Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > eerste ervaring
Auteur Onderwerp: eerste ervaring
Hagrid92
BerichtGeplaatst: 01-08-2016 15:38 Reageer met quote

Beste lezers,

Recent mijn eerste ervaring gehad.
Uiteraard komen daar vragen bij en kan ik niet alle specifieke dingen online vinden.

Dit is er gebeurd:
De eerste dag sex gehad, de tweede dag oraal geprobeerd. Zij was wel ervaren.
Sex leek wel ok te gaan, alleen had ik weinig gevoel en zij ze na een tijdje dat het lekker is maar ze nu klaar wilt komen. En heb ik haar klaar gevingerd.
Daarna gaan slapen.
tweede dag ging super, mijn eerste poging tot oraal bleek erg succesvol, alles liep eruit...alleen toen het mijn beurt was, lukte het niet.
Maar ik was al lang blij dat het voor haar prettig was.

Vraag 1:
Hoe kan het dat ik tijdens de seks(met condoom) weinig voelde. Klopt het dat omdat zij erg ervaren is, er bij mij ook minder gevoel is bij het penetreren? Ik was natuurlijk ook erg nerveus en geen voorspel van haar kant. dit zal het orale probleem wel zijn geweest?

Vraag 2:
Als ik klaar ben, is het over. Maar hoe zit dat bij de vrouw? Kon ik op dag 1 bijvoorbeeld na het vingeren opnieuw penetreren? Of heeft zij dan ook rust nodig net als de man???
Hoe werkt dat normaal gesproke? Eerst haar klaar laten komen en daarna zelf terwijl zij al is gekomen? en daarna? dan is zij opnieuw geil, als ik klaar ben????? snap het niet.
Koettie
BerichtGeplaatst: 02-08-2016 23:17 Reageer met quote

Kan ook gewoon de spanning zijn. Zou er nu niet teveel aan denken, lekker oefenen.

En dat klaarkomen verschilt per vrouw. De ene kan na het klaarkomen nog gepenetreerd worden, de andere zou dat vervelend vinden. Dus dat is iets wat jullie samen moeten uitzoeken.
Hagrid92
BerichtGeplaatst: 04-08-2016 9:18 Reageer met quote

bedankt voor je eerste reactie!
evitalolita
BerichtGeplaatst: 10-09-2016 20:35 Reageer met quote

Als je een condoom om hebt voel je altijd minder, dat komt omdat een condoom gewoon een soort hoes om je penis is, en dat verhindert het gevoel natuurlijk, maar dit is precies hetzelfde bij een vrouw als zij een condoom in heeft(vrouwencondoom), zij voelt dan ook minder. Een vrouw kan uitgeput zijn na geslachtsgemeenschap, en ja soms moet een vrouw dan een dag rusten, maar normaal gezien zou je iedere dag dit moeten kunnen doen met haar. Maar dit verschilt dus per persoon en of hij/zij er aan toe is.
Andreo
BerichtGeplaatst: 09-10-2016 10:48 Reageer met quote

alleen jammer dat de meeste vrouwen niet elke dag sex willen. gaat ook stinken in hun vagina al dat sperma.

het kan ook zijn dat zij wijd is en jij daardoor minder voelt.sommige vrouwen hebben een wijde vagina net als mannen groot geschapen kunnen zijn.
Koettie
BerichtGeplaatst: 10-10-2016 20:35 Reageer met quote

Andreo schreef:
alleen jammer dat de meeste vrouwen niet elke dag sex willen. gaat ook stinken in hun vagina al dat sperma.

het kan ook zijn dat zij wijd is en jij daardoor minder voelt.sommige vrouwen hebben een wijde vagina net als mannen groot geschapen kunnen zijn.

Al dat sperma? Dat loopt er gewoon uit en daar heb je nou een washandje voor. Elke dag seks gaat echt niet opeens stinken hoor
Index > Seksuologie > eerste ervaring
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring