidheid
diotune
BerichtGeplaatst: 07-10-2016 20:20 Reageer met quote

Ik ben een aantal maanden geleden plots ziek geworden en nog steeds ondervind ik hier nog last van. In februari kreeg ik een klein griepje en ben ik op een termijn van 3weken tijd ongeveer 14kilo kwijtgespeeld. Ik was al een magere jongeman en dankzij dit gewichtsverlies ben ik op een bepaald moment op aanraden van de huisdokter in het ziekenhuis beland.
Hier hebben ze enkele testen gedaan maar niks gevonden , ze zeiden dat het innerlijke stress zou zijn.

We zijn ondertussen Oktober en ik ben nog maar 4-5 kilo opnieuw bijgekomen sinds dit voorval. Het is ook heel moeilijk om mijn gewicht te houden , ik verlies zeer snel opnieuw gewicht (terwijl dit vroeger niet zo was). Ik ben ook bijna elke ochtend onwel of een beetje misselijk en tijdens de dag door krijg ik het vaak plots benauwd en begin ik me misselijk te voelen. Ik ben ook heel vermoeid de laatse tijd en het lijkt alsof ik nooit uitgeslapen raak.. Terwijl ik hiervoor nog nooit constatipatie gehad heb gebeurt dit nu gemiddeld zo'n 2 keer per maand.

Omdat de dokter zei dat dit stress zou zijn heb ik al van alle hulpmiddeltjes tegen stress geprobeed , boeken erover gelezen , ... Telkens als iemand me vraagt waarom ik dan juist zoveel stress heb kan ik hier geen antwoord op geven , ik ben perfect gelukkig , er is geen te hoge werkdruk en ik heb een goede relatie.
Ik ben ook al getest op suikerziekte en tolerantie voor bepaalde voedingswaren.

Dus de laatse maanden is mijn leven iets minder rooskleurig omdat ik heel vaak een pilletje moet nemen tegen de misselijkheid of een laxeelmiddel tegen de constipatie. Daarboven verlies ik veel vrije tijd met veel dutjes te doen die ik echt nodig heb. Vroeger kon ik ook eten wat ik wou zonder dat mijn maag hiervan 'last' zou ondervinden en kon ik met weinig slaap nog goed functioneren. Als ik bv. vandaag fritjes zou eten ga ik waarschijnlijk de komende dagen weer meer last hebben van al mijn kwaaltjes.

Nu is mijn vraag : Weet iemand wat er mis is met mij en wat dit allemaal kan veroorzaken? Is het echt van stress door iets waar ik me niet bewust van ben en zo ja wat kan ik hier aan doen?
Ik ben echt ten einde raad , ik zou doodgraag mijn leven en gewicht van hiervoor terug hebben.
Alvast bedankt!
Index > Overige ziekten > Vaak onwel en vermoeidheid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring