Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Auteur Onderwerp: Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Mandy1987x
BerichtGeplaatst: 11-09-2016 2:15 Reageer met quote

Soms word ik pijn gedaan van mensen waarvan ik het ook totaal niet van verwacht. Vat ik het verkeerd op of zijn ze gewoon gemeen?

Vandaag bv was ik op bezoek bij mij vader. Hij heeft een duitse vriendin en haar dochter met de vriend waren ook op bezoek. Aangezien mijn duits niet al te goed is was ik een beetje stiller maar probeerde wel af en toe mee te praten. Na het eten gingen we een spelletje spelen met zn allen. Ik was aan de beurt en kreeg opmerkingen van de dochter van me vaders vriendin zoals.. nou het volgende potje ga je maar naar huis.. omdat ik een vraag goed had bij het spel, nu zag ik dat nog niet negatief.. dit heeft ze uiteindelijk tot 3x toe gezegd.. erna zei ze.. nou wijf zo is het wel goed geweest.. hun waren tijdens t spel veel t praten en t lachen maar omdat ik sommige zinnen niet begreep door het duits kon ik vaker niet meelachen.. en toen ik weer aan de beurt was met t spel zei ze: nou die kan beter alleen gaan spelen tegen haar vriend.. me vader en zijn vriendin hebben haar geen 1x aangesproken.
Ik wist niet of ik haar erop aan moest spreken. Ik zie haar ook maar 2x per jaar. Misschien vatte ik het wel verkeerd op denk ik dan. Ik zou in iedergeval nooit zo tegen mensen praten.

Vorige week was er een ander voorval met mijn oom.. we zitten met de hele familie samen en mijn oom vraagt hoe het met mijn date gaat. Ik was op dat moment 4 maanden met een jongen af t spreken.. waarop mijn vader zegt: welke van de? Nu is mijn vader nogal n grapjas maar alsnog niet leuk. En dat terwijl ik in 3 jaar single zijn met 2 jongens heb afgesproken. Waarop mijn oom zegt.. jij vieze slet! Ik wist niet wat ik hoorde.. mijn tante zei wel van nou.. ik zou m nu toch een mep geven. 2 dagen later heb ik me oom erop aangesproken waarop hij zei.. die woorden neem ik niet terug.. je vader zei zelf.. welke van de?

Ik begrijp gewoon niet waarom mensen zo gemeen zijn. Zo kan ik nog veel meer situaties opnoemen .
Index > Psyche > Mensen zijn soms zo onaardig tegen me
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring