Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > AVNRT en paniekaanvallen
Auteur Onderwerp: AVNRT en paniekaanvallen
rocknroll
BerichtGeplaatst: 03-09-2016 23:21 Reageer met quote

hoi,

ik ben bijna 19 jaar en ik zou volgens mijn cardioloog last hebben van een AVNRT. het hele onderzoek loopt momenteel nog, dus 100% zeker is het niet (wel 99% volgens de cardioloog). wel kloppen alle symptomen en ook zoals mijn cardioloog mij dat aangaf gaan die kloppingen weer over als ik een aantal keer op mijn hand blaas. last van deze aanvallen heb ik nu sinds een half jaar.

waar ik momenteel veel mee deal zijn de paniekaanvallen die daarbij zijn komen kijkens sinds ik een paar keer last heb gehad van deze aanvallen. Crying or Very sad

ik vind het erg lastig om te beschrijven hoe het voelt om bijna constant bang te zijn in je eigen lichaam...
als ik genoeg afleiding heb (die ik momenteel veel zoek) heb ik gelukkig weinig klachten. maar wel wordt ik tegenwoordig s'nachts wakker met hartkloppingen, en schrik ik soms overdag inneens heel erg en voel ik direct (of soms al daarvoor) een vreemd onbeschrijfelijk naar gevoel op mn borst. ik voel niet direct pijn, maar gewoon een nare aanwezigheid die soms uren blijft hangen en mn hele hoofd gek maakt. ik probeer dan een rondje te gaan lopen en zo kalm mogelijk te blijven ademhalen. en dit wil vaak wel helpen.

ik durf tegenwoordig niks meer te doen van de dingen die ik altijd gedaan heb, en moet eerlijk toegeven dat ik me hierdoor heel klein voel. ik durf geen lange afstanden meer te fietsen, of mezelf in te spannen..

ik ben opzoek naar mensen of leeftijdsgenoten die hier ook last van hebben. zijn dit wel directe panniekaanvallen, of hoort dit allemaal bij die AVNRT?
en voor mij belangrijker.., wat kan ik hiermee..?

vrijdag aanstaande 9 september 2016 krijg ik mijn 3 dagen ecg om verder te onderzoeken of ik ook daadwerkelijk die AVNRT heb, en ook zal ik nog een echo krijgen.
evitalolita
BerichtGeplaatst: 04-09-2016 16:13 Reageer met quote

Hoi,

Misschien moet je eens gaan bekijken welke dingen rustgevend zijn. Geen chemische medicijnen slikken, maar natuurlijke dingen. Zoek eens een homeopaat, of probeer acupunctuur. Een homeopathisch medicijn is vaak gemaakt van natuurlijke middelen, en hebben geen vervelende bijwerkingen die chemische medicijnen wel hebben. Zelf heb ik hier ervaring mee, en mijn familie ook, werkt echt, geen fabeltje! Acupunctuur kan ook heel erg rustgevend zijn! Ik kan niet precies uitleggen wat er dan met je gebeurt, maar ik weet wel dat het echt helpt! Hier een site die handig kan zijn:

http://www.bewegenzonderpijn.com/acupunctuur-artrose/?gclid=CNz9tZrx9c4CFQXhGwodgoIB0g

Ook kan wandelen of fietsen in de natuur heel rustgevend zijn. Dit is wetenschappelijk bewezen. Hopelijk helpt dit een beetje!

groetjes!
rocknroll
BerichtGeplaatst: 07-09-2016 20:28 Reageer met quote

hallo,

bedankt voor je reactie.
ik zal er zeker eens naar gaan kijken.
momenteel slik ik nu 2x daag een capsule L-Theanine, wat ook een natuurlijk stofje is. dit wil me zeker wel helpen.
vrijdag mn holter ophalen en kijken hoe nu verder
Index > Hart- en vaatziekten > AVNRT en paniekaanvallen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring