Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Heb Mirena, maar ben ik zwanger???
Auteur Onderwerp: Heb Mirena, maar ben ik zwanger???
Shenna-maria17
BerichtGeplaatst: 23-07-2016 21:22 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb sinds november 2015 een mirena. De laatste twee maanden ben ik niet ongesteld geweest, maar ik maak me zorgen omdat ik tijdens de ongevere vruchtbare dagen sex heb gehad en mijn vriend in mij is klaargekomen. Afgelopen een a twee weken heb ik ook last van buikpijn, misselijkheid en oververmoeidheid. Een maand geleden had ik lichtere symptomen en had ik een zwangerschapstest gedaan omdat ik niet ongesteld werd maar de test was negatief. de symptomen zijn nu heftiger en zoals eerder genoemd is het toevallige elke keer dat we niet echt oplettend zijn met de vruchtbare dagen. Weer ben ik afgelopen maand niet ongesteld geworden dus vraag me af of iemand me kan helpen met wat het kan zijn. De 31e hoor ik eigenlijk weer ongesteld te worden.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 23-07-2016 21:53 Reageer met quote

Als het goed is beschermt Mirena je en word je niet zwanger en is er geen vruchtbare periode. De menstruatie kan heel onregelmatig worden en zelfs helemaal uitblijven. Je kunt niet meer van een cyclus spreken. Misschien nog eens een keer op internet de werking van Mirena opzoeken.
Koettie
BerichtGeplaatst: 23-07-2016 22:24 Reageer met quote

Wat Suzuki zegt, je hebt geen 'ongeveer vruchtbare dagen.' Daar is juist die Mirena voor.
Index > Zwangerschap > Heb Mirena, maar ben ik zwanger???
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring