Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Pijn op hoofd, draaierig, pijn in rug, steken in buik etc.
Auteur Onderwerp: Pijn op hoofd, draaierig, pijn in rug, steken in buik etc.
robins12
BerichtGeplaatst: 20-09-2016 13:24 Reageer met quote

Hallo,

Dit is een lang verhaal maar ik zal het zo kort mogelijk omschrijven;

Eind juli (2 maanden geleden) ben ik op vakantie geweest. Tot die tijd had ik nog nergens last van. Op vakantie ging mijn auto stuk en het was maar af te wachten of ik thuis kon komen.

Eenmaal thuis gekomen op zaterdag begon ik maandag op mijn nieuwe werk waar ik tevens totaal niet zenuwachtig voor was...
Deze week begonnen de klachten;
- pijn rond het geslachtsdeel (man)
- pijn met plassen (geen bloed)
- steken rondom het geslachtsdeel

Ik ben hiermee naar de dokter gegaan en deze heeft mij antibiotica meegegeven en een plastest gedaan.
Helaas gingen de klachten niet over. De week er op wederom naar de dokter en wederom onderzoeken en uiteindelijk (na aandringen) doorverwezen naar het ziekenhuis.
Hier werd een urinetest en bloedtest gedaan.
Hier werd niets in gevonden.

tijdens het wachten op de uitslag begon er iets nieuws;
ik voelde mijn armen en benen af en toe niet meer (heel licht gevoel in mijn benen en armen begonnen te tintelen).
Dit heb ik aangekaart bij de uruloog en hij vertelde mij dat het zijn vakgebied niet is en dat hij er geen tijd voor had. De dokter vond het zelf ook niet bijzonder maar ik kon wel even langskomen 'als me dat dan gerust stelde'.

Bij dit bezoek werden mijn klachten onder het mom van hyperventilatie geschaald. Maar waar kwam dat dan vandaan? Ik had wel nieuw werk maar verder liep alles super? Blij met relatie, werk liep goed en school was nog niet eens begonnen.

Ontdaan ben ik weer vertrokken en vervolgens kwamen de nieuwe klachten (eind augustus - begin september); erg chagerijnig, pijn op de borst, pijn in de rug en erg veel pijn en steken in de buik.
Voornamelijk heb ik veel tussen de middag in het weekend geslapen (had ik nog nooit gedaan, maar ik was gewoon doodop). Dit werkte 1 weekend en het weekend erop ben ik naar de huisartsenpost gegaan omdat ik eten niet meer binnen kon houden en erg moe was en last had van al die steken.

Bij de huisartsenpost heb ik maagbeschermers voorgeschreven gekregen en had advies om me niet zo druk te maken. Ik maakte me alleen druk om wat ik had en verder niets. Ik had daarvoor nog nooit opkomend maagzuur gehad maar ik geloofde de dokter in het ziekenhuis.

Enkele dagen later werden de klachten erger. Van een enkele pijn in mijn buik ging het naar constante draaierigheid en veel pijn op mijn hoofd en last van mijn rug en buik. Daarnaast ben ik veel kilo's afgevallen en heb ik last met ontlasting.

Wederom kort geleden weer naar de dokter gegaan en heb ik een poeder meegekregen welke mijn ontlasting moet bevorderen. Dit is nog steeds niet over en ik kamp nog steeds met zware benen, pijn op mijn hoofd, pijn op mijn rug en duizeligheid.

Ik hoop dat iemand deze molen (en misschien de klachten) herkend en of tips heeft?

Alvast bedankt.
irisiris
BerichtGeplaatst: 28-09-2016 13:14 Reageer met quote

dag,
Ik heb een tiental jaar geleden een gelijkaardig verloop van klachten gekregen - allerlei onderzoeken (eerst uroloog want het begon ook met iets dat leek op blaasinfectie), dan inwendige geneeskunde, allerlei foto's, niets gevonden. Ik had schietende pijnen in mijn ledematen, en pijn bij lichte aanraking, ook veel buikpijn, rugpijn, wisselend van plaats. De artsen schaarden het ook onder psychologische klachten, ik had echter geen stressgevoel of angsten,.... ik heb nooit een echte diagnose gekregen, maar een arts schreef me een licht antidepressivum voor (deanxit, 1 per dag) dat vooral ook werkte tegen neuropatische pijnen en dat heeft me erg geholpen. Veel sterkte! groet, Iris
Marry1968
BerichtGeplaatst: 11-10-2016 9:53 Reageer met quote

Ben je gestoken in het gras? Heb je jeuk?
Index > Huidaandoeningen > Pijn op hoofd, draaierig, pijn in rug, steken in buik etc.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring