Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > EMDR
Auteur Onderwerp: EMDR
KimZazu
BerichtGeplaatst: 22-09-2016 19:34 Reageer met quote

Goedenavond,

Afgelopen dinsdag heb ik een zeer heftige EMDR sessie gehad. Was tijdens die sessie zelfs helemaal aan het shaken. Emoties uiten kon ik toen niet. We hebben de sessie beeindigd terwijl het beeld nog een 10 was. Wel met positieve punten van die sessie afgesloten.

Nu heb ik sinds dinsdag al niet meer geslapen. Ben ineens bang in het donker. Heb hierdoor wel een lichtje aan gelaten. Ook durf ik eigenlijk niet goed te gaan slapen. Bang voor de nachtmerries. 's Nachts een paar keer met de crisisdienst aan de telefoon gezeten.

Op woensdagochtend heb ik het op overleven gezet. Ik ben maar doorgegaan. 's Middags stortte ik echter helemaal in. Ik kreeg een huilbui en kon daar de eerste drie uur ook niet meer mee ophouden. In de pubertijd had ik voor het laatst gehuild, dus wist niet wat me overkwam. Volgens mijn therapeut moest ik het laten gebeuren.

Voel me nog steeds heel erg moe en emotioneel. Zijn deze klachten na EMDR normaal?
Index > Psyche > EMDR
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring