Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Auteur Onderwerp: Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Mandy1987x
BerichtGeplaatst: 11-09-2016 2:15 Reageer met quote

Soms word ik pijn gedaan van mensen waarvan ik het ook totaal niet van verwacht. Vat ik het verkeerd op of zijn ze gewoon gemeen?

Vandaag bv was ik op bezoek bij mij vader. Hij heeft een duitse vriendin en haar dochter met de vriend waren ook op bezoek. Aangezien mijn duits niet al te goed is was ik een beetje stiller maar probeerde wel af en toe mee te praten. Na het eten gingen we een spelletje spelen met zn allen. Ik was aan de beurt en kreeg opmerkingen van de dochter van me vaders vriendin zoals.. nou het volgende potje ga je maar naar huis.. omdat ik een vraag goed had bij het spel, nu zag ik dat nog niet negatief.. dit heeft ze uiteindelijk tot 3x toe gezegd.. erna zei ze.. nou wijf zo is het wel goed geweest.. hun waren tijdens t spel veel t praten en t lachen maar omdat ik sommige zinnen niet begreep door het duits kon ik vaker niet meelachen.. en toen ik weer aan de beurt was met t spel zei ze: nou die kan beter alleen gaan spelen tegen haar vriend.. me vader en zijn vriendin hebben haar geen 1x aangesproken.
Ik wist niet of ik haar erop aan moest spreken. Ik zie haar ook maar 2x per jaar. Misschien vatte ik het wel verkeerd op denk ik dan. Ik zou in iedergeval nooit zo tegen mensen praten.

Vorige week was er een ander voorval met mijn oom.. we zitten met de hele familie samen en mijn oom vraagt hoe het met mijn date gaat. Ik was op dat moment 4 maanden met een jongen af t spreken.. waarop mijn vader zegt: welke van de? Nu is hij nogal een grapjas die de hele dag door grapjes maakt maar alsnog niet leuk. En dat terwijl ik in 3 jaar single zijn met 2 jongens heb afgesproken. Waarop mijn oom zegt.. jij vieze slet! Ik wist niet wat ik hoorde.. mijn tante zei wel van nou.. ik zou m nu toch een mep geven. 2 dagen later heb ik me oom erop aangesproken waarop hij zei.. die woorden neem ik niet terug.. je vader zei zelf.. welke van de?

Ik begrijp gewoon niet waarom mensen zo gemeen zijn. Zo kan ik nog veel meer situaties opnoemen .
latingirl18
BerichtGeplaatst: 09-10-2016 23:48 Reageer met quote

hoi Mandy, ik heb geleerd uit eigen kracht, om de mensen lief te hebben die belangrijk voor mij zijn. de mensen die alsof doen in je gezicht, achteraf het toch niet menen, laat ik voor goed achter mij. ik zeg je heel eerlijk Mandy! het leven is zoveel leuker zonder die mensen. gelukkig hoef je daar je energie nooit meer in te steken. bij familie en vrienden is het moeilijk. uiteindelijk heb ik toch de stap gezet, om bepaalde cruciale beslissingen op mij te nemen, dat ik namelijk echt letterlijk voorgoed mensen uit mijn leven heb gezet. voorbeeld: een voormalig ex goede vriend, met wie ik altijd best wel goed om ging, die kreeg een vriendin namelijk. hij ging zich ineens heel anders gedragen. het begon met ontzettende gemene bejegende opmerkingen te maken richting mij. op een geven moment was ik het zo spuugzat, dat ik keer ook mijn mond opentrok. jaren lang had ik mijn eigen altijd door alles en iedereen onder laten sneeuwen. dat is nu voor goed voor bij. het mooie er van is: vriend kwam na jaar weer bij mij aan zetten. het was opeens uit met zijn vriendin. zijn ex vrienden hadden ook lucht gekregen van deze situatie. nu het uit was met zijn vriendin, was ik ineens weer goed voor hem. die gozer wist mij nu in een keer wel te vinden, nadat die veel van zijn vrienden had verloren, toen was het ineens slijmen en leuk doen. ik heb gezegd: al die tijd keek je niet meer naar mij om, stond ik in het vergeet boek. gozer denk maar niet dat ik mijn eigen laat gebruiken door zulke mensen zoals jou! ik wil dat jij voor eens en al tijd uit mijn leven verdwijnt, wil je echt nooit meer zien, wil geen contact meer met jou! meneer was beledigd, toen had hij mij geblokt op Facebook! de waarheid mag nooit gezegd worden. andersom mogen ze van alles doen, maar van de andere kant mag je nooit de waarheid zeggen. hij had nooit gedacht, dat ik nu hem als een baksteen liet vallen. ik heb er geen spijt van. ik hoorde later ook allemaal verhalen over hem, die echt totaal niet door de beugel konden. het is gewoon een apart figuur juist. ik ben zo blij dat ik geen vrienden meer met hem ben.dit is een hele opluchting gewoon voor mij geweest
door deze leerzame levenslessen, ga ik gelukkig door het leven! liefs jonella

Laatst aangepast door latingirl18 op 09-10-2016 23:57, in totaal 3 keer bewerkt
latingirl18
BerichtGeplaatst: 09-10-2016 23:48 Reageer met quote

ik wens je veel sterkte meid liefs
Index > Psyche > Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring