Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > allergie aan dieren
Auteur Onderwerp: allergie aan dieren
frankdubbe
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 8:19 Reageer met quote

Ik wil absoluut een hondje
Heb astma en een allergie aan haar
Hoe kan ik vermijden dat last heb van mijn huisdier
Wat raad u me aan
Suzuki
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 11:00 Reageer met quote

Een labradoodle zou een optie kunnen zijn.
evitalolita
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 16:26 Reageer met quote

Ga naar je dokter en vraag om een medicijn die je lichaam verteld niet zo heftig te reageren als het in contact komt voor het gene waar jij allergisch voor bent. Verder moet je het altijd goed laten ventileren in huis, iedere dag en goed poetsen, eigenlijk iedere dag stofzuigen. Ook is het beter als je je hond gaat borstelen dat je dat buiten doet zodat er binnen geen haren blijven hangen. Buiten worden namelijk alle haren en stofdeeltjes door de wind weggeblazen en binnen niet.

Als het echt niet anders gaat zou je kunnen overwegen om een anti-allergische hond te kopen. Rassen zoals de Poedel, Maltezer of een Labradoodle zijn anti-allergisch, maar ook de kruising tussen een Maltezer en een Shi-tzu is anti-allergisch. Een langharige hond die geen haaruitval heeft is meestal wel anti-allergisch.

Neem beslist geen naakthond want de meeste mensen zijn niet allergisch voor de haren van een hond, maar voor de huidschilfers van een hond. Een anti-allergische hond heeft ook wel huidschilfers, maar door de lange haren blijven de huidschilfers in de haren zitten, dus ook altijd een anti-allergische hond met lang haar of lang krulhaar pakken en geen kortharige hond, ook al verhaart die hond dan niet. De haren moeten zo lang mogelijk zijn.

Zo'n hond kun je wel laten trimmen, maar hondenrassen die van natura lang haar hebben en geen haaruitval hebben die moet jij kopen.

Hopelijk kun je er iets mee!
Rig Locums
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 16:49 Reageer met quote

Interessant artikel hier geschreven door RIG Locums de toonaangevende specialist recruiters van Locum artsen aan de Britse NHS klik hier AUB voor meer informatie http://www.riglocums.com/ethical-recruiting-rig-locums-leading-way-specialist-recruitment/
Index > Het Restaurant > allergie aan dieren
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring