Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Al 5 jaar een onverklaarbare ziekte..
Auteur Onderwerp: Al 5 jaar een onverklaarbare ziekte..
Guzel
BerichtGeplaatst: 11-08-2016 21:47 Reageer met quote

Tot mijn 14de was er nooit wat aan de hand. Op een ag werd ik ineens doof zonder enige verklaring. Ik kreeg daar anti virus pillen voor en nog iets. De volgede da g had ik geen controlle over mijn onderlichaam. Mijn been schoot eeg zonder dat ik er wat aan kon doen.in het ziekenhuis kreeg ik spierverslapper ingespoten. Me benen waren weer stil.
sinds dat moment voelen mijn benen ontzettend zwaar aan en zijn ze moeilijk te bewegen.
Ik loop links heel erg op de zijkant van mijn voet en heel erg naar binnen met mijn voet. Dat is op den duur erg pijnlijk en vervelend.. omdat ik hem totaal niet recht kan zetten dan.. wat nooit zo was..
met rechts loop ik met mijn knie meer gebogen dus normaal neerzetten met lopen gaat ook niet echt.
mijn evenwicht is erdoor echt vreselijk slecht, ik val soms ineens naar achteren en kan niet bijv. op 1 been staan om mijn broek aan te trekken.
mijn spieren lijken ook erg zwak in mijn benen. Na een week kreeg ik mijn gehoord plotseling weer terug. Ondanks dat ik nu nog steeds suis hoor. Er zijn diverse onderzoeken gedaan zoals. Ruggenmerg onderzoek, spierbiobsie, bloedonderzoeken en egg scan en mri scan. Er is nergens wat uitgekomen. Alleen bij de mri scan zien ze een vlek in me hoofd waar de aansturing van me spieren zit. Ze weten alleen niet wat het is. Verder met een dna onderzoek mis ik een nummertje, mijn moeder ook en mijn vader niet. Waarom heeft mijn moeder dan niks? Verder heb ik diverse fysio's bezocht maar geen resultaat. Verder kan ik niet op teenslippers lopen, ik kan ze niet vast klemmen met mijn tenen.
Er zijn nog best veel dingen wat belemmerd wordt door dit, omdraaien in bed gaat moeizaam, ik kan niet uitgaan als een normale tiener, ik kan niet meer dansen, paardrijden gaat heel veel moeilijker ( voor heen kon ik het echt goed)
zwemmen, rennen ( eigenlijk elke sport activiteit) op een normaal tempo in de stad met vriendinnen lopen gaat niet, ik loop te sloom. Nu is het 5 jaar stabiel gebleven en niemand weet nog wat ik heb.. sinds een paar weken heb ik ineens een trekkend gevoel in me nek ik ben bang dat het met toen te maken heeft. Mijn nek wilt automatisch naar links.. ik moet terugnaar de neuroloog. Ik hoop als iemand dit leest dat diegene misschien een idee heeft van wat ik heb. Ik zou zo graag weer de oude worden.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 11-08-2016 21:54 Reageer met quote

Je zou via Best doctors voor een second opinion kunnen gaan. Als jouw zorgverzekering daar een contract mee heeft dan wordt dit helemaal vergoed. Best doctors beschikt over een database met de beste specialisten over de hele wereld. Aan de hand van jouw dossier en alle onderzoeksresultaten kan er een diagnose gesteld worden en/of nieuwe adviezen. Kijk anders eens op de website van Best doctors.

Sterkte!
Guzel
BerichtGeplaatst: 11-08-2016 21:56 Reageer met quote

Dankjewel! Ik ga is kijken
Index > Neurologie > Al 5 jaar een onverklaarbare ziekte..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring